• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

kızlar evet ya hava süperdi ama misafir vardı çkamadım inşallah yarında güzel olur biraz yürüyüşe çıkarım

evet canım hava süperdi ama bende çıkamadım yarın misafirim var ve ben oglum izin verdikçe temizlik yaptım daha yeni bitti işim akşamada biz gidicez ama hiç halim yok neyapsam bilmiyorum neyse grşrz öptüm arkadaşlar

selam hanımlar aranızda banada yer varmı .ben şimdi yalovadayım ben nevşehirliyim eşim yozgatlı ve yozgatta 13 sene kaldım .hepimize güzel paylaşımlar dilerim arkadaşlar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

selam hanımlar aranızda banada yer varmı .ben şimdi yalovadayım ben nevşehirliyim eşim yozgatlı ve yozgatta 13 sene kaldım .hepimize güzel paylaşımlar dilerim arkadaşlar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hg bacım sefalar getirdin.senide burda görmek çok isteriz..a.s.

hoş geldin canım senide burda görmek ne güzel

selam canim tabiki var hos geldin her zaman bekleriza.s.kaydirigubbakcemile3

Back
X