Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar benım batım dundu bugun adet olmadım. sag kasıgım agrıyo,sureklı olmuyo arada bır wuruyo agrı we onunla beraber belımde agrıyo.kasık agrım gecınce belımde agrımıyo.karnımda sıslık war.dun test yaptım negatıf cıktı.normalde yapmazdım ama gaza getırdıler benı.

purtuklu acık beyaz renklı akıntım war (yogun degıl )
karnımda sıslık war
bır suredır halsızım (bunu parlodele yoruyorum)
gogsumde acı sıslık hassaslık fln hıc bısey yok
ıdrara sık cıkmaya basladım ve 2 saatte bır acıkıyorum (mıgdem kazınıyo)
ben farkında degılım ama esım sureklı ateslı oldugumu soyluyo(ben wucuduma dokundugumda kendımı normal hıssedıyorum)

sızce hamıle olma ıhtımalım war mı ?

canım ne güzel 4 yaşında bi oğlun varmış allah bağışlasın allahım bizede yaşatır inş.keşke diyorum bazen hiç düşünmesem ama bütün hayatım bebiş oldu çok stres yapıyoruz bence ama burda konuşmak çok iyi geldi umutlanıyor insan

Bende katılıyorum size.2 aydır denedik olumsuz oldu. İnşallah bu ay Rabbim nasip etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bat yazar mısın listeye eklemek için. sevgiler...

Ay canım çok güzel yaa testten teste farkeder kuzum ya sen yarın git bi kan testi yaptır bence belirtilerin çok güzel. Rabbim inşallah bebeğin gelmiştir tatlım hai bakalım umutlu haber alalım senden. Bizi haberdar et mutlaka.

Çok şükür canım. Rabbim sizlere de ilk sizlere olmayanlara yaşatsın sonra bizlere. İnan bir tek burda konuştuğumda rahatlıyorum yoksa hipotroit var sinir stres hep. Burası çok iyi geliyor. Umut doluyoruz paylaşıyoruz bilmediklerimizi öğreniyoruz ve en önemlisi destek oluyoruz birbirimize. İnşallah tez vakitte gelsin bebeğin cnm seninde.

Hmm tamam canım Sağol cevabın icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…