- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.761
Mmmmmmm mis mis ellerine saglik
Mmmmmmm mis mis ellerine saglik
Afiyet bal olsun şekerim. Göbüşüne bebiş olsun inşallahhh
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı bakalım. İnşallah güzel haberler verirsin bize tatlım. yumurtlama günün ne zamandı?
16 sıydı . ya ben iyice delirdim. psikolojim tamamen bebeğe odaklandığı için hamile gibi hissetmeye başladım kendimi . bide bende emboli var daha önce yaklaşık bir buçuk yıl önce çok kanamam olmuştu adet günümü 7 gün geçtikten sonra meğerse bebeğimi düşürmüşüm emboli yüzünden miş. eğer hamile olduğumu bilseymişiz iğneye başlarmışız. o yüzden hamile kalırsam çok çok çok erken öğrenmem gerekiyor ama işte . Allahım yardımcımız olsun hepimizin. hepimiz anne olalım artık çok istiyorummm ...
canım gögsündeyse prolaktin hormonunun yüksekliğinden olabilir mutlaka baktırt önemli.cok gecmiş olsun
16 sıydı . ya ben iyice delirdim. psikolojim tamamen bebeğe odaklandığı için hamile gibi hissetmeye başladım kendimi . bide bende emboli var daha önce yaklaşık bir buçuk yıl önce çok kanamam olmuştu adet günümü 7 gün geçtikten sonra meğerse bebeğimi düşürmüşüm emboli yüzünden miş. eğer hamile olduğumu bilseymişiz iğneye başlarmışız. o yüzden hamile kalırsam çok çok çok erken öğrenmem gerekiyor ama işte . Allahım yardımcımız olsun hepimizin. hepimiz anne olalım artık çok istiyorummm ...
ınsallah canım yaa hepımız anne olcaz bı gun :) sanırım benım belırtılerım pskoşpjık
Canım benim 4 yaşında bir oğlum var. oğluma ilk ay hamile kalmıştım. Bu sefer 9 ay oldu hala yok. utin bir kontrol sonucu tsh yüksek çıktı ilaç kullanıyorum sıkıntı yok mantar vardı gecen ay onu da temizledik çok şükür. Bu ay çörek otu kullandım umutlu gibiyim ama Rabbim bilir doğru zamanı diyorum. Bu ay olmazsa rahim filmi çektircem ve rutin testleri yaptırcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı. Canım beklenen adet tarihin nedir peki?
Canım üstüne görmede az adet gibi olurmuş ve 2-3 gün sürermiş diye biliyorum. Fazla bilinçaltı yapmaktan olabilir canım stres yapma bu ay olacak inşallah.
Bende katılıyorum size.2 aydır denedik olumsuz oldu. İnşallah bu ay Rabbim nasip etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar benım batım dundu bugun adet olmadım. sag kasıgım agrıyo,sureklı olmuyo arada bır wuruyo agrı we onunla beraber belımde agrıyo.kasık agrım gecınce belımde agrımıyo.karnımda sıslık war.dun test yaptım negatıf cıktı.normalde yapmazdım ama gaza getırdıler benı.
purtuklu acık beyaz renklı akıntım war (yogun degıl )
karnımda sıslık war
bır suredır halsızım (bunu parlodele yoruyorum)
gogsumde acı sıslık hassaslık fln hıc bısey yok
ıdrara sık cıkmaya basladım ve 2 saatte bır acıkıyorum (mıgdem kazınıyo)
ben farkında degılım ama esım sureklı ateslı oldugumu soyluyo(ben wucuduma dokundugumda kendımı normal hıssedıyorum)
sızce hamıle olma ıhtımalım war mı ?
Canım emboli nedir netten de bakamadım da. İnşallah erkenden örenirsin tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Erken gebelik testlerinden alsana Predıctor felan gittigidiyor da var.
