Bütün iller Toplandık,Toplandık....

herkese mutlu hafta sonları deryacım geçmişolsun bebişine aman sakın ihmal etme aşıları denef bacım sen nasılsın ben attım sonunda öküz gribini galiba tyezoşum sen nasılsın gerçi doğum gününü faceden kutlamıştık ama birde burdan kutlayayım iyiki doğdun teyzoşum bitooom hoş geldin özledik vallaseher bacım iyleştim çok şükür artıkın gezebiliriz

Son düzenleme:
selam canlar ..
hoş geldin deryacıgım .çok geçmiş olsun ..ay insan küçük olunca KIYAMIYO CANI YANINCA ÜZÜLÜYO ...iyi olmanıza sevindim....
canelim ben çok şükür iyileştim .artık gezmelere gitmeyede bile başladım ..elekçi denef
evet seherim bitoş ablam inşallah unutmaz yine gelir .onsuz olmiiii
emine ablam havalar sogucakmış ama inan içim şimdiden kararmaya başladı .ay azıcık sıcak olsa bol bol gezsek yawww .evde durmak inan istemiyom .en azından insan bahçelere çıkar ot yolar güllerin dibini falan kazarım ...sıcagı çok seviyom ben

denefim mart ayınıda atlatırsak inş ısınacazzz öle güzel anltıyonki otlar güller bahcelerr valaa :124:
canellll bacımmm duydunmu denef bacımı otları yolacakkk
galiba bende seni yolacammm:84::84:

selam canlar hayırlı pazarlar
nasılsınız kızlar denefim valla bende seviyom bahçeyle uğrşmayı
insanın içi açılıyo toprakla uğraşmaktan bilmiyom ben stres atıyom
burdada ufakta olsa bahçemiz var hava ısındımı inipde
yeşiliklerin içinde bir bardak çay içmek offf oofff herşeye değer

seherim gı niye yoluyon canel bacumu
emine ablam benim bahçem var ... gerçi pek yapamıyorum ....ayaklarım çabuk yoruluyo .ama ufak tefek bahçe işlerini yapmaya çalışıyom yazın ..çay keyfide pek güzel oluyo bahçede dolaşırken ..

teşekkür ederim

sağolasın ablacım aynen öyle abla.
havaların ısınmasını bende bekliyorum oğlumla gezmek için. eve tıkıldık kaldık

deryacım bu canel bacımm bir türlü iyileşemiyoo her çeşit grip oldu güya beraber gezecezz nerdeeee

eminee bacımmm bendede sevgilerrr

denefimide öpümmm

deryacım bu canel bacımm bir türlü iyileşemiyoo her çeşit grip oldu güya beraber gezecezz nerdeeee

eminee bacımmm bendede sevgilerrr

denefimide öpümmm

havalar ısınınca gezersiniz bahar aylarını çok severim ne sıcak ne soğuk tam gezmelik

ayy yeşilliklerden bahsetmişsiniz ya duygulandım bekarlığımı evimi özledim gerçi aynı şehirdeyiz ama çıktık bir kere artık misafiriz. özlememin sebebide yeşilliklerin içinde olması. bahar aylarında ne güzel olur oralar çiçekler açar ağaçlar yeşillenir cıvıl cıvıl kuş sesleri tertemiz hava tatlı tatlı esen rüzgar gürültüden uzak çok şair gördüm kendimi gelinde piknik yapalım pasta börek benden

deryacım benim evimde yeşillikler içinde .köydü eskiden şimdi mahalle yaptılar .arık buralardada başlar 3 katlı evler agaçları falan yakında keserler şehirleştirirler malesef

Son düzenleme:
derya bacımmm vala ölee güzel anlatıyonki ben çocuklugumdan hatırlıyom öle yerleri
şimdi binaların arasında nefes bile alamıyoruz denefin dedigi gibi bi başladımı binalrın yapımına ne yeşillik kalıyo ne toprakk

kadınlar gününüz kutlu olsun

aynen burda da öyle yağıyor kar yağsam mı yağmasam mı diye

nerdeee gezmekk bu sogukdaaaa:18::18:
gerçi şöle güzel kar yagsaydıı yuvarlana yuvarlana gezerdikkk beaaa

selam canlar 3 gündür yoktum adapazarındaydım .ablama gittiydim .evdende çarşı pazar yaptık ama çok soguktu dondukk.hiç hora geçmedi adapazarına gitmek .emine ablam sen aklıma geldin ama telaşemiz çoktu .denizliye gidecegiz bu mart sonu ablamın oglu evleniyo ...kıyafet falan baktık adapazarında ...onun için buluşalım diyemedim .inşallah bi daha sıcak havalarda buluşuruz artık .
bu arada kadınlar günümüz kutlu olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…