yok mu abla :44: tabi bunlar tatlı sıkıntılar ne olursa olsun şikayetçi değilim
slm sekerlerrrr naber nasılsınızzzz
malesef yok canım .... ben 3 tane bebegimi kaybettim hamileyken .kan pıhtılaşması sorunum varmış ...varmış diyorum çünki en son ki bebegimi kaybettikten sonra bizim araştırmamızla bulundu .doktorların aklına bile gelmedi araştırmak ...olabilir herkes yaşıyor sizin yaşadıgınızı deyip başlarından attılar bizi .onlar için önemlimi, evlat kaybeden bizdik ..
slm sekerlerrrr naber nasılsınızzzz
herkeze iyi akşamlar
nasılsınız kızlar
evet melikecim bende malatyalıyım
çok tesekkürler defnecim burdan da hepinize sevgilerrrrhg canım ...malatyaya sevgiler
hoşgeldin canım
ablacım çok üzüldüm yaa ne kadar zor günler geçirmişsinbirde herkes yaşıyor diyorlarmış onlara göre ne kadar da basit herşey yazıklar olsun böyle doktorlara bizde kendimizi onlara emanet ediyoruz
doğum yaptığım gün benim gibi doğuma gelen başka birinin bebeğide karnında pisliğini yutmuş ki hastaneye geldiğinde canlıymış. ihmale bakarmısın yaa
herkese selamm brndee geldimmm
hepçiginiz hoşgeldinizz çokk boşladıkk vala demii denefimm...
iyi pazarlar olsunn
hayırlı pazarlar canlar
denefim rabbim bi karara bağlamıştır herşeyin hayırlısı
allah gönlünde ne muradın varsa versin bu özlemi çeken herkeze yarabbim aminnnnn
melike canım ben aslında istanbulda yım evim falan orda ama ben kızımın tayini sakaryaya çıktı öğretmen şimdilik sakaryadayız
Allah.ım mutlu günler versin hepimize :79:
hamilelik öncesinde giydiğim kot pantolonumun içine girebildim 50 günde :)) bu zayıfladığımın işaretidir çok mutluyum :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?