• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hanımlar nasılsınız bügün hava çok güzel tam gezme havası çıktım münübüse binmeden gideceğim yere yürüyerek gidip yürüyüş yaptım biraz alış veriş ödemeler vardı halledip geldim yoruldum biraz dinleneyim sehernaza gidecem iyi günler öpüyorum

mrhblr valla biz hangi mevsimdeyiz karıştırdım dün hava süperdi bugün gene yagmur vardı üstüne bide grip olduk ailece daha güzel oldu ahh ahhhhsenağlama

hanımlar nasılsınız bügün hava çok güzel tam gezme havası çıktım münübüse binmeden gideceğim yere yürüyerek gidip yürüyüş yaptım biraz alış veriş ödemeler vardı halledip geldim yoruldum biraz dinleneyim sehernaza gidecem iyi günler öpüyorum

teyzoşum nasılsın ben çok yorgunum bugün yürüyüşe başladım valla belim ağrıdıkafamçokkarıştı sabahda mevlüt var nasıl gideceğimi düşünüyom ama yılmak yok cuma günü allah nasip ederse gene gidecem:dance::sm_cool:

ay hiç sorma bügün yazdan birgündü bende yürüdüm ama şu an gök gurultüsü şimşek çakıyo çok yağmur var havalarda hiç belli olmuyo

of ya burdada hava yagmurlu .dün ne kadar güzeldi....ama pazar günü güneş olcekmiş.ısınacakmış havalar.demekki temizlik yapabilecem...sırnaşık şey

hayırlı cumalar türkiyem

Back
X