Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ben gebeliğe karar vermeden kontrole gitmiştim ama bu ay hamiş olmazsam tekrar kontrole gidicem canım hormonlara falan baktırcam batta 11-12 haziran

ben sürekli gidiyorum canım pimpirikliyim biraz birde geçen ay düşük olunca her lekelenmede gittim doktora eşime de diyorum ki doktor bu ne takıntılı kız demiştir ha bire geliyor demiştir dedim o da diyor takıntılı olduğunu kabul etmen güzelsende git bakalım umarım birşey çıkmaz benim tsh bir ara yüksek çıkmıştı o da düştü şuan allaha şükür bişi yok

sıkma canını inş. haziran ayında alırsın güzel haberi

benim bir hipertansiyon problemim var gerçi o da gebeliğe engel değil ama ultrasonla muayenede rahimde bir problem yok demişti doktor benim tek sıkıntım kilolu olmam sanırım

ben gebeliğe karar vermeden kontrole gitmiştim ama bu ay hamiş olmazsam tekrar kontrole gidicem canım hormonlara falan baktırcam batta 11-12 haziran

ilk hamileliğimde gebelikten önce bende doktora gitmiştim.. hormonlarımın normal olduğunu yumurtalıklarda filan bir sorun olmadığını söylemişti ve ilk ay hamile kaldım :) inşallah sizinde öyle olur. doktorum bile şaşırmıştı ilk denemede hamile kalışımda

aradan nerdeyse 4 sene geçti ve inşallah bu seferde tutar

benim bir hipertansiyon problemim var gerçi o da gebeliğe engel değil ama ultrasonla muayenede rahimde bir problem yok demişti doktor benim tek sıkıntım kilolu olmam sanırım

o zaman canım senin en kısa zamanda bebiş haberini alırız... ne güzel problem güzkmüyor maşallahne kilolular var hamile kalıyor benim teyzem 100 üzeri kiloda ve 35 yaşında allaha şükür hamile kaldı ve bebişimiz doğdu..seninde öle olucak inşallah

ekliyorum cnm şimdi uğur getirsin inşallahhh..

Kızlar bu çörekotu kürü acaba prolaktini etkiler mi? Benim prolaktin sıkntım ve o yüzden kürleri yapmaya korkuyorum.

cnm bat yazar mısın listeye ekleyeceğim uğur getirsin inşallah.

bat 7 haziran diye tahmin ediyorum.. yalnız ben yumurtladım mı yumurtlcam mı hiç anlayamadım bu ay. normalde bu hafta sonu yumurtlama zamanımdı ancak hiçbir akıntı filan yok ki bende normalde çok akıntı olur

ekliyorum cnm listeye uğur getirsin inşallahh. Bu ay göbüş dolsun bebiş :)

Regl günü yaklaştıkça stress oluyorum Zaman da geçmiyor sanki.. Bu ay rabbim güzel haber almayı nasip etse hepimize de... Hiç bi belirti yok bende

aynen :)) beklemek çok zor geliyor ve günler geçmiyor sanki.. bende de baş dönmesinden başka bişey yok normalde akıntım olur o bile yok, kasıklarımda ağrı, göğüslerde hassasiyet yok yok yok...

bende tartıda 85-86 çekiyorum canım doğum emzirme dönemi kiloları bir türlü veremedim gerçi çok diyet yaptığımda yok ama bakıcaz artık

bende tartıda 85-86 çekiyorum canım doğum emzirme dönemi kiloları bir türlü veremedim gerçi çok diyet yaptığımda yok ama bakıcaz artık
senden kiloluları var canım sen takma bence en kısa zamanda hamiş haberini alıcaz senin...bende 45 kilo idim buraya geldim geleli kilo almaya başladı 55 kilo aldım sanırım hamilelik kilolarını bende zor veririm

aynen :)) beklemek çok zor geliyor ve günler geçmiyor sanki.. bende de baş dönmesinden başka bişey yok normalde akıntım olur o bile yok, kasıklarımda ağrı, göğüslerde hassasiyet yok yok yok...

bu ay olmalı artık ... Bu ay inanılmaz kendimi olumlu hazırladım hiç olumsuz moda hazır değilim.. Yaptığım gebelik testlerine bakmaktan şaşı olacağım yakında... Arada 2. çizgiyi gördüğümü zannediyorum ama çizgi falan yok :S:S

canım bat yazar mısın listeye eklemek için uğur getirsin inşallah bu ay göbiş dolsun bebiş

Geçen ay dört gözle beklemiştim ve kırmızılar geldi.artık bat beklemek istemiyorum çünkü korkuyorum hayal kırıklığına uğramaya korkuyorum 16 haziran canım
Canım umutsuzluk yok karamsarlık yok bu ay olmazsa temmuzda olacak biliyorum beklemek çok zor. 9 aydır istiyorum bende ama bu ayki kadar hiç rahat olmadım aslında her ay stres üzüntü ve olmayacağıını düşünmek ama yine de umut etmek... çok acı veriyor. ama stres en büyük düşmanımız bizim. rahat olman gerekiyor Rabbime şükürler olsun bebek sahibi olabilecek durumdayız o zaman olacak. şimdi olmasa önümüzdeki ay. sadcee kafamızın rahat olması gerekiyor. bunun içiin burdayız birbirimizi rahatlatmak için güzel sohpetler için, bilmediklerimizi öğrenmek için. Şimdi bi yeşil çay yap kendine hadi bende içiyorum karşılıklı içeriz olur mu?

senden kiloluları var canım sen takma bence en kısa zamanda hamiş haberini alıcaz senin...bende 45 kilo idim buraya geldim geleli kilo almaya başladı 55 kilo aldım sanırım hamilelik kilolarını bende zor veririm

canım hamişliğinde sağlıklı ve dengeli beslenirsen çok az kiloyla kurtarırsın ben hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim ortalama 23-24 kilo aldım birde üzerine emzirme döneminde aldım süt olacak diye sonuçtada veremedim

bende öle olurum kesin şuan bile bulduğumu yiyiorum midem genişledi sanırım eskiden ağzıma vurmadığım şeyleri şuan hapur hupur götürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…