Kontakt Lens Bütün markaları kullandım, Freshlook'a geri döndüm

kiki

minik pisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
84
9
Arkadaşlar benim mavi göz takıntım ileri boyutlarda, annem öyle doğuraymış keşke de bu zahmetten kurtulaymışım :) Piyasadaki tüm lens markalarını hemen hemen denedim; Solotica, Bausch&Lomb, Create Eyewear, Soleko Tricolor, Queen Color, Amazon, Eye Kandy... En sonunda öyle bir lens buldum ki denemelerime son verdim her anlamda işte budur dedim; Freshlook Colorblends aylık lens serisinden Parlak Mavi (yeni çıkan bir renk) dış ülkelerde Brilliant Blue olarak geçiyor. Halbuki seneler seneler öncesinde Freshlook lenslerini denemiş ve burun kıvırarak hiç beğenmemiştim. Çarşam gibi dağılan, kolayca yırtılan hiç de doğal durmayan bir lens olarak biliyordum Freshlook'u. Bence bir grup lensleri halen de öyle. Ama bu son çıkarttıkları 3 yeni rengin boyaması farklı, yapısı da daha iyi. Çok hassas gözlerim vardır çoğu lens bende bulanık görme ve kayma sorunları yapar. Bu lens gözüme öyle bir oturdu ki, kayma problemi hiç yok hatta gözümde olduğunu dahi unutuyorum. Aylık lens fiyatı da 35 TL. Yıllık lenslere göre hesapladığınızda belki pahalıya geliyordur ama her ay 35 TL neye harcamıyoruz ki? Bir mavi lens ancak bu kadar doğal durabilir bence boyamasına ve capcanlı rengine bayıldım. Yeşilini de aldım ama yeşili maalesef bunun kadar canlı ve doğal durmadı bende. Kendi gözlerim çok koyu kahverengi. Belki gözleri ela yada açıkkahve olanlarda yeşili de çok güzel durur. Bir de gümüş grisi diye bir rengi var onu hiç denemedim, maviden o kadar memnunum ki sanırım artık hep onu alacağım

kiki ben de aynı senin gibiyim yaaa mavi göz manyağı biriyim.. acaba daha yakından fotolar çekip koyabilirimisin?? nolur nolur şekerim ya inan çok dua edrrim sana ya da msn ekle ordan konuşalım ama nolur yaaa mavi lens kalmadı piyasada resmen doğl duruyor diyorsun hem de capcanlı ayyy hayran kalmamak elde değil

:81: ooo gümüş grisi harika durmuş sende valla ilham verdin bana da bir tane gümüş gri alıyorum ben de hemen teşekkür ederim!!!!!

benimde saçlarım sarı açık tenliyim eminim sanada çok yakışır gümüş gri en kısa zamanda al dene fotolarını paylaşş :)

Dua isterim cidden ama, şu ara evimizi satıyoruz yeni ev alıcaz duaya ihtiyacım var :))) satılsın evimiz biran önce

inşallah eviniz değerinden de yüksek fiyata satılsın ve yeni evinizde de huzur mutluluk içinde tüm sevdiklerinizle birlikte oturuun amin ay canım yaa maşallah çok güzeller hakikaten peki rahatlar mı?

Valla şekercim, ben çok rahat ettim ama lenslerde rahatlık biraz da kişiye ve göz yapısına göre değişiyor. Mesela herkes soloticaların çok rahat ve kayma yapmayan lensler olduğundan bahseder ben solotica ile hiç rahat edemedim sürekli kayma ve batma yapmıştı bende...Bu lens ise gözümde yok gibi çok rahat, gözümü kurutmuyor kaymıyor ve bulanık göstermiyor tabii bence, en iyisi al dene zaten bir aylık yüksek bir ücreti de yok 35 tl ve hemen her optikçi de satılıyor. Kızlar az sonra cilt beyazlatma ve sarı saç konusunda da 2 konu açacağım ilginizi çekerse beklerim, bu aralar hep yazmayı düşünüyordum nasip bugüneymiş :80:

aaaa süpersin sen yaaa valla seni gökte ararken forumda buldum aç aç o konuları da büyük bir zevkle takip edeceğimden emn olabilirsin ayy çok mutluyum yaa hemen gidip bitane denicem

