Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Arkadaşlar çörek otu kürünü kullananlarda erken ovulasyon olan var mı?benimki normalde bugündü dün test yaptığımda kontrol çizgisine yakın koyuluktaydı ama daha koyu olacak diye bekliyodum bugün ama koyuluk azalmış iyice acaba erken mi yumurtladım 😟

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O da olabilir ama bir yol oldu dersen ilgilenirler özelde ilgileniuolar silinti yok ama devlette bi sene oldu de

Canim ben ben valla 3 gün önce oldu bende akinti. Yumurta kivamli akintin var mi cnm?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akıntım var kasıklarımda batmada vardı cnm tühhh kür erkenden yumurtlattı desene bizi.çalısmalara devam ediyoduk zaten.inş tutar

Son düzenleme:

sagol canım bende oyle yapayım ozaman optum byeee hazırlanıp ıse gıtmem lazım of yaaa offf

kendımı bıraz toparlayayım yarın bakarım canım. aglamam durdu.dedım berna aglama.tlfnu kapatmıstım acıcam tekrar.arkadasım yazsın ıcını bosaltsın..

Seni üzecek tek kelime etmesine izin verme. Neden içini boşaltsın ki dik dur uygun bir dille cevabın ver kuzum

Günaydın hanımlaar, bugün cuma tatile 1 gün kaldı :) şimdiden hayırlı cumalar diyeyim. Bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah

İcimiz disimiz sperm doldu artik:) bu is duygusal boyutu asmaya baslick diye korkuyorum ya daha yumurtlama geldi mi gelmedi mi haberim bile yok bugün geliyor ovulasyon testlerim artik acaba mi diye sormucm inş :)

selam kızlar ne var ne yok okuyamadım geçmişi iki üç gündür giremiyordum internet kotam dolmuştu bugün gene açıldı yihhuu
ben incir havuç kürünü yapıyorum bal çörekotu tarçın kürüne devam ediyorum bir de dün ovulasyon testi yaptım tek çizgi çıktı ama hesaplamalarıma göre dün yumurtlama zamanım olması lazımdı belki bıugün olur bilmiyorum bugün gene yapıcam bakalım hayırlısı

Günaydın kürler yumurtlamayı erkenden yaptırıyo galiba.hergün ovulasyon yap bence hatta sabah akşam yapılması gerek çunkü bende bugün yumurtlamam lazımdı ama iki gün önce testte baya koyu çıktı çizgi.bugün silikleşmiş.galiba o gün yumurtlamam olmuş o gün bir kere yapmıştım test keşke bi daha yapsaydım sonra ama hayırlısı bakalım

Herşeyi biraktim ben ya sanirim kafama çok taktik midem kafami taktiğim için bulanmaya basladi olacagi varsa olur hayirlisi demek lazim ne incir ne hayit ne soğan hiçbirini icemedim zaten ben calismami yapayim olursa olur bu ilk ayin zaten

ben 26 günde bir adet oluyorum benim adetimin başlangıç tarihinden itibaren 9. günde teste başlamam lazım her gün aynı saatte diyor çalıştığım için akşam 8de yapıcam demek geç yumurtluyorum da ondan mı tutmuyor ya da acaba bişey mi var bakıcaz artık.
kürleri tam uygulayamıyorum bazen sabah aceleden bal tarçın çörekotunu unutuyorum bazen incir bitmiş oluyor evde az incirle yapıyorum hayırlısı artık bakalım zaten incir kürüne incir dayanmıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…