- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.101
Rabbim dermansiz dert vermesin kimseye bu halimize sukurler olsun inşallah bu ay gelir bebislerimiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnnn inş Bu güzel kandil gecesinin hürmetine dualarımız kabul olsun bebeklerimiz bizimle olsun.Herkes birbirine dua etsin inş birimizinki kabul olur Herkesin Kandili Mübarek Olsun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aa bugun kandil unutmustum Seninde mandolin mübarek olsun cnm. Bugün ilişkiye girmek günah dimi? Bos gecicez.
Sağol cnm.Evt kandillerde ilişki günah.Ben Amerikadayım Türkiyeye göre bugün kandil ama bizde şu an cumartesi gecesi daha.Ben iki gün yaklaştırmıyom eşimi içim rahat etmiyo.
Ben normalde mubarekbgeceler ilişkiye girmem. Ama günah olduğunu bilmiyordum. Bana ayip gelirdi mübarek gün ne de olsa. Çok şükür o gunahi almamisiz. Bilmeden de yaptiysak Rabbim bagislasin.
Ben günah diye biliyorum Annem hep tembihlerdi.Günah sayılmasa bile dediğin gibi uygun olmaz mübarek gün.Biz dikkat edelimde gerisi Allaha kalmış
Cnm dokuz aydr beklydm bn bıan once olsn ıstedm kım ne dedıyse yaptm olmdı en sn merym suresnı duydm kırkbır gun suya okuyup ıcıcen dyee bnde dortgun yaptm bnu ve bu ay hamıleyım işte .dMaşallah :)Rabbim tek avazda dogurmayi nasip etsin inşallah canım :)ne zamandır bekliyordun yada bekledinmi hiç nasıl hamile kaldın cok soru sordum ama dinlemek isterim
aaa hayırlı olsun canım :) belırtılerın nelerdı kıııı :)
Aynen cnm aynen. Benim klasik agrilarim devam ediyor ve bel agrim. Valla bu kur dengemi bozdu önümüzdeki ay ovu test alicam olmazsa. Hic anlamadim yahuu :)
Ayy sorma ya benimde kaç gündür kasıklarımda sancı gibi kramp gibi bişeyler oluyo bi sağ tarafta bi sol tarafta bugünde belim ağrıyo nedense.Kür beni erkende yumurtlattı😃😃
Aynen cnm ya çarşamba yumurtladim yani 13. Günde bir gün sonrada başladı agrilar usutyum galib dedim ama sicak koydum geçmedi. Dr umu aradim yumurtlama olduysa rahime yerleşmeye calisiyordur dedi. On gün sonra gel test yapalim dedi. Tabi ben dayanamayıp netten erken gebelik testi aldim. Şali elimde olur bakalim. Arastirmalarima gore yumurtlamadan sonra kasik agrisi birleşmenin olduğuna isaretmis. Önemli olan tutunmasi beli sicak tutmak lazim.
Ayyy hadi inş tutar hayırlı haberlerini alırız.Yeterki sağlıkla gelsin bebek o kadar agrılara katlanırız 😊😊
Kizlar hakkinizi helal edin ibrahim hocanin programi haber a da imiş. . Bende sabahtan beri bekliodm kusura bakmayın suan yayinda.. anlatiyorAyyy hadi inş tutar hayırlı haberlerini alırız.Yeterki sağlıkla gelsin bebek o kadar agrılara katlanırız 😊😊
İnşallah canim. Amerika nin neresindesin cnm is için mi ordasin?
California da yaşıyorum evlenip geldim eşim burdaydı 8yıldır aynı memleketliyiz.
Ne guzel. Amerika hep hayallerinin şehriydi. İnşallah bir gün gitmek nasip olur. Paris misir Sirbistan ve piraga gittik. Amerika hic kismet olmadi. Çok merak ediyorum arada bize manzara resmini atarsun artik
Ben avrupayı bile istemeyen biriydim ama nasip olunca oluyo kendimi burda buldum.Şafak sayıyorum 45 gün sonra Türkiyeye temelli dönecez inş😊Ben alışamadım .burası gelip gezip gidilecek bi yer uzun kalmıycan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?