- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.361
ben gebeliğe karar vermeden kontrole gitmiştim ama bu ay hamiş olmazsam tekrar kontrole gidicem canım hormonlara falan baktırcam batta 11-12 haziran
Günaydın kızlar maalesef kırmızıları gördüm hayırlısı artık haziran ayına bat 23 Haziran artıkBirde buay hamileyim diye emin gibi bişeydim aşırı derece kasık ağrılarım ve mide bulantım oldu ilk bebekde bukadar olmamıştı şuanda çok az kanamam var cok ağrılı anlamadım gitti
ben sürekli gidiyorum canım pimpirikliyim biraz birde geçen ay düşük olunca her lekelenmede gittim doktoraeşime de diyorum ki doktor bu ne takıntılı kız demiştir ha bire geliyor demiştir dedim o da diyor takıntılı olduğunu kabul etmen güzel sende git bakalım umarım birşey çıkmaz benim tsh bir ara yüksek çıkmıştı o da düştü şuan allaha şükür bişi yok
ben gebeliğe karar vermeden kontrole gitmiştim ama bu ay hamiş olmazsam tekrar kontrole gidicem canım hormonlara falan baktırcam batta 11-12 haziran
benim bir hipertansiyon problemim var gerçi o da gebeliğe engel değil ama ultrasonla muayenede rahimde bir problem yok demişti doktor benim tek sıkıntım kilolu olmam sanırım
selamün aleyküm kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum BAT 6 HAZİRAN Kendimi tanıtayım 26 yaşındayım öğretmenim 3 ay önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim hayırlısı buymuş veren de Rabbim alan da... korunma süremiz sona erdi tekrar yeni bi bebiş istiyoruz
ekliyorum cnm şimdi uğur getirsin inşallahhh..selamün aleyküm kızlarben de aranıza katılmak istiyorum BAT 6 HAZİRAN Kendimi tanıtayım 26 yaşındayım öğretmenim 3 ay önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim hayırlısı buymuş veren de Rabbim alan da... korunma süremiz sona erdi tekrar yeni bi bebiş istiyoruz
Kızlar bu çörekotu kürü acaba prolaktini etkiler mi? Benim prolaktin sıkntım ve o yüzden kürleri yapmaya korkuyorum.
bat 7 haziran diye tahmin ediyorum.. yalnız ben yumurtladım mı yumurtlcam mı hiç anlayamadım bu ay. normalde bu hafta sonu yumurtlama zamanımdı ancak hiçbir akıntı filan yok ki bende normalde çok akıntı olur
Regl günü yaklaştıkça stress oluyorumZaman da geçmiyor sanki.. Bu ay rabbim güzel haber almayı nasip etse hepimize de... Hiç bi belirti yok bende
o zaman canım senin en kısa zamanda bebiş haberini alırız... ne güzel problem güzkmüyor maşallahne kilolular var hamile kalıyor benim teyzem 100 üzeri kiloda ve 35 yaşında allaha şükür hamile kaldı ve bebişimiz doğdu..seninde öle olucak inşallah
senden kiloluları var canım sen takma bence en kısa zamanda hamiş haberini alıcaz senin...bende 45 kilo idim buraya geldim geleli kilo almaya başladı 55 kilo aldım sanırım hamilelik kilolarını bende zor veririmbende tartıda 85-86 çekiyorumcanım doğum emzirme dönemi kiloları bir türlü veremedim gerçi çok diyet yaptığımda yok ama bakıcaz artık
aynen :)) beklemek çok zor geliyor ve günler geçmiyor sanki.. bende de baş dönmesinden başka bişey yoknormalde akıntım olur o bile yok, kasıklarımda ağrı, göğüslerde hassasiyet yok yok yok...
ekliyorum cnm şimdi uğur getirsin inşallahhh..
cnm bat yazar mısın listeye ekleyeceğim uğur getirsin inşallah.
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. Normalde reglime 2 gün var ama ben mayıs ayından umudu kestim. Artık haziran ayında deneyeceğim. Haziran 4. Deneme olacak. Bir de haziranda soğan kürü denemek istiyorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
yok hiç o tarz şeyler yapmadım 9 aydır istiyoruz doktora gittik hormon sperm tahlili hepsini yaptırdık allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı onlarda hatta bu ay ovulasyon testi kullandım 12. gün hem koyu çizgi çıktı hemde doktorda teyit etti yumurtayı 2 gün çalıştık :) yine nasip olmadı sanırım doktor stres yapma olumlu düşün dedi ama tabi ben 31 eşim 33 yaşında olunca insan ister istemez biraz acele edio :))
Canım umutsuzluk yok karamsarlık yok bu ay olmazsa temmuzda olacak biliyorum beklemek çok zor. 9 aydır istiyorum bende ama bu ayki kadar hiç rahat olmadım aslında her ay stres üzüntü ve olmayacağıını düşünmek ama yine de umut etmek... çok acı veriyor. ama stres en büyük düşmanımız bizim. rahat olman gerekiyor Rabbime şükürler olsun bebek sahibi olabilecek durumdayız o zaman olacak. şimdi olmasa önümüzdeki ay. sadcee kafamızın rahat olması gerekiyor. bunun içiin burdayız birbirimizi rahatlatmak için güzel sohpetler için, bilmediklerimizi öğrenmek için. Şimdi bi yeşil çay yap kendine hadi bende içiyorum karşılıklı içeriz olur mu?Geçen ay dört gözle beklemiştim ve kırmızılar geldi.artık bat beklemek istemiyorum çünkü korkuyorum hayal kırıklığına uğramaya korkuyorum16 haziran canım
senden kiloluları var canım sen takma bence en kısa zamanda hamiş haberini alıcaz senin...bende 45 kilo idim buraya geldim geleli kilo almaya başladı 55 kilo aldım sanırım hamilelik kilolarını bende zor veririm
Merhaba kızlar, beni de aranıza alır mısınız acaba ?
Rabbim her kim ne istiyorsa, gönlünden ne geçiyorsa onu versin inşallah.... önce herkese sonra da bana
Merhaba canım bat tarihini bulamadım yazabilir misin uğur getirsin inşallah.
bende öle olurum kesin şuan bile bulduğumu yiyiorum midem genişledi sanırım eskiden ağzıma vurmadığım şeyleri şuan hapur hupur götürüyorumcanım hamişliğinde sağlıklı ve dengeli beslenirsen çok az kiloyla kurtarırsın ben hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim ortalama 23-24 kilo aldım birde üzerine emzirme döneminde aldım süt olacak diye sonuçtada veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?