- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.681
Allah ını seversen orgazm olmadan sex mi olurmuş ya bi de get
:))))))))))))))) ilahi sen yaaa:)
Tamam o zaman ben bekleyim en iyisi saol kuzum önerin için :) peki sen biseyler yapiyomusun bebek için?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
e öyle ama yaş kaçtı?
e öyle ama yaş kaçtı?
Allah iyiligini versin emi senindeli yaaa .ama katiliyorum sana .cok ostekli bi bitlisin sen ya
Arabaya biner binmez emn. Kemeri takiyosun sonra aynalar ayarli olsa bile ayarliyomus gibi yapiyosun. Sonra vitesi bosa aliyorsun . Bunlara cok dikkat ediyorlar
Dimi ama katiliyorum sana catlak bu kis:)
ay kahkaha attırdın bana
şimdiii gidiyorsun vajinismus konularına beni övüyorsuunnnilacıda anlatıyorsun
bence biraz daha bekle orgazm olmaya başladıktan sonra çocuk düşün
canım onları geçtim artık iki duba arasına park ettirip seritten hiççıkmadan geri geri gidiyorsun falan
Ileri surus teknigimi bu yaa bizim zamanimizda ne kadar basitmis
aynen canım usta şoförler zor yanaşıyo iki duba arasına bizi sınav yapanlar yeminle park edemez yani 2.sınavda geri geri giderken dur dedi bak bakyım dedi şeritten çıkmış mı dedi evet biraz dedim in arabadan dedi resmen yaaaa
28 im.4 yildir evliyim. Yani baska turlu oluyodum tabi ama tam bi iliskide aciya odaklaninca olamicakmisim gibi geliyo. Zamanla alisirim herhal.
Allah iyiligini versin emi senindeli yaaa .ama katiliyorum sana .cok ostekli bi bitlisin sen ya
Dimi ama katiliyorum sana catlak bu kis:)
Hislerimizin tercumani bu bitli
hahaaayytt konulara bak kızlarrr çok FENASINIZ
Abooowww . Allah yardimcin olsun o zaman kuzum. Insaallah hic bir hata yapmdadan gecersin .sen Allaha sigin yapsan bile onlar gormez Allahin izniyle
bence bu ay beklesin bebek. bi kaç kez daha femonere kullan sonra onu bırak öyle dene ohh bbee dünya varmış dicen bidaha ki ay bebek yaparsınız
Bakalim tatlim bu ay olmuyacak gibi zaten dedigin gibi olucak gibi gorunuyoo
bence bu ay beklesin bebek. bi kaç kez daha femonere kullan sonra onu bırak öyle dene ohh bbee dünya varmış dicen bidaha ki ay bebek yaparsınız
yahu hatunlar siz orgazm olmadan sexi öğrenmeden çocuk mu yapmaya kalkıyonuz ayıptır sormasııı
Bakalim tatlim bu ay olmuyacak gibi zaten dedigin gibi olucak gibi gorunuyoo
e bol bol dua bekliyorum cennete sokarsın artık
Amin tatlim ucuncu kizi geliyor. Sende arka arkaya kalirsin insaallah hatta bendekaliyim herkes kalsin tek yetmez bukadar bekleyene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?