- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.561
Bende yeni katildim ekleyebilirmisiniz ugur getirir imsallah..Kızlar bilgisayarı açtım da kimler vardı listemize eklenecek?
Alinti yapamiyorum eksik diyo karakteri yukseltin der oldu ya( meyracim sagol cnm.. ultrasonda beni korkutuo ya :) alisamadim..
Ayy cok teşekkür ederim canm ya icime korkusu dusmustu valla simdiden.. sendemi ilk bebegini bekliyorsundoktora ben biraz kasılıyorum de o zaman jeli daha çok sürüyolar daha rahat oluyo
blacberyycımmm ...benım adım lıstede yok amaaaa17 hazırann yanı bu ayıda atlasmda bellı omas yınede dımı orda adım olsun..ugur getırsın bana....
KIZLAR bugun kan tahlılı sonuclarımı aldım..emar cekılcen dedı dr.um..eger emarda 5 cm ıse kıstın amelıyat dedı...ultrasonda 4 cm cıvarı görmustu..çok korkuyom yaa bı bu eksıktı..bn hıc amelıyat olmadımmm..
Merhaba canım eklerim tabi ki ama bat yazmamışsın hayatım. Uğur getirsin sana da.Merhaba kizlar ben araniza yeni kaltildim.. bende 9 aylik evliym hiç korunmadim ama hamile kalamiyorum. .her ay hüsranla sonuçlandı. .
Benim bo sorum var bat 5 haziran .iliskiden kac gun sonra yerlesme kanamasi olur?
Bat 23 cnm tesekkur ederimBebeğimmm aşkolsun sen istemesen de ben silmem ki seni altta hayatım yazı karakteri küçüktü görmedin sanırım büyüttüm şimdi.
İnşallah düşündüğün şey olmayacak canım. Eğer olursa da sakın korkma çok basit bir ameliyat. Kesinlikle kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. Eğer ameliyatla daha kolay çözüm olacaksa ve bebeğin sana daha çabuk gelecekse hayırlısını iste Rabbimden canım. Biz senin her daim yanındayız canım sakın üzülme. Herşey çok güzel olacak inan bana. Hepimizin bebeği olacak ve bu seferki topiğimizin adı da "DOSTLAR BEBEKLERİNE KAVUŞTU" olacak.
Merhaba canım eklerim tabi ki ama bat yazmamışsın hayatım. Uğur getirsin sana da.
Benim bo sorum var bat 5 haziran .iliskiden kac gun sonra yerlesme kanamasi olur?
Ayy cok teşekkür ederim canm ya icime korkusu dusmustu valla simdiden.. sendemi ilk bebegini bekliyorsun
yerleşme kanaması olcak diye bi kural yokki. bende olmamıştı. ben yarın doktora gitcem. olup biteni sanada haber veririm. bakalım adetimi beklicez yoksa kanda baktırcakmı bi kaç gün sonra
ben 1 düşük yaptım şimdi 2. ye uğraşcaz. doktor ara verdirmişti yeni başladık
Canım bana hiç bişey demedi ya sadece 1 ay korunun dedi. Ne test ne kontrol. Sol kasığım ağrıyor bugün korkuyorum. Başka doktora gidecektim o da perşembeye gün veriyor. Devlete zaten gidemem izin alamam. Bebek düşünmezken de muayeneye gitmiştim yakın zamanda düşünüyorum demiştim sadece smir yaptı. Be yapsam bilemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olumsuz geçen 2 ayın sonunda bugün adetimin ikinci günü ve ben ilk şoku atlattım kızlar bugün daha sakinim. ben bugün kan verdim hormon sonuçlarım pazartesi çıkıcak.umudum hazirana kaydı
Geçmiş olsun canim .. tez zamanda insallah hayirlisiyla olur bekletmez yaramaz :)
olsun canım. geç olsun ama sağlıklı olsun hoş geldiinn
hep beraber inşallah
hiç korkma her kanamanla temizleniyosun hcg hormonundan bir sonraki adetin şaşar büyük ihtimal sen yine adetin 2.günü gidersin doktora.başlarsın tedaviye bana doktorum hiç korunma dedi.ama düşük başladı 2 günde bir kanda gebelik baktı 136,50 sonraki 30 sonra 0 oldu.kurtuldun dedi.belki senin değer sıfırlandı diye çağırmadı.
Canım benimki kan değerine de baktır demedi. Bişey yapmana gerek yok bir ay bekle sonra devam edin dedi
canım böyle bişey için hiç özür dilenirmi aşk olsun.
bende de var pko. pko olupta hamile kalan çççççççççooooooooookkkkkk kadın var. bu kadar stres yaparsan kortizol artar bebek olmaz
sakin ol daha tedaviye başlayalı 3 ay olmuş ben 1 senedir uğraşıyorum
sıkıntımızı paylaşmak için burdayız üzme kendini
Kiz ask pastam niye canim sklyo soyle bak burda hepimiz elimizden geldgi kadar yardmci oluruz.ama sen karamsar olursan birak bizi sana sen bile yardmci olamazsin
Canım cok iyi anlıyorum seni böğürtlen kökü denesene cok kişi var hamile kalan ben bi kere denedim hamile kaldım bu ay yeniden deneyeceğim
sagol canım Allah razı olsun ben cok stres yapıyorum napcam ben böyle bilmiyorum yapı olarakta cok takıntılıyım.üzülüyo insan canım.bide cok kilo almaya basladım bogazımı tutamıyorum bu gün bi tabak patates kızartması yedim daha baska seylerde söylemesi ayıp banamısın demiyor midem....sende pkolusun demek canım .siztedaviye basladınızmı.yas kac canım
şunuda belirteyim yapan veya yaptıracak olan kimseye etki etmek için paylaşmadım sadece sordun ve fikrimizi söyledim eğer öyle nasip olmuşsa bende yaptırırım tabiki yazgı değişmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?