Son düzenleme:
gayet iyi duruyor mavi sever olarak ,hemde freshlook...paylaşım için tşkler

Opak seri kullandıgına göre topazio bundan daha güzel duracaktır bence

Opak seri kullandıgına göre topazio bundan daha güzel duracaktır bence

Topazio aldım canım 1 sene önce, ama maalesef benim gözümde mavi durmadı yeşil durdu. İlginç dimi her takanta kendine göre bi renk veriyo topazio, almadan önce çok araştırmıştım ama bende yeşile dönül duracağı hiç aklıma gelmemişti Bir de ben hiç mi hiç rahat edemedim soloticalarla kayma yaptı, kuruluk yaptı bulanıklık yaptı hep taktıktan 2-3 saat sonra çıkarmak zorunda kaldım. Freshlook'u 10 yıl önce ilk kez lens kullanırken bir kez denemiştim o da hiç rahat değildi ama geçen zamanda kendilerini geliştirmişler herhalde şuan bu kullandığım lensleri gözümde unutuyorum..Uzun zaman lens kullananlar ve kullanmak mecburiyetinde olanlar bilir, gözünde lensi unutmak acaip lüks bir durumdur aman çok övdüm nazar değmesin şimdi korktum!:86:

Bayıldım ya Normalde şuan freshlook hareli gri kullnıyorum. Budaha 2. renkli lensim. İlk freshlook pure hazel kullanmıştım. İlk alldıgımda severek aldım ama şuan bana berbat ötesi geliyor. 1 kutu daha var. Neden 2 kutu aldıysam artık. Onuda cöpe atıcam sanırım. Numaralı olunca kimseyede veremiyorum. Ama açıkcası freshlooktan bu kadar güzel lens beklemezdim. Şuan açık mavi istiyorum yada gri. Bausch lomb ' un grisini almayı düşünüyorum çok araştırdım. Solotica pahalı gelıyor lens için. Ya BL 'Un Grayi ni alacağım yada green ocean ı . Yada freshlook brilliant blue yi .. Bilmiyorum Çok kararsız kaldım. Ama lenslerin çok yakışmış bayıldım

bende freshlook parlak mavi kullandım. adı üstünde baya bi parlak rengi. boncuk gibi olmuştum ne yazıkki süresi bitti

eğer b&l düşünüyorsan yeşil tonu daha iyi duruyor. damarları pek belli olmuyor. eğer mavi istiyorsan freshlook parlak maviyi tavsiye ederim. masmavi oluyorsun. albümümde fotoları var . bende kullandım. bakabilirsin cnm.

Deci27 , Yeşil pek hoşuma gitmiyor ya Fotoğraflarına bakamadımda yeni üyeyim 25 yorum gerekiyormuş ben daha 7 yorumdayım. Sanırım profildeki mavi dediğin maviydi. Mavi tutkusu var bende zaten. Maviye bayılıyorum . Ama böyle lacivert gibi değilde böyle açık bir mavi istiyorum. BL grey alıcam sanırım ama Çok kararsız kaldım yinede Blue ve Grey arasında. Herkes cok damarlı diyor ama yinede denemek istiyorum çok hoşuma gidiyor. Freshlook un renkleride uzaktan hiç belli olmuyor. Birde şuan gözümdeki freshlook grey cok parlıyor. 1 m. öteden sanki siyah gibi görünüyor ve parlıyor anca dibine gelince farkediliyor. Çok kadarsız kaldım anlıyacagınız. :2:

göz rengin çok mu koyu. bende gri kullandım ama bende ela gibi duruyordu. göz yapısına göre değişiyor işte renkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…