• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

merhaba meryemtaze ben kendi adıma iyiym sende iyisindir inşallaha.s.

çok şükür canım ya bizlerde iyiyiz yagmurlardan dışarı çıkamıyoruz oyüzden hep evdeyiz yaz gelmiycek sanki neyse iyi geceler herkese görüşmek üzere çok öpüyorumkaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnn arkadaşlar bugün hava çok güzel düne inat olurcasına herkese güneşli güzel günler grşrz

sağol meryemtaze ..sanada bol güneşli günler ..hepinize hayırlı sabahlar ..çalışanlara hayırlı işler ..nasılsınız fıstıklar ..umarım herkez iyidir...

hayırlı sabahlar kızlar kuusuum seni sabahları görürmüydük kız hiç raslaşmıyoz nerdesin canım meryem taze bügün istanbulda yaz havası sanki güneşli açık herkeze sıcacık günler dilerim

ay burdada hava çok güzel ya .insallah pazar günüde böle güzel olur...biraz temizlik yaparım.ben hep böle diyom..sonra her pazar hava yagmurlu oluyo...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
kızlar kendinize iyi bakın
eminem annecigin umarım daha iyi olmuştur.:Saruboceq:seherime selam söleŞeniz

ay burdada hava çok güzel ya .insallah pazar günüde böle güzel olur...biraz temizlik yaparım.ben hep böle diyom..sonra her pazar hava yagmurlu oluyo...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
kızlar kendinize iyi bakın
eminem annecigin umarım daha iyi olmuştur.:Saruboceq:seherime selam söleŞeniz

denefcim annemin ameliyattan sonraki mide bulantısı geçmedi 10 gündür yemek yiyemiyo bu sefer halsiz kaldı mide sanki yemek kabul etmiyo birazdan çıkıcam dokdora götürecez geçen götürdük serum taktılar ama yemek yemesi lazım oda yok
birde gaz sancısı seherlen sabahı sabahlıyolar bazende ben kalıyorum yanında inşallah iyi olacak denefcim canım çooook öpüyorummmm

eminecim geçmişler olsun hayırdır annenin nesi vardıki ameliyat olmuş uzun süre geçmeyince uzak kalmışım inşallah tez zamanda iyileşir herkese iyi akşamlar

benimde türk kanallarım gitti. 2,5 haftadır yok. ne tv, ne telefon, ne de net. patlamak üzereyim.
şimdide arkadasın netinden giriyorum.dizilerimi hep kaçırdım

2 sene önce ondaydık sonra kabel deutcslanta gectık
sımdı vodofone. bu daha ucuzmus. bakalım nasıl olucak

Back
X