Bütün iller Toplandık,Toplandık....

sositosositosositosositomerhaba arkadaşlar.bende çatalcadan.daha önce avcılarda oturuyoduk.şimdi burdayız .buralıyım ben .eşim de bulgaristan göçmeni.bulgaristana bile gittim.ama tabiii insanın kendi memleketi gibi yok.memleketimizin her tarafı cennettir.:teytey::teytey:

hoş geldin arkadaşım.ne güzel eşinin sayesinde başka memleket görmüşün.bizim memleket gibi varmı demi.

anaaaa denizlide ve canakkalede depremmi olmuş.benim hiç haberim olmadı.denizlide ablamla kız kardeşim yaşıyo...:çok üzgünüm:

ya ablacım ben sizi panikletmeyim... çanakkalede evet olmuş haberlerde izledim ben dün :uhm:sanki denizli sallanmaya devam ediyo gibi bi yazı okudum internette ama:1no2: yanlışda olabilir bende hatta gülse ablaya yazcaktım sabah burayı okuyunca şaşırdım ...izmirde hisedilmiş ama ben bişey hissetmedim valla:sm_confused: dün üç çocuk vardı başımızda, zaten sallanıyoduk yani..delikafadulden.

doğru söylüyosun vatan gibisi varmı:1no2:...hoş geldin aramıza...a.s. bu arada herkese iyi akşamlar hihoyyyt

Denizlidede olduysa bilemiyorum da ben internetten Çanakkaledekini okudum.

canım selamkaydirigubbakcemile2 dün bende sanki nette öyle bişey okudum gibi geliyo ama dün pc de bozuktu bi açtık bi kapadık yani haber okumak için değil öyle bişeylere bakarken gözümün iliştiği bişeydi yanlışda olabilir...neyse dileklerine katılıyorum allah beterinden saklasın...:Saruboceq:

ay yine kimsecikler yok:1no2: kardelen dün akşam ben çıkmışım sen geri gelmişsin neyse arık başka bisefere inş..kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nihayet istanbulada ilk kar yagdı yerleri tutmadı ama lapa lapa yagdı biraz yürüyüş yaptık ablamla geldimmsositososito

hoşbulduk canım ewt ya cok güzel yagdı dayanamadık cıkıp dolaştık kaydirigubbakcemile3

oh oh ne güzel valla ...izmir yine deli deli esip gürlüyo o meşhuuur lodosunu yaptı yine :bbo:kupkuru bi ayaz ve rüzgar var ve feci soğuk kar yağınca biraz kırılıyodur hehalde hava ...a.s.

kizlaar her kese iyi geceler....
ben geldim....
iki gundur vakit bulamadim kk ya girmeye ama aklim hep sizdeydi:1hug:
yarin yilbasi gecesi:icecream:hepinizin yeni yilini simdiden kutlar mutlu,huzurlu gelecek yilinizin gecen yilinizi aratmamasini dilerim a.s.
iyi aksamlar guzel turkiyemin guzel kadinlariŞeniz

(yarin ise git evde hazirlik falan kafamçokkarıştı zaman bulamam diye simdi yazdim)

günaydın güzel ülkemin güzel bayanları a.s.
nasılsınız bakalım bu sabah??
kar varmış sanırım istanbulda ama geçen haftada istanbula ilk kar yağdı demişlerdi, bu İstanbulun ilk karıda hiç bitmiyomu yaf :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…