Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yakında kaçacaklar ALLAH MUHAFAZA:)

aminn inşaalllah canım. çörek otu ve bal mı ikisini duymuştum ama bal da kilo yapar o sıkıntı benim için

Canım bak baş sayfada yazıyor çörekotu bal tarçın. Ben şunu söyliyim bu kür kan şekerini dengelediği için ben de iştahsızlık yaptı. Açlık hissetmıyorsun bır dene bence.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yakında kaçacaklar ALLAH MUHAFAZA:)

Valla kuzum akşam yanına sokuldum daha yumurtlamadın mı dedi gece 1 de. Haklı tabı ama bende plan şu: içimdeki spermler oldu boş kalmamalı içeri sperm atmalıyım. Eee adama da yok bıttı yumurtlama normal ben ıstıyorum dedım yaa:))

tamam canım deneyeyim teşekkürler. hiç sevmediğim halde soğan suyunu içtim 15 gün boyunca balı zevkle yerim..

tamam canım deneyeyim teşekkürler. hiç sevmediğim halde soğan suyunu içtim 15 gün boyunca balı zevkle yerim..

Bu karışım da içinde tarçın olunca çok lezzetlı olmuyo ama sogana göre begenecegını umuyorum, şifa olsun bebiş olsun sağlıklı yumoşlar olsun cnm.

Leylacım sende nedır durumlar artık yumurtlama. Bıttı sanırım varmı agrı sızı bışıler.

:))))yok bacım ben istiyom desemde çakar kurnaz hemen sonra bebelerden konuyu açıyo:)

onu yedikten sonra bi süt ürünü ye süt peynir yoğurt ayran. şekerin dengelensin. yoksa birden zıplatır. bunuda unutma tatlı yersen yanına süt ürünü. o zmn kan şekeri daha yavaş yükselir. vücudunu zorlamaz

İnşallaaaaaaaaaahhh canım isteyen herkese hepimize nasip etsin.. tabiki yaa o soğanı binbir zorlukla içtim çok kötüydü tadı bal tarçına bayılırım.

Leylacım sende nedır durumlar artık yumurtlama. Bıttı sanırım varmı agrı sızı bışıler.

cnm bendede bişey kalmadı bende bugün kür son ne yapsam diye düşünüyom...ama kasık batması ara ara var yinede tedbiri elden bırakmayacam bu arada çok dinginleştim niye bilmiyom garip bir his var içimde.......

geçmiş olsun inş ciddi bir şey çıkmaz

ayyy idrar testi yapsana hemen bir eczane buılun yaaaa
2. Gün yaptım negatif çıktı canım. Bunun için büyük ihtimal adet düzensizliği giyen kan testi yaptırmayı bekliyorum. P.tesi yaptıracağım. Şehir dışındayım

Aynen öyle strese bağlı bence de
Memlekete geldiğimde ablam da gelmişti, 4 aylık hamile bebek alisverisi yaptık hep ona. Çok ozendim. Tam o günler de adet olmam gerekiyordu. Sanırım o psikoloji de etkiledi adet gecikmesi yasiyorum o yüzden

cnm bendede bişey kalmadı bende bugün kür son ne yapsam diye düşünüyom...ama kasık batması ara ara var yinede tedbiri elden bırakmayacam bu arada çok dinginleştim niye bilmiyom garip bir his var içimde.......

Ay hadi inşallah canım benim batmalar hiç gitmesin inşallah. Rabbim sağlıkla göndermiştir inşallah bebişlerimizi. Folık asıtı unutma canım. Bebek gelışımı için şart bılıyorsun. Onun dışında bellını sıcak tut. Ayakları usutme.

tmm cnm benim.......bu arada folik asit eşim kullanma dedi napcam:?gizli i kullansam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…