Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ovulasyon testi ile çoçuk denedikten kaç gün sonra gebelik testi yapılsa tutmuşsa pozitif cıkar ne cok soru oldu

Ayy ağzından bak dalmıyor inşallah kuzum inşallah :) bugun yapayım testi inşallah öyledir de umudum katlansın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bal damlıyor yazacaktım telefon değiştirmiş

değerin sıfırlandıysa sorun yoktur canım kimyasal gebelikte parça falan kalmıyor çünkü bebek zaten oluşmadan düşüyor benim kanamalar çok olduğu için başka doktora göründüm ama şükür seninki normal seyrinde gitmiş bence hcg sıfırlandıysa ve lekelenmelerin bittiyse bişi kalmamıştır....doktorlar hep diyorlar 1 ay korunun diye o da bebeğe zarar vereceğinden değil bizim hormonlar düzene girsin diye...birde senin en çok hcg kaç olmuştu benim 476 dan sonra düşmeye başladı

ovulasyon testi ile çoçuk denedikten kaç gün sonra gebelik testi yapılsa tutmuşsa pozitif cıkar ne cok soru oldu
sen adet tarihini baz al canım yine ovulasyondan sonra normalde 14 gün sonra olman lazım ama herkesin adet aralığı fazla olduğu için net bişey demek zxor olur....cok merak edersen yumurta çatladığından sonra 12 13 gün kanda baktır çıkar

hımmm tamam sağol

Canım öğrendiğimde 26 ydı. 2 gün sonra 21. Doktor bişey yapmana gerek yok deyince tekrar test yaptırmadım sıfırlandı mı bilmiyorum. Ay beklemesem mi ya :/ şu ovü testini yapayım da bakalım duygularım ne diyecek :)
Sen şimdi nasılsın canım inşallah her şey yolundadır

kuzum senin değer baya düşükmüş bence çoktan sıfırlanmıştır o...ben adet oldum tekrar canım artık çalışmalara başlıcaz doktor klomen verdi onu kullanamayım bu aydan umutluyum ben inşallah....ovulasyon yap tatlım çift çizgiyi gördüğün an bence değerlendir...içinde kan pıhtısı falan kalmamıştır zaten adetle atılmıştır o

Gunaydin kizlar dun yumurtlama gunumdu ama ne dun ne bugun o yumurta aki kivamindaki sivi gelmedi acaba erken yumurtladim farketmedimmi yoksa bu ay yumurtlama olmadimi ? Her ay yumurtlama oluyormu mutlaka 4 ay once dusuk yaptim sonraki kontrollerimde herseyim normaldi neden halen kalamadim yaaa ? Sag kasigimda agri vardi 2 gundur ama o sivi halen gelmedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah gönlünce olur canım :) klomeni ne için veriyorlar canım. Ben düşükten sonra adet görmedim ya sanırım adet olmayı bekleyeceğim. Eşim de korkuyor normal bi adet ol diyor illa ki. Bakalım akşama fikir değişir mi :) ama geçen ay ki yumurtlama tarihime baktığımda erken daha ama değişmiş de olabilir

Canım o sıvı herkeste olmayabiliyormuş. Yumurtlama gününden emin olamıyorsan ovülasyon testi kullanabilirsin.

Mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim bugün klomene basladim ilk kullanimda yumurtaliklarim büyümemisti ins bu sefer büyür..

hanımlar benide listeye ekler misiniz.bat 8 haziran.öyle tahmin ediyorum.dualarda bulaşmak dileğiyle cancağızlar...

Merhaba canım hoşgeldın aramıza. Bilg acınca eklerım tabı lısteye ugur getırsın ınsallah. Kendınden bahseder mısın cnm bıraz?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim bugün klomene basladim ilk kullanimda yumurtaliklarim büyümemisti ins bu sefer büyür..

Merhaba cnm hoşgeldın aramıza. Bat yazarsan ugurlu lıstemıze eklıyım ugur getırsın ınsallah. Kendınden bahseder mısın bıraz cnm?

klomen yumurta büyütmek için veriyorlar canım bende bişi çıkmadı ama doktor kullanmamı önerdi...benim bu en son yasadıgım tam anlamıyla adet ondan dolayı artık başlıyacagım sende olmadı bir baska doktora görün ona göre hareket eddersin

Kızlar bel ağrım şiddetli ve kasık ağrım devam edyo bı de az once peceteye ıkı uc damla beyaz akıntı geldı yumurta akı kıvamlı. Bugun mu yumurtlıycam acep baş dönmem de var ya fıldır fıldır kafam acaba yumurtlama dönemi baş dönmesi olan var mı ki hiç farketmedim önceleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…