Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sehernaz aşk olsun beni öpmüyonmu...senağlamasenağlamabende istiyom banane benide öp ahanda böle böleŞenizŞeniz
deryacım sana hayırlı yolculuklar ne güzel sevdiklarine kavuşacaksın en önemlisi vatanına ..darısı bitoşumun başına....:Saruboceq:
denef ablacım valla allah acil şifalar versin :Saruboceq:yazık kaç aydır çekiyo ...bu arada sendemi kuuuş oldun abem benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herkese günaydınnn deryacım bende sevındim memleketinde bol bol hasret gideirsin canım
denefcim bacım allah şifa versin hastanza en kısa zamanda iyileşir inş sizede güç kuvvet versin
hastası olan herkese allah şifa versin egem biitoosum sizleride öpüyorum
sehernaz aşk olsun beni öpmüyonmu...senağlamasenağlamabende istiyom banane benide öp ahanda böle böleŞenizŞeniz
bacım gel öpem seni.Şeniz
buralardayım bacım ya....sabah ben açtım topigi egem den sonra..kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:ablam üzülme kuş olmaya böyle başlıyon sonra uçan kuş oluyon:roflol::roflol:kusuummmm.arada bi fark var, bir garip kuşummmm...kaydirigubbakcemile3:roflol:
sagolun kızlar. 3 saat sonra ucuyorum ınsallah.
denefcım cok gecmıs olsun canım. allah acıl sıflar versın
ayyyyy ben seni öpmezmiyim canımmmmm aha öpüyorummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz
nasılsınız kızlar sohbete bak gene kaçırdımmı deryacox hayırlı yolculuklar hasret gider canım kızlar hepinizi tek tek öpüyorum
allah yardimciniz olsun cok gecmis olsun canimyok dogru hatırladın canım.felç geçirdi.ALLAH kimseyi elden ayaktan düşürmesin çok zor bacım
hayirli yolculuklar canim ay cok sevin bacimiyi geceler kizlar. 2 gündür giremedim.malum izin telesindayim.
cok heyecanliyim, insallah aksam 7 de tr deyim:teytey::teytey:
merhabalar canim hayirli günlergünaydın hanımlara.s.
bende öpüyorum canimherkese günaydınnn deryacım bende sevındim memleketinde bol bol hasret gideirsin canım
denefcim bacım allah şifa versin hastanza en kısa zamanda iyileşir inş sizede güç kuvvet versin
hastası olan herkese allah şifa versin egem biitoosum sizleride öpüyorum
kusum senide cok öptüm canim benimŞenizŞenizsehernaz aşk olsun beni öpmüyonmu...senağlamasenağlamabende istiyom banane benide öp ahanda böle böleŞenizŞeniz