bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:)

OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
5.968
4
0
40
İstanbul
inanılmaz güzel ve keyifli bir gündü bunun için öncelikle evimi şenlendiren sıcak konuklarıma teşekkür etmek istiyorum;
teşekkürler ayaklarınıza sağlık..
bugün bir tanışma günüydü aslında yeni arkadaşlıklar kattık ömrümüze çeşnilendi gönüllerimiz..

önce mehtabım geldi taa uzaklardan,şehirdışına çıkarcasına yol aldı ömrümün en güzel rengi..kırmadı beni hiç ikiletmedi ısrarlı davetimi..seni çok seviyorum mehtap hiç bırakma ellerimi hep böyle içten tut sıcak ellerinle avuç içlerimi terletsin sevgin daima..

gönül daha çok şey sunmak istedi ama alya hanımla ancak bu kadar iş çıkarabildim

hiç iş bırakmadılar bana nikoncanımla mehtapcığım..
ellerinize sağlık..
iyi ki göremiyor bu fotoğrafa bakanlar arkada bacak bacak üstüne atmış sigarasını tellendiren utanmaz beniaklinialirimsmile

birbirlerini çok özlemiş süt kardeşler olumunekankayizsmile
birbirlerine bakıp bakıp kikirdediler gün boyu

bir de keyif kahvesi höpürdettik hmmh eklemeden edemedimkaydirigubbakcemile3

gelmesine çok sevindiğim zarifem
seni tanıdığıma çok ama çok sevindim
görüntüsü gibi narin ve cici içi de sışıyla bire bir yaniŞeniz
keşke bu kadar erken ayrılmasaydın aramızdan inş daha çok görüşürüz bundan sonra ne de olsa komşuyuzkaydirigubbakcemile5

şeymam özlemişim iyki geldin irtibatın kopmaması ne güzel
2 yavrunla düştün yollara kıyamam
herzaman benim için vaar olduğunu hissetmek arkamda sürekli desteğini hissetmek güzel
Rabbim daim kılsın bu güzel arkadaşlığımızı inşallah..
nikoncanım cancanım beni kırmayıp tabularını kırmayı tercih ettiğin için teşekkür ederim bir ilki benim evimde yaşama şansını bana verdiğin için gururluyum doğrusu
uzaktan uzağa pek sevmiş ve merak etmiştim içimde büyüttüğün sevgiyi hiç boşa çıkartmadığın için teşekkürler ayrıca minik yakışıklıları da getirdiğin için teşekkür ediyorum
seni tamamınla tanımak güzeldi..
kadınlar kulubü seni de unutmamak gerek
iyki varsın sayende çok güzel arkadaşlıkalr dostluklar kurdum
yanlızlığıma ortak dertlerime derman olanlar var artık eskiden bana anlamsız gelen istanbulda..
artık yanlız değilim..

sonunda kocikim süt oğluyla tanıştıhihoyyyt

son söz :)
ve gün içinde beni üzmeyen kızıma teşekkürler

Son düzenleme:
buluşmanız dostluğunuz çok güzel allah daim etsin. ama maşşallah dünya güzeli kızının yüzündeki ruj izlerine çok kızdım. onun cildine zararlı. öpmeyin günah ya!

masallah , maşallah hepinize arkadaşlıgınıza ,cok güzel bir tablo olmuş zemuszemus
hepinizin güler yüzünü hissetmemek mümkün degil :lepi: dostlugunuz daim olsun.....

Dostluğunuz,arkadaşlığınız hatta kardeşliğiniz daim olsun kaydirigubbakcemile5
Sizleri böyle bir arada gülerken ve mutlu görmek inanın kelimelerle anlatılmaz opuyorumnanaktan
Bu arada nikoncanım senide görmekten çok mutlu olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim canım kardeşim :lepi:

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlarım adına da..
ecinili kızma:kedi: hemenceik sildim vallabilmiyorumkismile
öptürme bi daha Çok üzgünüm çoook
maşşallah çok tatlı kızın bayıldım ama ruj izlerini görünce kızdım. benimde yiğenim tam 6 aylık bu konuda hassasım kıyamıyom Çok üzgünüm çoook
öpen teyzoşlar aman ha öpmeyin :oklava:

tekrar tekrar maşşallah alya dua'ya:nazar::nazar:

öptürme bi daha Çok üzgünüm çoook
maşşallah çok tatlı kızın bayıldım ama ruj izlerini görünce kızdım. benimde yiğenim tam 6 aylık bu konuda hassasım kıyamıyom Çok üzgünüm çoook
öpen teyzoşlar aman ha öpmeyin :oklava:

tekrar tekrar maşşallah alya dua'ya:nazar::nazar:

ben öptüm ben kimsein suçu yok:kedi:

çok güzel birgündü aybikim o güzel yüreğini açtın canım sütaşım saat 9 a kadar iyi sohbet ettik doyamadım sana kızıma..

herkesi tanıdığıma çokkkk memnum oldum...rabbim daim kılsın bu güzel arkadaşlıkları

Son düzenleme:
[
önce mehtabım geldi taa uzaklardan,şehirdışına çıkarcasına yol aldı ömrümün en güzel rengi..kırmadı beni hiç ikiletmedi ısrarlı davetimi..seni çok seviyorum mehtap hiç bırakma ellerimi hep böyle içten tut sıcak ellerinle avuç içlerimi terletsin sevgin daima..
[B]:asigim::asigim::1hug:olumunekankayizsmile
seni tanıdığım ilk dakikadan beri kalbimin taaa en derinlerindesin :asigim:
rabbim nasip ederse ömrüm yettiğince ellerini bırakmıycam[/B]

çok güzel birgündü aybikim o güzel yüreğini açtın canım sütaşım saat 9 a kadar iyi sohbet ettik doyamadım sana kızıma...(ama keremin resmi yok darıldı sana)

herkesi tanıdığıma çokkkk memnum oldum...rabbim daim kılsın bu güzel arkadaşlıkları

bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum şeyma hele çakır gözlümle kayrama bayıldım rabbim nazarlardan korusun :nazar: ilk defa karşılaşmamıza rağmen çok samimi ve sıcak ortam kurduk olumunekankayizsmile

evet mehtabım yürekler güzel içlerdede bı fesatlık olmayınca böyle güzel ortamlar kuruluyor..aybık saçlarımızı bile yaptı :))))süsledi bide yolladı eve bizi..

zarifem bütün zerafetiyle geliverdi aramıza bu arada çikolatalı pastanda çok lezzetliydi önceki topiclerden muhabbetimiz olduğu için hiç yabancılık çekmedik senide çok sevdim

nikonum cancanım anlatılmaz yaşanır tek kelimeyle iyiki geliverdin o samimi ve sıcak bakışlarını yansıttın yüreciğimize minik oğluşlarına bayıldım rabbim nazardan korusun :nazar:

Back