Bütün iller Toplandık,Toplandık....

ay kıyamam ben sana.allah yardımcın olsun canım...Şeniz

sağolun kızlar tam iyleşemedim daha bende çok isterdim inşallah başka zaman opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun arkadaşım..kendine iyi bak.bu havalar tehlikeli..başka zaman inşallah bekleriz..fotolara baktınmı...Şeniz

canlarim iyi geceler mutluluklar sizinle olsunopuyorumnanaktan
eminecim canim kendine dikkat et bitanem gecmisler olsun opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun arkadaşım..kendine iyi bak.bu havalar tehlikeli..başka zaman inşallah bekleriz..fotolara baktınmı...Şeniz

bakmammı haydeç bacı hepinizin yüzündeki tebesüm den belli ne kadar güzel geçdiğinin yüzünüzdeki gülücük hiç eksik olmasın dostluğunuz daim olsunkaydirigubbakcemile3

hepiciğinize günaydınlar
gününüz güzel olsunkaydirigubbakcemile3

bakmammı haydeç bacı hepinizin yüzündeki tebesüm den belli ne kadar güzel geçdiğinin yüzünüzdeki gülücük hiç eksik olmasın dostluğunuz daim olsunkaydirigubbakcemile3

sağol eminem..bizler artık resmiyeti bıraktık. dost olduk..senide aramızda görmek isteriz...Şeniz

canlarim iyi geceler mutluluklar sizinle olsunopuyorumnanaktan
eminecim canim kendine dikkat et bitanem gecmisler olsun opuyorumnanaktan

sağolasın bacım bende çok öptümkaydirigubbakcemile3
sağol eminem..bizler artık resmiyeti bıraktık. dost olduk..senide aramızda görmek isteriz...Şeniz

allah dostluğunuzu bozmasın ne kadar güzel
tanışmakta inşallah nasip olurkaydirigubbakcemile3

iyi geceler canlarimopuyorumnanaktan
haydecim gülen yüzünüz hic solmasin arkadasliginiz daim olsun canim cok güzelsiniz opuyorumnanaktan

iyi geceler canlarimopuyorumnanaktan
haydecim gülen yüzünüz hic solmasin arkadasliginiz daim olsun canim cok güzelsiniz opuyorumnanaktan

canım sanada iyi geceler..çok teşekkür ederim..Şeniz

oy oy ne hamarat hatunsun sen böyle..

selam hanımlar nasılsınız bakem
ben bugün iyiyim üst komşuya oturmaya gidicez
hepiciğinize sımsıcak bir gün dilerim görüşmek üzereopuyorumnanaktan

herkeze merhabalar nasılsınız bakalım?

selam ....oy bitosuum kahvaltıya geç kaldım...çok güzel görünüyorlar..cokacimcoookcokacimcoook

selamlar canlarim afiyetler olsunnnnnnnnnn
haydecim, eminem ,cakilim .denefim öpüldünüz cok bacilarimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…