- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.461
çift cizgi çıktığında daha yumurtlamış olmuosun ki yaklaştığını sölüo o gece ve diğer gece ilişki diyorlar genelde yapanlar
Bılmıyorum kı canım ya :s havalar sıcak dıye farkına varamadım belkıde..Ama bıde su var benım her regl bıttıkten sonra bıdahakı regl zamanıma kadar sol kasıgım hep sancı yapar ınce ınce , bıseyde yok kıst fln neden oluyor anlamıyorum hep bi sancı yanı
Kizçeler topigimizle alakali degil ama birsey sorcam.. ben kk yi mobile indirdim ama giris yapim diyo fakatt giris kismina tikliyorim açılmıyor filri olan var mi ?
Canim hep cift cizgi var ama esit oldugunda ben yumurtlama saniyordum sonraki gun c den daha koyu oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o bendede oldu bi kaç aydır hatta bu ay iyice heveslenmiştim bebek için devamlı kasık ağrım olunca, ama boşa çıktı. benim doktorda kist falan hiçbişey yok tertemiz dedi allaha şükür
:44::44::44::44:sınavın bir ay sonramı?
Kizlar acele yardim edin ovulasyon testlerim boyle 4. Gunde cizgiler esit olunca esimle birlikte olduk 5.gun esim yoktu ben yine de test yaptim daha koyu cikti yumurtlamayi kacirdim mi acaba
Merhaba canım inşallah bu dokrotrdan memnun kalırsın cnm bizi de bilgilendir olur mu? Bu arada kanama var mı azar azar yine bitti mi?
Üşütmekten oluyordur ozaman dıye dusunuyorum hıc bısı cıkmıo cunku cok sukur
Aynen bende sildim aslında pratik ama olmadi iste.. Devam böyle :)walla canım bi ara bende yükledim 1 ay kadar önce ama bi türlü giriş yapamadım en sonunda sildim
Kızlar selam ben bu aralar garibim..... kimyasal düşük yaşamıştı m nisanda mayıs 10a kadar sonra doktora gittiğimde beta 0dedi ilk adetini ol gel dedi ama adet olmadım hala ve bide 4 5gündür acayip bir mide bulantısı ile uyanıyorum gün içinde uykum gelio veee uyanınca yine midem bulanıo ama dikkat ediyoruz bizzz hamile olma olasışığım düşük niye völet havalar dan mı acaba
ben özelde yaptırmadım devlette taş çatlasa 4 ay sürüyor rapor alması.bende maddı açıdan mümkün olmadığı için devleti tercih ettim mecbur..
Kızlar sizce hamile olma olasılığım var mı olmuş mudur kiii eşim dikkat ediodu amaaaa mide bulantımmm çok fenaaaaa çok fena a
canım benim allah nasip etsin bişi sorcam elimde dört tane ovulasyon testi var hanigi gün başlasam bunlardan bi sonuc cıkarabilirim yani büyük ihtimalle
Kızlar yumurta akı gibi ama beyazımsı bişiler geldi yumurtluyo olabilir miyim baş dönmesi de var
Kızlar yumurta akı gibi ama beyazımsı bişiler geldi yumurtluyo olabilir miyim baş dönmesi de var
canım 4 ay neyi takip ediyorlar ??? Çok uzun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?