- 17 Şubat 2014
- 370
- 143
- 53
- 34
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.801
Kızlar bugün şeffaf akıntı başladı. Acaba regl mi olucam ki. Hemen olur mu düşük kanaması bittikten sonra
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah. yumurtlama dönemim yakın üstümüze düşeni yapıyoruz inşallah bebiş gelir 9aylık evliyim çok istiyoruz bebiş doktor folik asit te başlattı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım kaç haftalık olduğunu bile öğrenemedik. Kan testimi alıp doktora gittiğimde geç döllenme demişti doktor. Ama tam tarihinde ilişki olmuştu geç döllenme olabilir mi bilmiyorum. 2 gün sonra da kan değerim düştü zaten. Kese falan göremedik 3-4 hafta gibi tahmin ediyorum ama o kadar bile gelişmemiş olabilir. Senin ne kadarlıktı
benim 5 buçuk haftalıktı benimde geç döllenme olmuştu ama biz keseyi görmüştük canım
sabah tekrar kan testi yaptiricam dua edin rabbim hepimizin yuzunu guldursun(
ınsaallah canim insaallah bu ay bu topikteki herkes hamile kalir. :)
canım korkma normal o akıntılar bende de çok geldi regl gelince ben 1 ayda 2 kere adet oldum normal kanama gelirse de korkma...ara kanamalar olabiliyor...eğer akıntın yumurta akına dönüşürse yumurtlama zamanın gelmiş oluyorKızlar bugün şeffaf akıntı başladı. Acaba regl mi olucam ki. Hemen olur mu düşük kanaması bittikten sonra
Gunadin bayanlar bsy sormak istiyrm 9aylik ewliyim vajinismusluyum dun geve ilk kez iliskiye grdik ve esjm icime bosaldi acaba hamule kalirmiyim cok istiyoruz ama yumurtlama donemim deil sanirim adet olacagim bugun yarin aranizda boyle hamile kalan varmi
Canım yumurta akı kıvamlı mı acaba yumurtluyor olabılırmısın kı? Adet için erken sanki
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim Vajililerin topikinde bu sekilde kalan var ama burda onemli olan yumurtlama zamanin . Eger gectiyse olmaz ama Allah buyuk olmazlari olduran odur.
canım korkma normal o akıntılar bende de çok geldi regl gelince ben 1 ayda 2 kere adet oldum normal kanama gelirse de korkma...ara kanamalar olabiliyor...eğer akıntın yumurta akına dönüşürse yumurtlama zamanın gelmiş oluyor
canım ben 22 sinde düşük yaptım lekelenmeler bitince gittim doktora tekrar doktor hcg ye ve kan pıhtısı kalmış diye baktı şükür bişi çıkmamıştı...benim doktor ara kanamalar olabilir diye korun demişti yoksa korunmana gerek yok dedi...benim tekrar kanama başlayınca başka doktora gittim o da rahmin temiz dedi korunmana gerek yok ama öteki adetin gelsin öle başla demişti...ben tabi lekelenme olmadığı zamanlarda ovulasyon yaptım çift çizgi gördüm hep onu da doktora sordum ben onlara değil ultrasona güvenirim dediCanım daha önce sordum mu sana bilmiyorum ama sen hiç test yaptırdın mı düşün sonrası. Kan pıhtısı yada hcg değeri falan. Normal adetten sonra denemeye başlayabilir miyim yoksa o arada test falan bi kontrol gerekir mi. Yada 2. ye adet görmeyi ni beklemeliyim. Tekrar sorun yaşamak istemiyorum :/
Sanırım yumurtluyorum canım. Ovülasyon testi yapsam belli olur değil mi. Eve gidince yapayım emin olurum. Gerçi olsa ne olacak ara vermek zorundayız ya neyse
Csnm bn vajinismus yasayan arkadaslarin topiginde okumistm iliskiye giremedigi icin direk rahim agIna bosaldigi icin esi hamile kalan bi arkadas vardi.. allah buyuk insallah olur.. bizim gibi cok bekletmez bebisHaklisin canim allah buyuk imkansiz diye birsey yok olrmu olur bekleyelim gorelim ozamn :)
günaydın güzel anne adaylarınasılsınız bugün
bende canım kahvaltımı yaptım uzanıyorum öle temizlik yapcam birazdan...bugün içimde umut var kuzum yaaa ben bu aydan çok umutluyum inşallah rabbim bir aksilik vermez ise :d mutluyum sevinçliyimGunaydın cnm valla kahvaltı ettık sofrayı toplucam. Sen nasılsın cnm?
Insaallah canim insaallah bu ay bu topikteki herkes hamile kalir. :)
canım ben 22 sinde düşük yaptım lekelenmeler bitince gittim doktora tekrar doktor hcg ye ve kan pıhtısı kalmış diye baktı şükür bişi çıkmamıştı...benim doktor ara kanamalar olabilir diye korun demişti yoksa korunmana gerek yok dedi...benim tekrar kanama başlayınca başka doktora gittim o da rahmin temiz dedi korunmana gerek yok ama öteki adetin gelsin öle başla demişti...ben tabi lekelenme olmadığı zamanlarda ovulasyon yaptım çift çizgi gördüm hep onu da doktora sordum ben onlara değil ultrasona güvenirim dedizaten 3 gün sonra adet oldum...dün tekrar gittim doktora kanama başlayınca adet dedi bundan sonra korunmaı bıraktırdı....uzun yazdım biraz ama sen düşükten sonra gkaç kere gittin doktora birde kanaman ne kadar sürdü
Belli olur cnm ama ara versen dahı yumurtlamaya baslaman vucudun normale dondugunu gosterıyor cnm. Tahmınen 14 gun sonrada adet olursun ınsallah. Sonra gelsın yenı ay yenı umutlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?