Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topazio aldım canım 1 sene önce, ama maalesef benim gözümde mavi durmadı yeşil durdu. İlginç dimi her takanta kendine göre bi renk veriyo topazio, almadan önce çok araştırmıştım ama bende yeşile dönül duracağı hiç aklıma gelmemişti Bir de ben hiç mi hiç rahat edemedim soloticalarla kayma yaptı, kuruluk yaptı bulanıklık yaptı hep taktıktan 2-3 saat sonra çıkarmak zorunda kaldım. Freshlook'u 10 yıl önce ilk kez lens kullanırken bir kez denemiştim o da hiç rahat değildi ama geçen zamanda kendilerini geliştirmişler herhalde şuan bu kullandığım lensleri gözümde unutuyorum..Uzun zaman lens kullananlar ve kullanmak mecburiyetinde olanlar bilir, gözünde lensi unutmak acaip lüks bir durumdur aman çok övdüm nazar değmesin şimdi korktum!:86:
Arkadaşlar benim mavi göz takıntım ileri boyutlarda, annem öyle doğuraymış keşke de bu zahmetten kurtulaymışım :) Piyasadaki tüm lens markalarını hemen hemen denedim; Solotica, Bausch&Lomb, Create Eyewear, Soleko Tricolor, Queen Color, Amazon, Eye Kandy... En sonunda öyle bir lens buldum ki denemelerime son verdim her anlamda işte budur dedim; Freshlook Colorblends aylık lens serisinden Parlak Mavi (yeni çıkan bir renk) dış ülkelerde Brilliant Blue olarak geçiyor. Halbuki seneler seneler öncesinde Freshlook lenslerini denemiş ve burun kıvırarak hiç beğenmemiştim. Çarşam gibi dağılan, kolayca yırtılan hiç de doğal durmayan bir lens olarak biliyordum Freshlook'u. Bence bir grup lensleri halen de öyle. Ama bu son çıkarttıkları 3 yeni rengin boyaması farklı, yapısı da daha iyi. Çok hassas gözlerim vardır çoğu lens bende bulanık görme ve kayma sorunları yapar. Bu lens gözüme öyle bir oturdu ki, kayma problemi hiç yok hatta gözümde olduğunu dahi unutuyorum. Aylık lens fiyatı da 35 TL. Yıllık lenslere göre hesapladığınızda belki pahalıya geliyordur ama her ay 35 TL neye harcamıyoruz ki? Bir mavi lens ancak bu kadar doğal durabilir bence boyamasına ve capcanlı rengine bayıldım. Yeşilini de aldım ama yeşili maalesef bunun kadar canlı ve doğal durmadı bende. Kendi gözlerim çok koyu kahverengi. Belki gözleri ela yada açıkkahve olanlarda yeşili de çok güzel durur. Bir de gümüş grisi diye bir rengi var onu hiç denemedim, maviden o kadar memnunum ki sanırım artık hep onu alacağım
Eki Görüntüle 174661
kız helal sana benden daha iyisin helal takdir etim bayıldım sana bende aynen seni gördüm bukadar ruh ikizim olamaz bende tam anlamıyla mavi göz hastalık saflarda aynen dedigin o markaları bende kulandım create eyewearı senden dutdum oueen color da orjinal rainwov oluyor biliyorsun dimi haresiz gözü küçücük yapıyor freeslook un son üç rengi gerçekten idialı parlak mavi zümrüt yeşili sterling grey oda mavimsi haberin olsun kulandım freslook ciba vishonun markası güzel benim kulandıgım markayıda öneririm diamond colors two yani diamond colors 2 ilk diamond serisine göre çok ama çok başarılı aşmış kendini uça dayanmış ben light bluesini aldım yani beyby blue paris hiltonda kulanıyordu elegans olarak üretimi durunca elegansın pariste natural touch elegans kulandı mecburen ama natural topuch elegance ciba elegancenin yanından geçemedi ama şimdi ciba elegance diamond colors two serisiyle can buldu anlıyacan elegance eşitir diamond two tekrar piyasada belirli optiklerde hastalarını bekliyor ben tam anlamıyla ciba elegance aşıgıyım üretimi durunca kafayı yedim bulamıyordum türkiyeyi bırak aracılar bulup yurt dışında aratım yine yoooktu piskolojim bozulmuştu ve hangi markayı aldıysam kesmedi beni yarısını bırak çeyregi etmedi dünya para harcadım lenslere ama nanay tam renk alabilmek için çift kat lens kulanıyordum oda gözümü çok yoruyordu ciba elegance çift kat lens gibiydi okadar başarılı el yapımıydı günün birinde vdiamond colorsu önerdiler ciba elegance kulanıcılarını diamond colors mutlu edermiş eş degerde dediler hemen optige koştum light gray fene dgldi oda elegancenin yarısı degildi artık umudumu kesmiş mecburi diamond colors liggght grey kulanıyordum mavi tragımsı duruyordu ışıga göre grey yeşil mavi oluyordu ama birgün lensçim beni aradı müjde handegül hanım müjde dedi ciba elegance diamond colors two serisiyle tekrar piyasada dedi aman allahım dünyayı verseler eşitir elegance diamond two anca mutlu olurdum lensçim sıkı bi ciba elegance kulanıcısı oldugumu biliyordu 13 14 yıldır elegance kulanıyordum şimdi çok mutltyum 4 5 yıldır bulamıyodum kulanamıyodum şimdi hayat tekerür eti tekrardan diamond two eşitir elegance 2 çift aldım korkudan şansa bırakmak istemedim ne olur ne olmaz yanlış anlama şu piyasadaki eleganceleri demiyorum ciba elegance üretimi durdurunca natural touch elegance derken sonrada başka bi elegabce hep ciba elegancenin adını kulandılar ama orjinal elegance tabiki ciba elegance freslookta cibaya ait ciba güzel lens çıkarır diamond two light blue yani beyby bulu mutlaka al ya git bi dene ya benim gibi sende aşıl olacaksın tam bi buz mavisi masssssmaviiiiii ajda pekanda ciba elegance paris hiltonda onlarda duyarsa elegancaeşitir diamond colors two kafayı yerler onlada bizim gibi sıkı lens kulanıcıları ajda pekana twtırda sms atım haber verdim mutlu olsun kadın