Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar yumurtanin dollenip dollenmedigini anlayabiliyomuyuz bilen var miiiii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben geldiiiimmmmm.nabersiniz kizlar.benim bat 5 haz. Yani daha 10 gun var .10 gun kala kan tahlilinde cikarmi belirtiler neler olur bu kadar kala

Cikmaz tatlim zaten beklenen adetten 14gun once yumurtluyosun yani dollendiyse yumurta daha rahime gömülüp beta hcg salgilamiyor

Ben geldiiiimmmmm.nabersiniz kizlar.benim bat 5 haz. Yani daha 10 gun var .10 gun kala kan tahlilinde cikarmi belirtiler neler olur bu kadar kala

.meyracim benimde 7 Gun var ama hic belirti yok gazdan baska. Su belirtiler ne zaman cikiyoki. Sende varmi ne hissediyorsun

Benim geçen yıl 1kurtajim oldu bebek gelişmedi 6aydirda gebelik olusmuyor buay ovulasyon testi yaptm bakalım işe yaramismi :)

Ya birileri bana baksin.cvp istiyorum.blackberry nerdesin tatlim ya

Canım 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim ben am hiç tavsiye etmem. Sonra kan değerlerinin artmasını bekleyeceksin. O daha büyük stres

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnde ocak ayinda makesef kürtaj oldum kurtajdan sonra adet göremedim uc ilac kullandim en son kullandugim ilacta etki gostermeseydi spiralli tedavi olucaktim uc ay daha beklemk zorunda olmk beni cok korkuttu sogan suyu yapmya karar verdim cikolata kisti cikmisti hapim bitince hemn basladim üçüncü günü adet oldum bugun 12. Gunum doktor gel demisti yumurtlamya bakti gayet iyi ddi çikolata kistimde yokmus göremedim dedi galiba sogan suyunun faydasi belkide adetle gitmistr dedi öyle bile olsa bnce sogan suyu fayda etti.umarim simdi hamile kalabilirim artik hersey yoluna girdi gibi yumurtam 2 cm mis nette okudguma göre tam bu boyutlarda catliomus hamile kalma problem im yoktu ama bir an önce kalmk istiyorum ins hayrli haberlerimiz olur listeye bnde girmek istiyorum sat 15 Mayıs

Benim sat 15 mayis eklermisinizzzz

Kozlar uyuyamiyorum ya belin çok agriyor çok fena yaa kuzen geldi oturdum biraz uzanamadim off mahvoldum belinden ikiye ayriliyo resmen

Mrb cnm hoşgeldin. Soğan kuruyle atmisindir cnm. Maşallah hakkında hayirlisi.

Mrb cnm hoşgeldin. Soğan kuruyle atmisindir cnm. Maşallah hakkında hayirlisi.

Hosbuldumm.15 mayisa kadar hic adet olamicam artik tedaviye feln baslancak sandim 4 ay olmadim çünkü adet ve adet söktürücü lerde ise yaramadi umudum bitmis gibiydi doktor um hormonlarda bisey yok belki rahimdedir dedi.belkide ben olamadim adet die stres yaptim bilmiorum en son sogan kuruyle oldum belkide kistte gtti ve bu foruma yazabildim artik ins herkesin rabbim gonlune gore versin

Tamm canm yarin ekle benide bat 11 haziran tsk ederim simdiden

Rica ererim bitanem. Uğur getirsin inşallah. Birşey sorcam canim yumurtlama gününden beri bel agrim var arada hafif kasik agrim var. Adete 9 gün var gebelik olabilir mi Acep?

arapca okuyorum ben. Harfleri biliyosan dinlerken takip de edebilirsin. Bilmiyosan da latincesini de okuyabilirsin diye dusunuyorum. Sonucta niyet, istek ve inanmak onemli. Mesela ben az once arapcam yavas oldugu icin latincesini okudum saat gec oldu diye. Bi eksiklik hissettim kendimde ve anlamini da okudum. Tilaved secdesi de cok kolay.

Aslinda.o otu ben de alsam diye dusunuyorum. Aktarlarda vardir herhalde?

günaayyyyddııınnn kızlarrr. ayyy inşaallah canım. evde idrar testi yaptım negatifti ama bugün fırsat bulabilirsem kan testi yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…