arkadaslar görüsürüz iyi gecelerkaydirigubbakcemile3
gerçekten öyle denef ablacım nasılsın iysindir inş ...bende sık uğrayamadım diye üzülüyodum ama ..hiç değişiklik yok ...kızlar hepinizi öpüyorum ..
selam kizlar ben geldim :dance:uzun zamandir gorusemiyorduk sizinle hepinizi cok ozledim:1hug:eeee izmir nasil havalar duzeldimi..
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum:)
hayırlı cumalar diliyorum hepinize
sağlık ve sevgiyle kalın...
günaydın canım.hayırlı cumalar.ben iyiyim canım.iş güç işte.sen nasılsın kızın nasıl bakalım..
ya bu emine 44 le sehernaz bayadır gelmemiş.anneleri rahatsızdı merek ediyom ya.bi haberin varmı.ikiside ayın 6 sından sonra topige gelmemişler.kötü bişey olmamıştır umarım...:uhm:
hayırlı akşamlar denef72 canım benim geldim sizleri çook özledim nasılsınız ben annemin yanında kaldım ameliyat oldu neyse taburcu olduk geldik sehernazda iyi ailece perişan olduk biraz ağır geçdi inşallah tahlillerde temiz çıkar sizlerede çok teşekürler fırsat buldukça gelirim sehernaz annemi tek kaldırıp indiremiyo bende gidiyorum hadi hepinizi çoook öpüyorummm
iyi aksamlar canim cok gecmis olsunallah yardimciniz olsun insallah temiz cikar iyi geceler görüsmek üzere .kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?