Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam türkiyemin mis kokulu çiçekleri hepimiz birer çiçeğiz öyle değilmi ama ...kızlar öptüm hepinizi ...

ooo bende hiç saate bakmadn yazmşm ha sen yazalı çok olmşş gidelidekaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok:aaaaaaaaaaaaa..
kız elti hoşgeldinhihoyyythihoyyyt
şaşırdım görünce valla..misafirler gitti galiba seninyerimseniben
ben de yorulmuşum sorma uyudum uyandım yeni açtım daha
ama kimseler kalmamış galiba:çok üzgünüm:

slmmm hoşbldklaelaelaelaelae ooo saat 10 da gittiler ortalığı taopladm toz aldm süpürge kaldı yarına işte ii sen burdasn yani ewet kimse yok beni de uyku tutmadı ama gidiom artk yatacamkaydirigubbakcemile3

slmmm hoşbldklaelaelaelaelae ooo saat 10 da gittiler ortalığı taopladm toz aldm süpürge kaldı yarına işte ii sen burdasn yani ewet kimse yok beni de uyku tutmadı ama gidiom artk yatacamkaydirigubbakcemile3

e iyi ya işte işlere zaman kalmış
geceden toplamak çok iyi oluyor evi valla..
ben de bakındım ama kimseler yok bende gidiyorum artık hadi iyi geceler sanadaa.s.

slm canm ben varım oncelikle ben yeni üye değilim ama takılmıodm pek daha dorusu pek frsatm olmuoo .. neler yapıosn canm :1hug:

HOŞ GELDİN CANIM.aman ne yapalım işte hayat mücadelesi.sabah işe ,akşam eve .benim hayatım pek monoton ...bide hastamız var.onla ugraşıyoz...sen nasılsın.senide hep burda görmek isterim.sevgilerimle....a.s.

selam yurdumun insanları...nasılsınız.ben şöle keyif yapayım dedim.azda olsa kendime zaman ayırıyom.kk ya gelmek ve sizlerle olmak çok güzela.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…