• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün kitaplarını okuduğunuz yazar ya da şair var mı?

adam fawer olasılıksız müthişti ama empati de aynı akıcılığı ve sürükleyiciliği tutturamadı olasılıksız empatiden daha kısaydı ama daha güzeldi..
empatiden sonra adam fawer i takip etmedim..
ahmet ümit ninattanın bileziği ( dğrudur inşallah) en sevdiğim kitaptı :)

Ben önce Olasılıksız' sonra Empati'yi okudum ve bana da Empati Olasılıksız'a göre daha ağır ilerleyen bir kitap gibi gelmişti.
Ama arkadaşım önce Empati'yi okudu ve o da Olasılıksız için aynı şeyi düşündü.
Sanırım bu biraz önce hangi kitabı okuduğunla ilgili.

*jean christophe grange* 8 kitabını ve 3 lü seriden oluşan çizgi romanını okudum...istanbula geldiğinde son kitabının bitmek üzere olduğunu söyledi heyecanla bekliyorumm

Son düzenleme:
Zülfü Livaneli nin bütün kitaplarını okudum, bir de Erdal Öz ün bütün kitaplarını okudum tavsiye ederim...

jean-cristophe grange
ayşe kulin
tess gerritsen
dan brown
p.c. cast
stephanie meyer
maxime chattam
soner yalçın
philippa gregory
craig russell
turgut özakman
genç kızlık döneminde ipek ongun :)
bu yazarların tüm kitaplarını okudum.

Son düzenleme:
Jean-Christophe Grange
Orhan Pamuk
Ahmet Altan
Ayşe Kulin
Meave Binchy
Amin Maalouf
ve elbette ki vazgeçilmezim Üstün Dökmen.....

Son düzenleme:
senelrdir her dönem bir şaire ya da yazara takarım. Tüm kitaplarını okumadan rahatlayamam
Küçük iskender
Sunay Akın
ilber Ortaylı
Halil inalcık
Oktay Sinanoğlu
İskender Pala
Dücane Cünüoğlu

daniela steel,raven heart,laurel hamilton,richella mead,L.J.Smith, judith ivory ...vs vampir serileri hastasıyım..savannah gölegeleri serisi,vampir günlükleri,anita blake serisi,vampir akademisi , güneyli bir vampirin öyküsü(trueblood dizisi bu seriden diziye çevriliyor),gece evi..vs

yanii vampir serisi yazan bir yazarın tarafımdan tüm kitapları okunur :D tabi fantastikte olsa saçma sapan olmayanlardan bahsediyorum :)))

Agatha Christie (her birini en az üçer kere)
Arthur Hailey
Dan Brown (son romanını sevmedim gerçi, Kayıp Sembol)

Robin Cook'un tüm kitaplarını okudum sanıyordum, ama buraya yazmadan önce bir baktım, okumadığım bir tane kitabı kalmış :66::66: Hemen bulup okumam lazım..........

Ahmet Ümit
Vedat Türkali (sonuncusunu bitirmek üzereyim)

küçükken ipek ongunun çoğu kitabını okumuştum :))

Back