- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
iyi geceler canım sagol senınde kadınlar günün kutlu olsun Şeniz
saol cakılımmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar.evet iki gündür fazla takılamadım kk ya.anacugum gitme yerleri hiç bitmiyoki..sempatiksalakcinni
günaydın ablammmmmmm ben ıyıyım sagol sen nasıl oldun?nerelere gıttınız bakıyımkaydirigubbakcemile3
kadınlar günüz kutlu olsun canlarımmmm
![]()
kızlar sizinde dünya kadınlar gününüz şimdiden kutlu olsunnnnn çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler canlarim hayirli sabahlar
kadınlar günümüzün her gün olması dilegiyle..kadınlar her gün saygıyı hakediyorlar çünki.....
selam kızlar.çakılım ya bebe görmesi.ya ev görmesi.her gün bişey çıkıyo.gitsen havada çok soguk .inan sogukta evden çıkasım gelmiyo bacım.
hepinizi sevgiyle öpüyorum.ALLAHA EMANET OLUN.
denefim melikem cakılımmm bıtosummm esmerımm günaydınn kadınlar gününz kutlu olsunn nasılsınızz?opuyorumnanaktan
denefim melikem cakılımmm bıtosummm esmerımm günaydınn kadınlar gününz kutlu olsunn nasılsınızz?opuyorumnanaktan
herkezin dünya kadınlar günü kutlu olsun öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
tünaydın ablacım dünya kadınlar günün kutlu olsun opuyorumnanaktan
tünaydın ablacım senınde dünya kadınlar günün kutlu olsun Şeniz
tünaydın tatlım senınde kadınlar günün kutlu olsun biraz canım sıkkın bıtanem yaa elazıgda deprem olmus burdan bır ark orda oturuyordu haberde alamıyorum çok merak ettım ınsallah bırseyı yoktur allah yardımcıları olsun :Saruboceq:
günaydın aslıcım nasılsın tatlımmmmmmmma.s
inşllh cnm bişey yokturr ya gerckten haberleri okuyyunca bende kötü oldum rabbım korusun herkesi inşallahsenağlama
iyiyim mlıkecım saol cnm sen nasılsınopuyorumnanaktan
iyi walla dolaaıyom canımmmmm
hayırlı akşamlar canlar .nasılsınız.ebrulum hoş geldin bacım..
bitosuum sen tanıyosun canım, hani bizim sehernaz,emine kardeşlerin anneleri vefat etmiş..onun için gelmiyorlarmış topige üüzntülerinden.canelde biliyosun onların yegeni oluyo..bana mesaj atmış..haber edeyim dedim sanada...
Allah sabır versin.çok üzüldüm....mafoldumben
hayırlı akşamlar canlar .nasılsınız.ebrulum hoş geldin bacım..
bitosuum sen tanıyosun canım, hani bizim sehernaz,emine kardeşlerin anneleri vefat etmiş..onun için gelmiyorlarmış topige üüzntülerinden.canelde biliyosun onların yegeni oluyo..bana mesaj atmış..haber edeyim dedim sanada...
Allah sabır versin.çok üzüldüm....mafoldumben
ay cok üzüldüm cok allah rahmet eylesin mekani cennet olsun rabbim sabirlar versin hepsine mafoldumben:çok üzgünüm:
canim benim icinde bassagligi dilermisin canlarim cok üzüldüm sabirlar diliyorum hepsine
gÜnaydınn aslıcımmmm..günaydın kızlarropuyorumnanaktan
günaydınn aslıcımmmm..