- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.401
Bende normalde 14. Gun hıc sasmaz akıntı olur adet olcakmış gıbı kasık agrısı yumurta catlardı. Bu ay 4 gunoncesı yanı adetın 11. Gunu gıbı oldu akıntı ce apdet agrısı gıbı hafıf bı agrı bugun de belımı ıkıye yarıyolar sankı ve sol kasıgım batıyo anlamadım ben calışmalara devam edıyorum durmak yok :) adam bıktı benden valla her aksam yedırıyorum sonrası yataga çekiyorum. Eşim diyo bak bu ay olcak çok zormadın dıye ınsallah hepimiz kovusallık mınnaklara.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aminn inşaalllah canım. çörek otu ve bal mı ikisini duymuştum ama bal da kilo yapar o sıkıntı benim için
aynen cnm bendede cnm black gibi benimde yeme isteğim çok azaldı bencede kilo dan bu kürde korkmaaminn inşaalllah canım. çörek otu ve bal mı ikisini duymuştum ama bal da kilo yapar o sıkıntı benim için
yakında kaçacaklar ALLAH MUHAFAZA:)
tamam canım deneyeyim teşekkürler. hiç sevmediğim halde soğan suyunu içtim 15 gün boyunca balı zevkle yerim..Canım bak baş sayfada yazıyor çörekotu bal tarçın. Ben şunu söyliyim bu kür kan şekerini dengelediği için ben de iştahsızlık yaptı. Açlık hissetmıyorsun bır dene bence.
tamam canım deneyeyim teşekkürler. hiç sevmediğim halde soğan suyunu içtim 15 gün boyunca balı zevkle yerim..
aynen cnm bendede cnm black gibi benimde yeme isteğim çok azaldı bencede kilo dan bu kürde korkma
Valla kuzum akşam yanına sokuldum daha yumurtlamadın mı dedi gece 1 de. Haklı tabı ama bende plan şu: içimdeki spermler oldu boş kalmamalı içeri sperm atmalıyım. Eee adama da yok bıttı yumurtlama normal ben ıstıyorum dedım yaa:))
tamam canım deneyeyim teşekkürler. hiç sevmediğim halde soğan suyunu içtim 15 gün boyunca balı zevkle yerim..
:))))yok bacım ben istiyom desemde çakar kurnaz hemen sonra bebelerden konuyu açıyo:)
Bu karışım da içinde tarçın olunca çok lezzetlı olmuyo ama sogana göre begenecegını umuyorum, şifa olsun bebiş olsun sağlıklı yumoşlar olsun cnm.
Leylacım sende nedır durumlar artık yumurtlama. Bıttı sanırım varmı agrı sızı bışıler.
2. Gün yaptım negatif çıktı canım. Bunun için büyük ihtimal adet düzensizliği giyen kan testi yaptırmayı bekliyorum. P.tesi yaptıracağım. Şehir dışındayımgeçmiş olsun inş ciddi bir şey çıkmaz
ayyy idrar testi yapsana hemen bir eczane buılun yaaaa
Aynen öyle strese bağlı bence dene ilginç ya bebek akla düştümü vücut heycanlanıyormu ne :44:hemen denge şaşıyoradetın 3. günü hormonlarına baktır canm zaten sorun varsa 3. gunki hormonlarda çıkıyor ama strestendır zaten doktor 1 yıl deneyın demişti banada adetım 10 gun geçikmeye başlamıstı baktı sorun yok dedi artk stresmı yapıyoruz nıyeyse
cnm bendede bişey kalmadı bende bugün kür son ne yapsam diye düşünüyom...ama kasık batması ara ara var yinede tedbiri elden bırakmayacam bu arada çok dinginleştim niye bilmiyom garip bir his var içimde.......
Leylacım sende nedır durumlar artık yumurtlama. Bıttı sanırım varmı agrı sızı bışıler.
onu yedikten sonra bi süt ürünü ye süt peynir yoğurt ayran. şekerin dengelensin. yoksa birden zıplatır. bunuda unutma tatlı yersen yanına süt ürünü. o zmn kan şekeri daha yavaş yükselir. vücudunu zorlamaz
Ay hadi inşallah canım benim batmalar hiç gitmesin inşallah. Rabbim sağlıkla göndermiştir inşallah bebişlerimizi. Folık asıtı unutma canım. Bebek gelışımı için şart bılıyorsun. Onun dışında bellını sıcak tut. Ayakları usutme.
blackberryyyyy yaa benim yine başladı bel ağrıları kasık batmaları ben yine her şeyi hissedicek miyim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?