• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi geceler hanımlar denefcim allah yardımcınız olsun allah kolaylık versin çekenede bakanada zor acil şifalar dilerim

iyi geceler kizlar. 2 gündür giremedim.malum izin telesindayim.
cok heyecanliyim, insallah aksam 7 de tr deyim:teytey::teytey:

günaydın hanımlara.s.

sanada günaydın egem.günaydın topigin güzelleri...herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar...
eminem tesekkür ederim canım.hemde çok zor....Allah hastası olana sabır versin.yardımcı olsun..
deryam bacım oh oh memleketine geliyon.senin adına çok sevindim canım..

herkese günaydınnn deryacım bende sevındim memleketinde bol bol hasret gideirsin canım
denefcim bacım allah şifa versin hastanza en kısa zamanda iyileşir inş sizede güç kuvvet versin
hastası olan herkese allah şifa versin egem biitoosum sizleride öpüyorum

sehernaz aşk olsun beni öpmüyonmu...senağlamasenağlamabende istiyom banane benide öp ahanda böle böleŞenizŞeniz

deryacım sana hayırlı yolculuklar ne güzel sevdiklarine kavuşacaksın en önemlisi vatanına ..darısı bitoşumun başına....:Saruboceq:

denef ablacım valla allah acil şifalar versin :Saruboceq:yazık kaç aydır çekiyo ...bu arada sendemi kuuuş oldun abem benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deryacım sana hayırlı yolculuklar ne güzel sevdiklarine kavuşacaksın en önemlisi vatanına ..darısı bitoşumun başına....:Saruboceq:

denef ablacım valla allah acil şifalar versin :Saruboceq:yazık kaç aydır çekiyo ...bu arada sendemi kuuuş oldun abem benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

buralardayım bacım ya....sabah ben açtım topigi egem den sonra..kaydirigubbakcemile3

herkese günaydınnn deryacım bende sevındim memleketinde bol bol hasret gideirsin canım
denefcim bacım allah şifa versin hastanza en kısa zamanda iyileşir inş sizede güç kuvvet versin

sagol canım.ALLAH RAZI OLSUN...bütün hastalar iyileşşin.:Saruboceq::Saruboceq:

sagolun kızlar. 3 saat sonra ucuyorum ınsallah.
denefcım cok gecmıs olsun canım. allah acıl sıflar versın

nasılsınız kızlar sohbete bak gene kaçırdımmı deryacox hayırlı yolculuklar hasret gider canım kızlar hepinizi tek tek öpüyorum

bacım gel öpem seni.Şeniz

öp ablam öp iki yanağımdanda öpŞenizŞeniz
buralardayım bacım ya....sabah ben açtım topigi egem den sonra..kaydirigubbakcemile3

kusuummmm.arada bi fark var, bir garip kuşummmm...kaydirigubbakcemile3:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:ablam üzülme kuş olmaya böyle başlıyon sonra uçan kuş oluyon:roflol::roflol:
sagolun kızlar. 3 saat sonra ucuyorum ınsallah.
denefcım cok gecmıs olsun canım. allah acıl sıflar versın

hadi bakalım sağ salim gel ..inş ...:Saruboceq:
ayyyyy ben seni öpmezmiyim canımmmmm aha öpüyorummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz

iyi öptüreyim bari alŞenizohhhh butaraftandaŞeniz
nasılsınız kızlar sohbete bak gene kaçırdımmı deryacox hayırlı yolculuklar hasret gider canım kızlar hepinizi tek tek öpüyorum

a.s.a.s.:selam canım nasılsın .....bende öpeyim seni Şenizana ne güzel öpüşüp durduk hasret giderdik bayadır görüşmeyince kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yok dogru hatırladın canım.felç geçirdi.ALLAH kimseyi elden ayaktan düşürmesin çok zor bacım
allah yardimciniz olsun cok gecmis olsun canim
iyi geceler kizlar. 2 gündür giremedim.malum izin telesindayim.
cok heyecanliyim, insallah aksam 7 de tr deyim:teytey::teytey:
hayirli yolculuklar canim ay cok sevin bacim
günaydın hanımlara.s.
merhabalar canim hayirli günler
bende öpüyorum canim
sehernaz aşk olsun beni öpmüyonmu...senağlamasenağlamabende istiyom banane benide öp ahanda böle böleŞenizŞeniz
kusum senide cok öptüm canim benimŞenizŞeniz

selam arkadaşlar nasılsınız topiğin ismi kalabalık ama kimseler yok topikte

aaaa canım olmazmı .....biz bi gelir bi gideriz ama geldikmi tam geliriz ....sen kadroya baksana sende hoş geldin ...

Back
X