- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
nikonum cancanım anlatılmaz yaşanır tek kelimeyle iyiki geliverdin o samimi ve sıcak bakışlarını yansıttın yüreciğimize minik oğluşlarına bayıldım rabbim nazardan korusun![]()
çok hoşsun :asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nikonum cancanım anlatılmaz yaşanır tek kelimeyle iyiki geliverdin o samimi ve sıcak bakışlarını yansıttın yüreciğimize minik oğluşlarına bayıldım rabbim nazardan korusun![]()
buluşmanız dostluğunuz çok güzel allah daim etsin. ama maşşallah dünya güzeli kızının yüzündeki ruj izlerine çok kızdım. onun cildine zararlı. öpmeyin günah ya!
Maşallah size ya ne güzel bir buluşma olmuş öyle dostluğunuz daim olsun![]()
masallah , maşallah hepinize arkadaşlıgınıza ,cok güzel bir tablo olmuş zemuszemus
hepinizin güler yüzünü hissetmemek mümkün degil :lepi: dostlugunuz daim olsun.....
Dostluğunuz,arkadaşlığınız hatta kardeşliğiniz daim olsun kaydirigubbakcemile5
Sizleri böyle bir arada gülerken ve mutlu görmek inanın kelimelerle anlatılmaz opuyorumnanaktan
Bu arada nikoncanım senide görmekten çok mutlu olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim canım kardeşim :lepi:
Ne kadar güzel hergününz böyle mutlu geçsin inşallah..
yeyim ben sizi kuzucuklar .allah bozmasın arkadaşlıgınızı maaşallah size sefanız olsun ohhh kıskananlar çatlasın :)
süpersinizzzzzzzzzzz çok hoşsunuzzzzzzzzz yaaaa dosluğunuz daim olsun
ben resimlerin montajlanmamış halini görmek isterim amabilmiyorumkismile
çok hoşsun :asigim:
:kedi::kedi::kedi:
nikonum cancanıma ne söylesem az gelir o kadar güzel yüreği varki çok şanslısın![]()
Dostluğunuz,arkadaşlığınız hatta kardeşliğiniz daim olsun kaydirigubbakcemile5
Sizleri böyle bir arada gülerken ve mutlu görmek inanın kelimelerle anlatılmaz opuyorumnanaktan
Bu arada nikoncanım senide görmekten çok mutlu olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim canım kardeşim :lepi:
teşekkürler ev ortamında ayrı bir sıcaklık oluyoharikasınız kızlar üstelik buluşmanın evde olması ayrı bi sıcaklık katmış
dostluğunuz daim olsun
Alya Dua ne hale gelmiş yazık Aybüke ya rujla öpülür mü
kıyamam Rabbim esirgesin meleklerinizi
negüzel çıkmışınız.
ama o bebeişler çok tatlı yaa
maşallahhh
Çok güzel dostluğunuz daim olsun kızlar aklinialirimsmile
dosluğunuz daim olsun..
yeni katılımlarla sımcıcak bir ortam daha olmuş ..
Allah bozmasın inşAllah..
oyyy kuzum en çok aybiğin pastasını bitiremediğime ve senin kurabiyelerinden tadamadığıma üzülüyorum:gitme:nikonum seni tanımak çok ayrı bir güzellikti en çok ben yedim yaaa kahvaltı bile yapmamıştım ama senneredeyse hiçbir şey yemedin
hele zarifem hiç yemedi
çok teşekkürler güzel anne adayım doğumuna çok az kalmış rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: