- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.801
Ben geldiiiimmmmm.nabersiniz kizlar.benim bat 5 haz. Yani daha 10 gun var .10 gun kala kan tahlilinde cikarmi belirtiler neler olur bu kadar kala
Ben geldiiiimmmmm.nabersiniz kizlar.benim bat 5 haz. Yani daha 10 gun var .10 gun kala kan tahlilinde cikarmi belirtiler neler olur bu kadar kala
.meyracim benimde 7 Gun var ama hic belirti yok gazdan baska. Su belirtiler ne zaman cikiyoki. Sende varmi ne hissediyorsun
Cikmaz tatlim zaten beklenen adetten 14gun once yumurtluyosun yani dollendiyse yumurta daha rahime gömülüp beta hcg salgilamiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok sevindim canım hayırlı haberlerini alırız inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya birileri bana baksin.cvp istiyorum.blackberry nerdesin tatlim ya
Hakkimizda hayirlisi cnm lusteye ekledim insallah ugurlu gelir bu ay bize. Benden de hsg istedi ama firsatim olmadi bu ay da deniyim bakalim. Sogan kuru cok iyiymis ama acaba tsh ye yan etki yapar mi diye endiseliyim acikcasi biraz. Masallah oglun kocaman olmus ne guzel. Rabbim uzun omur versin insallah. Kardes istiyor mu? Benim oglum hala bebek gelmedi diyor bana. Bir de calisiyordum simdi evdeyim olsun o da buyusun diyorum ama rabbim ol diyecek ki vardir bir bildigi diyirum hayirlisi.
Benim sat 15 mayis eklermisinizzzz
Bnde ocak ayinda makesef kürtaj oldum kurtajdan sonra adet göremedim uc ilac kullandim en son kullandugim ilacta etki gostermeseydi spiralli tedavi olucaktim uc ay daha beklemk zorunda olmk beni cok korkuttu sogan suyu yapmya karar verdim cikolata kisti cikmisti hapim bitince hemn basladim üçüncü günü adet oldum bugun 12. Gunum doktor gel demisti yumurtlamya bakti gayet iyi ddi çikolata kistimde yokmus göremedim dedi galiba sogan suyunun faydasi belkide adetle gitmistr dedi öyle bile olsa bnce sogan suyu fayda etti.umarim simdi hamile kalabilirim artik hersey yoluna girdi gibi yumurtam 2 cm mis nette okudguma göre tam bu boyutlarda catliomus hamile kalma problem im yoktu ama bir an önce kalmk istiyorum ins hayrli haberlerimiz olur listeye bnde girmek istiyorum sat 15 Mayıs
Mrb cnm eklerin arin sabah bikg acmam lazim. Ama SAT değil bat lazim beklenen adet.
Mrb cnm hoşgeldin. Soğan kuruyle atmisindir cnm. Maşallah hakkında hayirlisi.
Tamm canm yarin ekle benide bat 11 haziran tsk ederim simdiden
Allah kabul etsin canım insallah bebişine vesile olsun.latincesinimi okuyosun ben arapca bilmiyorum netten indirdim dinlesem olurmuki abdest alıp dinlesem hergün????bende dün meryem ana otuna dua okudum suya koydum namaz kıldık esimle.suyunu içiyorum
Kiz hamilesindir belkide ay hadi insaallah kurlerin bebege bizarari yoksa devam et ...
Insaallah bu ay gelir bebisin canim blacka bat ini soyle listeye eklesin
Kiz ben dort senedir kivrandim olmadi en son benim orda delik falan yok herhalde dedim. Sonra parmak egzersizi yaptim ama iliski yine olmadi. Parmak egzersizi orayi esnetiyo alistiriyo ama kayganlik olmayinca iliskiye sira gelince olmuyordu.... bi dene bakalim.
hayıt apını içiyorum ben günde 1 canım 2. ayım hayıt hapında bu en az 3 ay içmek gerekliymiş
evet canım engel.ama ilaçla degeri düsürülüp hamile kalama sansları cok yüksek
kimyasal gebelik sınırında dedi moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?