sağol eminem iyiyiz sen nasılsın..bugün sakarya buluşuyor gelsene..buluşma haberlerine bak istersen.
bencede eminecim sende gel katıl bizeeeopuyorumnanaktan
haydecim haklısın canım boş ver kadın kahrı çekmek zor Allah sağlık sihat versin erkekler daha kolay idare ediliyor sana kıyamam biraz gülesin diye latife yaptım HATCE DÜŞMAN başına başa gelmiş çekiliyor işte bacım anlarsınya sevgiler arkadaşlar
sağolun kızlar tam iyleşemedim daha bende çok isterdim inşallah başka zaman opuyorumnanaktan
canlarim iyi geceler mutluluklar sizinle olsunopuyorumnanaktan
canım iyi geceler....Şenizsakarya topiği buluştu canım bakmak istersen buluşma haberlerine bak..sevgiler...
bakarim tabi canim güzel gecmistir eminim sevgiler canimcim opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun arkadaşım..kendine iyi bak.bu havalar tehlikeli..başka zaman inşallah bekleriz..fotolara baktınmı...Şeniz
bakmammı haydeç bacı hepinizin yüzündeki tebesüm den belli ne kadar güzel geçdiğinin yüzünüzdeki gülücük hiç eksik olmasın dostluğunuz daim olsunkaydirigubbakcemile3
canlarim iyi geceler mutluluklar sizinle olsunopuyorumnanaktan
eminecim canim kendine dikkat et bitanem gecmisler olsun opuyorumnanaktan
sağol eminem..bizler artık resmiyeti bıraktık. dost olduk..senide aramızda görmek isteriz...Şeniz
sağolasın bacım bende çok öptümkaydirigubbakcemile3
allah dostluğunuzu bozmasın ne kadar güzel
tanışmakta inşallah nasip olurkaydirigubbakcemile3
iyi geceler canlarimopuyorumnanaktan
haydecim gülen yüzünüz hic solmasin arkadasliginiz daim olsun canim cok güzelsiniz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?