Bütün iller Toplandık,Toplandık....

mrb ablacım ablam bende çok üzüldüm benım adımada bassaglıgı dılersen cok sevınırım allah sabır versın hepsine mekanı cennet olsun:Saruboceq:

ay cok üzüldüm cok allah rahmet eylesin mekani cennet olsun rabbim sabirlar versin hepsine mafoldumben:çok üzgünüm:
canim benim icinde bassagligi dilermisin canlarim cok üzüldüm sabirlar diliyorum hepsine

mrb ablacım nasılsın?

GÜNAYDIN KIZLARRopuyorumnanaktan

mrb canım naber?

gÜnaydınn aslıcımmmm..

slm canım

fıstıkım hayırdır onlıne degilsin şaşırdım valla :) ne zaman görsem ışıgın yeşil:)))))))
naılsın nasıl gidiyor
ülkeme kucak dolsuu sevgilerrrrrrrr opuyorumnanaktan

mrb canım

iyi walla dolaaıyom canımmmmm

mrb melikecım nasılsın canım?

esmerım ablam nasılsın

bitosummm cnmm ablacm günaydınn
opuyorumnanaktan

çakilimm nasılsın fıstıgımmmopuyorumnanaktan

denef ablam günaydınnnopuyorumnanaktan

günaydınlar aslım,bitoş ablam,denef ablam,esmer ablam ve dıger arkadaslar hepinize hayırlı günler dılıyorumopuyorumnanaktan

iyi akşamlar arkadaşlar.Ben aslen Antalyalıyım lakin şu anda görev icabı Kayserideyim.Bu yaz istedik Antalyayı ben oralı olduğum için vermediler nüfusu yetersiz kaldı.Şimdi aklımızda Yalova var lakin ben orayı hiç bilmiyorum da görmedim de ...Netten araştırdığımız kadarıyla fena bir yer değil gibi geldi bana ve eşime..
LÜTFEN YALOVA yı BİLEN ,,ORDA YAŞAMIŞ veya HALEN YAŞAYAN ,,MEMLEKETİ YALOVA OLAN ARKADAŞLAR VARSA BENİ BİRAZ AYDINLATIN.YAŞAMI,,GEÇİMİ,,DURUMU,,KİRALAR FALAN BUNA BENZER BİLGİLER ...

ARKADAŞLAR SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM MESAJLARINIZI ..
SAYGILARR.

günaydın .arkadaşlarım nasılsınız.
bitosuum ben mesaj attım canele.başşaglıgı diledim.inş en kısa zamanda topige gelirler .bende merak edip duruyodum.ALLAHIM SABIR VERSİN...
YENİ ARKADAŞLAR GELMİŞ HOŞ GELDİNİZ KIZLAR...a.s.a.s.
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.ALLAHA emanet olun.şimdi çıkmam lazım anneme gidecegim.bakalım evinde yapacak bişeyleri varsa yapıp gelem....kib canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…