- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
selamlarr ben geldim misafirleri gönderdim bulaşıkfalan derken bir baktım saat olmuş 22:42 hemen geldim buraya
selam iyi yapmışsın..insan ufacık bi fırsatta bile buraya kaçıyo hemen demikaydirigubbakcemile2 değişik biyer burası...
evet öyle hemen buraya kaçıyorumşutarafagitti
artık akşamları pek fazla giremiyorum:1no2: eşim beni kk den kıskanmaya başladı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya bütün gün evdesin girmiyosun, benim gelmemi mi bekliyosun diyo ,ama benim işimde ancak akşam bitiyo:çok üzgünüm: of ya biraz uzandı içerde ,kaçtım hemen buraya... ay şimdide kız sesleniyo yaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
demek seninki kkyi kıskanıyor he :roflol:
bende çalıştığım için sadece akşamları 6dan sonra girebiliyorum
of ya yarın işemi gitcem ..yorgunum dostlarım yorgunum artık.ev işi bitmez.kocanın derdi bitmez.işyerinde işler bitmez...of of delikafadulden[/QUOTE
ayy ayy kıyamam ben ablama :teselli:sen pek yorulmuşsun....ya ne diyelim ablacım allah hepimize güç versin...hihoyyyt
o zaman git kocanın kollarınaa :asigim::asigim:ya sorma erkek milleti ,işte nerde ne diycekleri belli olmuyo:uhm: ama haklıda aslında ,sadece akşamları görüşüyoruz ben burdayım, belki bende onun yerinde olsam aynı şeyi yapardıma.s..dur bakayım yok ben daha beterini yapardım...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?