- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.541
şimdiiii önce derin bi nefes al şimdi herşeyi en baştan anlat bakim. kaç yıllık elisin ne kadar zamandır korunmuyosunuz hiç çocuğun varmı hiç hamile kaldınmı kaç yaşındasın. doktor kontrolünde misin?başka rahatsızlıkların var mı?
13 yasımdan beri doktora gidiyorum.ben ilaçsız adet olamıyom hiç.pko var ve hipotroit var.sadece 13 yasımda adet oldum sonra bir yıl olmadım.doktora gittim diane verdi.sonra yine bıraktım bir yıl olmadım adet.ve 13 yıl diane35 içtim.doktorlar cocuk için bekleme dediler her gittiğim doktor.3 aylık evliyim.korunmuyoruz.klomen içtim 3 ay doktor kontrolünde fayda etmedi.kürlerden yapayım dedim onlarda fayda etmiyor sanırım.yumurtalıklarım cok inatcı ...ne yumurtlama akıntım ne sancı hiç bişey yok...özür dilerim canım sıkıldı işte
Kizlar o uzulen kim parmak kaldirsin bakem.ben burda uzulmeyi yasaklamamismiydim?
benimAşkPastamın canı çok sıkılmış meyraa.
napsın daha yeni bilmiyokii
Merhaba kizlar ben araniza yeni kaltildim.. bende 9 aylik evliym hiç korunmadim ama hamile kalamiyorum. .her ay hüsranla sonuçlandı. .
benimAşkPastamın canı çok sıkılmış meyraa.
napsın daha yeni bilmiyokii
Merhaba kizlar ben araniza yeni kaltildim.. bende 9 aylik evliym hiç korunmadim ama hamile kalamiyorum. .her ay hüsranla sonuçlandı. .
Benim bitli arkadasim.nasilsin.kiz bizim bat ayni gunmus yaaa
bacım sen niye ağlıyon de bakem. bunu 1 seneye kadar yolu var hiç doktora gitmedin mi?
Gitmedim canim suan regl im insallah bitiminde soluğu dr.da alcam.
Bugun ilk günü ultrasonlai bakiyorlar yoksa kan testi filanmi yapiyorlar bu konularda tecrubem hic yok.. Bitimini beklicektm bende.kaçıncı günündesin? 3. gününde gidebilirsin...
Canım cok iyi anlıyorum seni böğürtlen kökü denesene cok kişi var hamile kalan ben bi kere denedim hamile kaldım bu ay yeniden deneyeceğimkızlar nasılsınız ben pek iyi degilim.incir havuc kürü bal tarcın cörek otu yaptım.ates ölçme yönteminide yaptım.atesim okadar sacma sapan bişi olduki.yumurtlamadım sanırım ne akıntı ne agrı hiç bişey yok kuru ilişkidede zorlanıyorum kuruluktan..bide klomende içtim günde 3 tane.hiç bişey fayda etmiyor yumurtam olusmuyor.hiç bişey yapasım gelmiyor 3 ayda kendimi bu kadar yıprattım
Bugun ilk günü ultrasonlai bakiyorlar yoksa kan testi filanmi yapiyorlar bu konularda tecrubem hic yok.. Bitimini beklicektm bende.
Kizlar benim yumurtlama bugun olmasi lazimdi dunden beri sag kasigim agriyordu ama o yapiskan sivi gelmedi yada erken olduda benmi farketmedim hamile gibi hissediyorum .
Canım merhaba,Kizlar benim yumurtlama bugun olmasi lazimdi dunden beri sag kasigim agriyordu ama o yapiskan sivi gelmedi yada erken olduda benmi farketmedim hamile gibi hissediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?