napim canımm öğle yemeğinden sonra yine işşş((( Ama arada kk da kaçamak yapıorummm :)))
iyi yapıyorsun canım kolay gelsinopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napim canımm öğle yemeğinden sonra yine işşş((( Ama arada kk da kaçamak yapıorummm :)))
H.G ARKADASIM ARAMIZAiyi akşamlar arkadaşlar.Ben aslen Antalyalıyım lakin şu anda görev icabı Kayserideyim.Bu yaz istedik Antalyayı ben oralı olduğum için vermediler nüfusu yetersiz kaldı.Şimdi aklımızda Yalova var lakin ben orayı hiç bilmiyorum da görmedim de ...Netten araştırdığımız kadarıyla fena bir yer değil gibi geldi bana ve eşime..
LÜTFEN YALOVA yı BİLEN ,,ORDA YAŞAMIŞ veya HALEN YAŞAYAN ,,MEMLEKETİ YALOVA OLAN ARKADAŞLAR VARSA BENİ BİRAZ AYDINLATIN.YAŞAMI,,GEÇİMİ,,DURUMU,,KİRALAR FALAN BUNA BENZER BİLGİLER ...
ARKADAŞLAR SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM MESAJLARINIZI ..
SAYGILARR.
ASLICIMM BEN ANTALYADAN CANIMMM..SEN NERDEN???NAPORSUN BAKALIMM : )))) olumunekankayizsmile
DENEFIM ABLAM NASILSINzemuszemusgünaydın .arkadaşlarım nasılsınız.
bitosuum ben mesaj attım canele.başşaglıgı diledim.inş en kısa zamanda topige gelirler .bende merak edip duruyodum.ALLAHIM SABIR VERSİN...
YENİ ARKADAŞLAR GELMİŞ HOŞ GELDİNİZ KIZLAR...a.s.a.s.
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.ALLAHA emanet olun.şimdi çıkmam lazım anneme gidecegim.bakalım evinde yapacak bişeyleri varsa yapıp gelem....kib canlar...
BİTANEM TÜNAYDIN DİCEM ARTIK GERCI ODA GECTİ AKSAM OLDU AMA BİLİYON MÖHÜM Bİ İŞİM VARDI BUGÜNNN:roflol::roflol:günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
BİTANEM TÜNAYDIN DİCEM ARTIK GERCI ODA GECTİ AKSAM OLDU AMA BİLİYON MÖHÜM Bİ İŞİM VARDI BUGÜNNN:roflol::roflol:
bilmezmiyim çok mühim çoooooook kaydirigubbakcemile3
kıyamam ben kuzuma bak balon alıcam sana Şeniz Şeniz Şeniz
GÜnaydınnnnnnnnnn gÜzellerrrr...
sagol aslımmmmmmm