Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Sabirsizlikla heyecanla bekliyoruz bacim
Benimki bundan
Adetime 9 gün var gelir gelmez yapicam hemen :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen yapta bi cesaretle bende yapayimm:)

şekerim vajinismusun varsasana şiddetle femoreyi tavsiye ediyorum. burda kullanıp memnun kalan arkadaşımız var

adetinle ilgili şikayetlerin için doktora gittinmi hiç?:44:

Istanbul hosgeldin beni hatirlamissindir . Megabitlinin bahsettigi kisi benim :) soyledigi urunu al mutlaka mukemmel bisey .sonra vaji de neymis diyeceksin:)))))

şekerim vajinismusun varsasana şiddetle femoreyi tavsiye ediyorum. burda kullanıp memnun kalan arkadaşımız var

adetinle ilgili şikayetlerin için doktora gittinmi hiç?:44:

canım doktora gıttım önceden basit kist vardı. Enson gıttıgımde kist flan yok suan dedı baska bır doktor hersey normel zar hala duruyor dedı. Benım vajıonısmusum inş. Bıtmek üzere tam oturamıyorum o dedıgın ne oluyor femore ???? Adetım düzensızlestıkten sonra gıtmedım doktora henüz

canım gögsündeyse prolaktin hormonunun yüksekliğinden olabilir mutlaka baktırt önemli.cok gecmiş olsun

prolaktın hormon yukseklıgı gebelıge engelmıs bır arakdasımda vardı ve yuksektı doktora gıttı kısa bı zamanda bu degerı dusurduler , ondan sonra zaten hamıle kalmak kolaylasıyormus

Canım selam. Sordum kızlara hayit hapini kullanan yok cvp gelmedi senin bilgin varmi duydugun bisey yada

ben kullandım, memnun kalan çok kişi var ama beni mahvetti. Burnumun içi kurudu onu içinde 2 ay geçti hala etkisi geçmedi

canım tesekkür ederım :) tabi ekleyın ben hesaplayıp yazarım burdan. Son aylar okadar düzensızkı. O konulara bakıyorum takipteyip egzersızlere ılk baslarda onların destegıyle gayret ettım ve dua ettım. Sımdı sonuna geldım sayılırr elhamdülillah. Ama enson gıttgım doktor zar duruyor dedı acıda oyüzden sanırm benımde morelım bozuldu.bakalım bebiş ne zaman gösterıcek kendnı :)düzensızlıkten sonra gıtmedm doktora

Canım denıym ozaman suan anestol pomad ve kayganlastırıcı kullanıyor ama onlarda yakıyor. Bahsettıgınız nasıl bır ılac nasıl uyguladın?

Istanbul hosgeldin beni hatirlamissindir . Megabitlinin bahsettigi kisi benim :) soyledigi urunu al mutlaka mukemmel bisey .sonra vaji de neymis diyeceksin:)))))

paytipo kız ben sana dimedimmi bütün vajinismus konularına yaz diye? Allah seni ne etmeye hemi

hemen anlatayım istanbulcum;
femore eczanelerde satılan bir tür jel...
gidiyosun eczaneden alıyosun kullanıyosun ve bu kardeşine dua ediyosun
dimi kız paytipo

başka markanın kayganlaştırıcısını falan verirlerse sakın alma illede femore tamammı cnm. oturamıyorum derken?

ben kullandım, memnun kalan çok kişi var ama beni mahvetti. Burnumun içi kurudu onu içinde 2 ay geçti hala etkisi geçmedi

Agnuastcon kullanıyorum hayit özü var icinde tamaen bitkisel memnun kalanlardan gebe olan varmi?geçmiş olsun burnunun içini derken ne yapiyormuski taa burnunu etkiledi ben tavsiye uzerine ezbere aldim o yüzden sordum canım

Kesinllikle katılıyorum canım sana içki ve sigara çok etki ediyormuş. Çok şükür eşimde bende sigara kullanmıyoruz. içki de kullanmıyoruz. Bu açıdan sıkıntı yok ama ağır kaldırmaksa oğlum 4 yaşında ve 22 kg bazen kaldırmak durunda kalıyorum ben bile. o biraz sıkıntı yaratabilir bize ama hayırlısı Rabbim ol derse olacak inşallah.

canım fiyatı ne kadar ya sölemesi ayıp benimkide kuru ilişkide acıyo.ne yapsak bilemedik bende alayım.spermlere zarar vermiyo demi

Bilgi alayım istedim buay kullaniyorumda hani kullanan varsa diye sormuştum saol tatlım

cnm kizkardedsim bir bayanla tanismis ve kadin hamileymis 3sene bebis olmamis bu hapi kullanmis birde bir turbe var ista.bulda oraya gitmis dua etmis o ay hamile kalmis kizkardesim soyledi ama ona sira gelmedi daha

herkese iyi akşamlar canlarım oğlanla markete gidecuk sonra yemek faslı felan ancak 21 gibi gelebilirim. Kendinize iyi bakın güzel haberlerle gelin inşallah. Allaha emanet...

canım aynı ilaç. bende yusra nın sayfasında okuyup aldım. 22 gün falan içtim. Burnum kurudu canım. Sıfır nem , tamamen kupkuru. Nasıl tetikledi bilmiyorum. Nefes alıyorum ya resmen beynime vuruyor. Burnumdaki sümükler kapkatı olup battı falan. Şimdi Allaha şükür normale dönemeye başladım :)

kızlarrr cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim hcg 110 bugün tekrar hcg baktırdım 208 çıktı doktor çarşamba günü yine istedi sizce artış güzel değil mi??

Canım selam. Sordum kızlara hayit hapini kullanan yok cvp gelmedi senin bilgin varmi duydugun bisey yada

hayıt apını içiyorum ben günde 1 canım 2. ayım hayıt hapında bu en az 3 ay içmek gerekliymiş

prolaktın hormon yukseklıgı gebelıge engelmıs bır arakdasımda vardı ve yuksektı doktora gıttı kısa bı zamanda bu degerı dusurduler , ondan sonra zaten hamıle kalmak kolaylasıyormus

evet canım engel.ama ilaçla degeri düsürülüp hamile kalama sansları cok yüksek

Allah Allah cok şaşırdım şimdi çok geçmiş olsun bakalım bende etki olacakmi bide 3 ay falan kullan mak iyiymiş dimi ?Biliyormusun yada?

Son düzenleme:
kızlarrr cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim hcg 110 bugün tekrar hcg baktırdım 208 çıktı doktor çarşamba günü yine istedi sizce artış güzel değil mi??

hayırlı olsun hemserımm saglıkla kucagına almak nasıp olsun =) eger bayburtlu isen oyuzden hemşerim dedim=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…