Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hayırlı cumalar canlar

deryacıgım kolay gelsin .evine gelince bütün işler sana bakıyo demi .bide bebişin var .ALLAH YARDIMCIN OLSUN ... AMAN YAPABİLDİGİNİ YAP GERİSİNİ SALLA CANIM ..

Son düzenleme:
hayırlı cumalar canlar

deryacıgım kolay gelsin .evine gelince bütün işler sana bakıyo demi .bide bebişin var .ALLAH YARDIMCIN OLSUN ... AMAN YAPABİLDİGİNİ YAP GERİSİNİ SALLA CANIM ..

sağolasın abla evet bütün işler bana kaldı çok zorlanıyorum ama herşeyden önce oğlumla ilgileniyorum bu ay çok az kilo almış birde kış pisliği çok oluyor burda is falan. amin ablacım. sallıyorum artık napıyım bu kış böyle geçsin oğlum ele avuca gelene kadar.

selam canlar
denefim iyiyiz tatlım sen nasılsın
bende sehernazın yanındayım 15 tatil için geldik
benim burdaki evde netim yok sehernaza geldikçe yazarım
görüşmek üzere

iyi geceler kıslarr bacımmmmmmmmm bakıyom teyzoşum geldi benim papuç damlardaa bilemiyorum yaniii çok pis kıskandım vallaaa:76:

AY NE KADAR GÜZEL KARDEŞ YEGEN BERABER .benimde abimle hanımı geldi .insan çok mutlu oluyo ...ailesinden uzun zamandır birilerini göremeyince gelincede çok mutlu oluyorum ....
ben iyiyim .koşturmaca hayat işte .önce saglık olsun .bugün duydugumuz acı haber beni baya yıktı
32 yaşındaki defne joy fostır ın ölümü baya sarstı .gencecik hayata gözlerini yumdu .bir de küçük evlat bırakarak .ALLAH rahmet eylesin .hala şoktayım

çok hastayım çok:94:
aslında bi igne vurulsam geçecekte.bende inat ettim gitmedim doktora.zaten kaynanada var
bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar

çok hastayım çok:94:
aslında bi igne vurulsam geçecekte.bende inat ettim gitmedim doktora.zaten kaynanada var
bu arada hayırlı cumalar arkadaşlar

gecmiş olsun:2: denefim
kaynana olduk hala kaynanm geliyor kalıyor bide gelin var evde bi soba kızım geldi istanbulda gelde işin içinde çıkkkkkkk
neyse hayat bu gelir gecer her işin başı sağlık olsunnnn
bende defne hanıma çok üzüldüm bizimde o gün cenezemiz vardı yaaaa çok üzücüüüüüü

hayırlı akşamlar hayırlı hafta sonu
pazartesiiiii işe gitmemek çok güzel benim için ama bu günlerin tadını çıkarım güneş nisan gelsin işdeyimmmmm
ev güzellllllllllllll
öptüm bende sizlere selamlarrrrrrrrrrr

esmer bacım sen genç kaynana olmuşun galiba...of of herkesin işi zor.dedigin gibi saglık olsun ... kimseler gelmez oldu yine
bu arada başınız sagolsun canım .kim vefat etti

iyi geceler herkese
1 ayın üzerine dışarı çıktık bugün eşimle alışveriş merkezine gittik oğlumu kayınvalideme bıraktık. bidaha onuda alıcam yanıma küçücük bebekleri getirmişler. benim oğlumda dün 3 aylık oldu
denef abla geçmiş olsun

nasılsınız kızlar
esmerim denefim deryacım iyi günler hepinize
bende iyiyim şükür denefim geçmiş olsun
kaç gündür yoktum ablama gittik kalabalıktık
çok güzel geçti uzun zamandı görüşmemişdik
görüşmek üzere

selam arkadaşlar.çok sagolun ..baya toparlandım sadece ses tonum düzelmedi .hala kalın kalın konuşuyom

deryacıgım ne güzel bebegin baya kendini toparlamış ...tam ele avuca gelecek ...asevip koklanacak zamanı .
emine ablam iyi yaptın .çok şükür havalarda çok güzel .

hayırlı akşamlar arkadaşlar .ev hapisindeyim hala .hiç bir yere çıkamıyorum .kayınvalide bende .daha subat 26 sına kadar ev hapsim devam edecek malesef .kaynana kızına geçecek .en azından bunada şükür diyorum .ya hep bende kalsaydı kafayı yerdim kesin

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız ..tşkler seherim artık baya düzeldim ....toparlandım .ALLAHIM İLL ÖNCE saglık versin .en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…