Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Gunadin bayanlar bsy sormak istiyrm 9aylik ewliyim vajinismusluyum dun geve ilk kez iliskiye grdik ve esjm icime bosaldi acaba hamule kalirmiyim cok istiyoruz ama yumurtlama donemim deil sanirim adet olacagim bugun yarin aranizda boyle hamile kalan varmi

Kızlar bugün şeffaf akıntı başladı. Acaba regl mi olucam ki. Hemen olur mu düşük kanaması bittikten sonra

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yumurta akı kıvamlı mı acaba yumurtluyor olabılırmısın kı? Adet için erken sanki

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insaallah canim insaallah bu ay bu topikteki herkes hamile kalir. :)

Kızlar bugün şeffaf akıntı başladı. Acaba regl mi olucam ki. Hemen olur mu düşük kanaması bittikten sonra

canım korkma normal o akıntılar bende de çok geldi regl gelince ben 1 ayda 2 kere adet oldum normal kanama gelirse de korkma...ara kanamalar olabiliyor...eğer akıntın yumurta akına dönüşürse yumurtlama zamanın gelmiş oluyor

Canim Vajililerin topikinde bu sekilde kalan var ama burda onemli olan yumurtlama zamanin . Eger gectiyse olmaz ama Allah buyuk olmazlari olduran odur.

Canım yumurta akı kıvamlı mı acaba yumurtluyor olabılırmısın kı? Adet için erken sanki

Sanırım yumurtluyorum canım. Ovülasyon testi yapsam belli olur değil mi. Eve gidince yapayım emin olurum. Gerçi olsa ne olacak ara vermek zorundayız ya neyse

Canım daha önce sordum mu sana bilmiyorum ama sen hiç test yaptırdın mı düşün sonrası. Kan pıhtısı yada hcg değeri falan. Normal adetten sonra denemeye başlayabilir miyim yoksa o arada test falan bi kontrol gerekir mi. Yada 2. ye adet görmeyi ni beklemeliyim. Tekrar sorun yaşamak istemiyorum :/

canım ben 22 sinde düşük yaptım lekelenmeler bitince gittim doktora tekrar doktor hcg ye ve kan pıhtısı kalmış diye baktı şükür bişi çıkmamıştı...benim doktor ara kanamalar olabilir diye korun demişti yoksa korunmana gerek yok dedi...benim tekrar kanama başlayınca başka doktora gittim o da rahmin temiz dedi korunmana gerek yok ama öteki adetin gelsin öle başla demişti...ben tabi lekelenme olmadığı zamanlarda ovulasyon yaptım çift çizgi gördüm hep onu da doktora sordum ben onlara değil ultrasona güvenirim dedi zaten 3 gün sonra adet oldum...dün tekrar gittim doktora kanama başlayınca adet dedi bundan sonra korunmaı bıraktırdı....uzun yazdım biraz ama sen düşükten sonra gkaç kere gittin doktora birde kanaman ne kadar sürdü

Belli olur cnm ama ara versen dahı yumurtlamaya baslaman vucudun normale dondugunu gosterıyor cnm. Tahmınen 14 gun sonrada adet olursun ınsallah. Sonra gelsın yenı ay yenı umutlar.

Gunaydın cnm valla kahvaltı ettık sofrayı toplucam. Sen nasılsın cnm?

bende canım kahvaltımı yaptım uzanıyorum öle temizlik yapcam birazdan...bugün içimde umut var kuzum yaaa ben bu aydan çok umutluyum inşallah rabbim bir aksilik vermez ise :d mutluyum sevinçliyim

Canım ben kan değerim düştüğünde gittim doktora zaten o istemişti testi. Gittiğimde kanamam da vardı tam adet günümde başladı kanamam. Bundan sonra ne yapmalıyım dedim. Biley yapmana gerek yok 1 ay korun sadece dedi. Ne kontrol ne bişey. Ama daha önce de ona muayene oluyordum. Acaba beni bildiği için mi bakmadı bişeye. Kanamam 3 gün regl gibiydi canım. 4. gün sadece ara ara kanama oldu 5. Gün lekelenme. Dünden beri hiç bişey yok. Başka doktora randevu aldım Pazartesi'ye ama acaba hiç gitmesem mi diyorum. Vardır bir bildiği doktorun ama bilemedim

Ayy ağzından bak dalmıyor inşallah kuzum inşallah :) bugun yapayım testi inşallah öyledir de umudum katlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…