ınsallah canım yaa hepımız anne olcaz bı gun :) sanırım benım belırtılerım pskoşpjık
ya inan burda yazılan belirtileri okudukça kendimi daha çok hamile hissediyorum ama napıyim seviyorum bu sayfayı bu topiği :)
inşallah göbişlerde bebişler olur yoksa kafada beyin kalmıycak benimmmm
canım ne güzel 4 yaşında bi oğlun varmış allah bağışlasın allahım bizede yaşatır inş.keşke diyorum bazen hiç düşünmesem ama bütün hayatım bebiş oldu çok stres yapıyoruz bence ama burda konuşmak çok iyi geldi umutlanıyor insan
Canım benim 4 yaşında bir oğlum var. oğluma ilk ay hamile kalmıştım. Bu sefer 9 ay oldu hala yok. utin bir kontrol sonucu tsh yüksek çıktı ilaç kullanıyorum sıkıntı yok mantar vardı gecen ay onu da temizledik çok şükür. Bu ay çörek otu kullandım umutlu gibiyim ama Rabbim bilir doğru zamanı diyorum. Bu ay olmazsa rahim filmi çektircem ve rutin testleri yaptırcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı. Canım beklenen adet tarihin nedir peki?
Canım üstüne görmede az adet gibi olurmuş ve 2-3 gün sürermiş diye biliyorum. Fazla bilinçaltı yapmaktan olabilir canım stres yapma bu ay olacak inşallah.
ya inan burda yazılan belirtileri okudukça kendimi daha çok hamile hissediyorum ama napıyim seviyorum bu sayfayı bu topiği :)
inşallah göbişlerde bebişler olur yoksa kafada beyin kalmıycak benimmmm
Canım bu kadar takıntı yapma lütfen bak baş sayfada da yazıyor stres kadınları kısır yapıyor allah korusun. İnan bir akrabamız var kız iki senedir bebeği olmuyor hiçbir problem yok sebepsiz kısırlık. çatlama aşılama yok tutmadı. bakalım tüp bebek deneyecekler şimdi de. inşallah o tutar. İnan tek sebebi stres.
Selam kizlaaarr naparsiniz
Afiyet bal olsun şekerim. Göbüşüne bebiş olsun inşallahhh
Guzel yurekli arkadasim benim bu guzel duan kabul olsun guzel ve temiz yureginle senin daha cabuk olsaun insallah
Canım bat yazar mısın listeye eklemek için. sevgiler...
Ay canım çok güzel yaa testten teste farkeder kuzum ya sen yarın git bi kan testi yaptır bence belirtilerin çok güzel. Rabbim inşallah bebeğin gelmiştir tatlım hai bakalım umutlu haber alalım senden. Bizi haberdar et mutlaka.
Canım emboli nedir netten de bakamadım da. İnşallah erkenden örenirsin tatlım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Erken gebelik testlerinden alsana Predıctor felan gittigidiyor da var.
canım Emboli, ilk oluştuğu yerden ayrılmış kan dolaşımı ile taşınarak küçük bir arteri tıkayabilir, bunun sonucunda kan akışı engellenir, söz konusu damara olan kan akışını engelleyen katı bir parçacıktır , bu parça kalp beyin damarlarını dahi tıkıyabiliri. gebelikte kan dolaşımı daha hızlı olduğu için yani bebek ilk zamanlarda kandan oluşuyo ya oluşurken kan pıhtılaşıyor ve vücuttan bebeği atıyo. böyle bişey işte. annem taşıyıcı kardeşlerim de de var. kardeşim hamile olduğunda 9 ay boyunca iğne kullanmıştı bebeği düşmesin diye. bu cuma doktora gidip kan testi yaptırıcam yarın olcaktı ama erken dedi cumayı beklicem bakalım. hayırlısı hepimiz için ALLAH(c.c.) demekten başka çare yok sanırımmm ...
Canım bu kadar takıntı yapma lütfen bak baş sayfada da yazıyor stres kadınları kısır yapıyor allah korusun. İnan bir akrabamız var kız iki senedir bebeği olmuyor hiçbir problem yok sebepsiz kısırlık. çatlama aşılama yok tutmadı. bakalım tüp bebek deneyecekler şimdi de. inşallah o tutar. İnan tek sebebi stres.
aslında stres değilde çok istiyorum takıntı yani daha çok. inşallah akrabanında bizimde bebişlerimiz olur. Ama söz veriyorum artık takıntı da yapmıcam. Olursa da ALLAH(c.c.) ' tan olmaz sa da.SEVİYORUM BURAYI. görümcem önermişti bu sayfayı oda bebek istiyodu ve şu anda 4 aylık hamile. Darısı başımıza kızlaaaaaaarrrrrrr :)
hoşgeldin cnm biz iyiyiz sen napan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?