Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım maşallah maşallah çok sevindim Allah hayirli ve sağlıklı bi şekilde Kucağına almayı nasip etsin :)

Kızlar bızde nıkahla evlendik ve hem yaştan dolayı hemde cok istediğimden başta zaman geçirirdim diyodum ama hemen çocuk ıstedım aylar sonra, zaten sevgililik falan derken yapmak istediğimiz herşeyi yaptık neden bekleyelım dedım, simdi düğün cok içimizde kalmıştı onu yapıyoruz yenı baştan. Garıpsenır bır durum ama kıme ne :) Bır yandan hamılelık hazırlıkları bır yandan dugun hazırlıkları, inşallah bende hazıranda hamılelık oncesı asamaları halledıp bebegıme kavusmak ıstıyorum.

Simir falan anladım da aşılar nasıl oluyo anlamadım. Yanı ne aşısı yaptırmak lazım, kımı gereklı dıyo, doktor gereklı degıl dedı bana

Kızlar selam ben bu aralar garibim..... kimyasal düşük yaşamıştı m nisanda mayıs 10a kadar sonra doktora gittiğimde beta 0dedi ilk adetini ol gel dedi ama adet olmadım hala ve bide 4 5gündür acayip bir mide bulantısı ile uyanıyorum gün içinde uykum gelio veee uyanınca yine midem bulanıo ama dikkat ediyoruz bizzz hamile olma olasışığım düşük niye völet havalar dan mı acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahım inşallah kimsenin kucağını boş bırakmaz.. bu ay benimde 2. hamillelik için ilk denememdi ama hiç umudum yok ( bakalım önümüzdeki ay inşallah.. 2 ay önce yumurtalıklarımda kist çıkmıştı ama doktorum önemli olmadığını bir hamilelik durumunda doğumda alınabileceğini söylemişti o yüzdende çok kafama takmamıltım ama bu hafta içinde mutlaka doktora gidicem bakalım herşey yolunda mı

Kızlar test sonucunu aldım tabikide negatif hayırlısı bu demekki rabbim en güzel zamanı biliyo ne diyim ki en kısa zamanda inş hepimiz anne oluruz
Canımmm hayırlısı olsun durmak yok devam ediyoruz çalışmalara...dr larin dediğini boşver sen...tıbbî konuşmak kolay. ..Rabbim gücünü niye düşünmüyolar acabaa :44:

Amannn ne güzelll.. nikah ne zaman olmmuştu ?

Amannn ne güzelll.. nikah ne zaman olmmuştu ?

Geçen yıl cnm, eşimin bekar evındeyız, şimdi yenı ev aldık, döşüyoruz, biryandan düğün hazırlığı, bir yandan da hamılelık planları, inşallah yolunda gider işlerimiz.

Simir testi yaptırıcam, ama dediğim gibi aşılar kafamı karıştırdı? Kızamık falan olmadım, aşısı ne zaman yapılmalı, hemen hamıle kalırsam zararı olur mu, doktoruma sordum ama aşılar abartlıdıgı kadar muhım degıl dedi, allah allah

Kizlar acele yardim edin ovulasyon testlerim boyle 4. Gunde cizgiler esit olunca esimle birlikte olduk 5.gun esim yoktu ben yine de test yaptim daha koyu cikti yumurtlamayi kacirdim mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401100050270.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 33
Canım biz yazalım sana önümüzdeki ay için uğur getirsin inşallah. Bizden ayrılmak yok şeker.[/QUOTE]

Ayy tesekkur ederım =)) evet evet ugur getırsın gelsın,ben buradayım bı yere gıtmem=))))

kızlar bnde şubat ayında meryem ve fetih sürelerini okudum adet olduğum günler eşime okuttm ALLAH dualarımızı hayırlı zamanda kabul eder inşallah

çift cizgi çıktığında daha yumurtlamış olmuosun ki yaklaştığını sölüo o gece ve diğer gece ilişki diyorlar genelde yapanlar

Hayırdır inşallah canım üşütmüş olabilir misin ayaklarını. havalr çok fena.

Bılmıyorum kı canım ya :s havalar sıcak dıye farkına varamadım belkıde..Ama bıde su var benım her regl bıttıkten sonra bıdahakı regl zamanıma kadar sol kasıgım hep sancı yapar ınce ınce , bıseyde yok kıst fln neden oluyor anlamıyorum hep bi sancı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…