Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam burdada denk geldik ..biz böyle kaçaklar bu saatlerde turluyoruz..ne zamandır fırsat bulamıyordum ..şimdi eşimi ..kızımı uyuttum biraz tadını çıkarayım diyorum yatmadan...nasılsın kayınvaliden iyi olmuştur inş..denef bacım..

canım sagolasın.kayın validem aynı.fizik tedaviye başladık .insallah,, doktor 10 seans sonra en azından tuvalete kadar gidebilecegini söledi...bizim içinde onun içinde bu umut oldu..

iyi geceler hanımlar nasılsınız uğramaz oldum ama annemin rahatsızlığından dolayı koşuşturdum bütün hastalara allah acil şifalar versin inşallah sizlerde iyisinizdir

iyi geceler hanımlar nasılsınız uğramaz oldum ama annemin rahatsızlığından dolayı koşuşturdum bütün hastalara allah acil şifalar versin inşallah sizlerde iyisinizdir

evet bayadır gelemedin arkadaşım...annene çok geçmiş olsun.insallah hemen toparlar kendini.sevgilerimle...:Saruboceq:

kuusuum biitoosum canlarım benim çok sağ olun teşekürler inşallah iyiye gidecek ameliyat olacak allah bütün hastalara acil şifa versin

ben geldim sehernaz sen emine44 ün kardeşiymişsin sanada çok geçmiş olsun canlarım allah acil şifalar versin inş ameliyatı iyi geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…