kiki ben de aynı senin gibiyim yaaa mavi göz manyağı biriyim.. acaba daha yakından fotolar çekip koyabilirimisin?? nolur nolur şekerim ya inan çok dua edrrim sanaya da msn ekle ordan konuşalım ama nolur yaaa mavi lens kalmadı piyasada resmen doğl duruyor diyorsun hem de capcanlı ayyy hayran kalmamak elde değil
Valla şekercim, ben çok rahat ettim ama lenslerde rahatlık biraz da kişiye ve göz yapısına göre değişiyor. Mesela herkes soloticaların çok rahat ve kayma yapmayan lensler olduğundan bahseder ben solotica ile hiç rahat edemedim sürekli kayma ve batma yapmıştı bende...Bu lens ise gözümde yok gibi çok rahat, gözümü kurutmuyor kaymıyor ve bulanık göstermiyor tabii bence, en iyisi al dene zaten bir aylık yüksek bir ücreti de yok 35 tl ve hemen her optikçi de satılıyor. Kızlar az sonra cilt beyazlatma ve sarı saç konusunda da 2 konu açacağım ilginizi çekerse beklerim, bu aralar hep yazmayı düşünüyordum nasip bugüneymiş :80:
Opak seri kullandıgına göre topazio bundan daha güzel duracaktır bence
Bayıldım yaNormalde şuan freshlook hareli gri kullnıyorum. Budaha 2. renkli lensim. İlk freshlook pure hazel kullanmıştım. İlk alldıgımda severek aldım ama şuan bana berbat ötesi geliyor. 1 kutu daha var. Neden 2 kutu aldıysam artık. Onuda cöpe atıcam sanırım. Numaralı olunca kimseyede veremiyorum. Ama açıkcası freshlooktan bu kadar güzel lens beklemezdim. Şuan açık mavi istiyorum yada gri. Bausch lomb ' un grisini almayı düşünüyorum çok araştırdım. Solotica pahalı gelıyor lens için. Ya BL 'Un Grayi ni alacağım yada green ocean ı . Yada freshlook brilliant blue yi .. Bilmiyorum Çok kararsız kaldım. Ama lenslerin çok yakışmış bayıldım
Deci27 , Yeşil pek hoşuma gitmiyor yaFotoğraflarına bakamadımda yeni üyeyim 25 yorum gerekiyormuş ben daha 7 yorumdayım. Sanırım profildeki mavi dediğin maviydi. Mavi tutkusu var bende zaten. Maviye bayılıyorum . Ama böyle lacivert gibi değilde böyle açık bir mavi istiyorum. BL grey alıcam sanırım ama Çok kararsız kaldım yinede Blue ve Grey arasında. Herkes cok damarlı diyor ama yinede denemek istiyorum çok hoşuma gidiyor. Freshlook un renkleride uzaktan hiç belli olmuyor. Birde şuan gözümdeki freshlook grey cok parlıyor. 1 m. öteden sanki siyah gibi görünüyor ve parlıyor anca dibine gelince farkediliyor. Çok kadarsız kaldım anlıyacagınız. :2: