• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

mrb ablacım nasılsın?sende güzel bır hafta gecirırsin inşallahopuyorumnanaktan
canim bitanem iyiyim ablacim bu gün islerim vardi yazamadim kuzum sende bitanem insallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
TESEKKÜRLER ARKADAŞLARIM.halam hala iyi degil.gözlerini açamıyo hiç...çok üzgünüm...zaten 2 tane halam kaldı başkada yok.:sinifsinif:..ALLLAHIM bütün hastalara acil şifalar versin.
bu dünya fani dünya işte.hiç bişeye üzülmeye degmez
sizler nasılsınız canlar
sifalar versin rabbim insallah cok üzüldüm canim gercekten aynen öyle denefim :çok üzgünüm::Saruboceq:
:Saruboceq:

sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz
rabbim bu günümüzü aratmasın
eminecim nasilsin canim benim sehernazima selamlaropuyorumnanaktan

iyi geceler canlarim
hareketli-gifler-32J0Y.gif

hepinize güzel bir gün diliyorum
nasılsınız bakem 2 gündür çok güzel hava
denefim halan nasıl oldu inşallah iyiye gider acil şifalar canım:Saruboceq:
biitoom sehernazında sizlere selamı var hepiciğinizi öptümmmmopuyorumnanaktan

selam canlarım.halam hala gözlerini açmadı.iyileşmesi için bekliyoruz.sizler nasılsınız...hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum.üzüntüme destek oldugunuz için.sizleri seviyorum canlarım..ALLAHA emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canlarım.halam hala gözlerini açmadı.iyileşmesi için bekliyoruz.sizler nasılsınız...hepinize ayrı ayrı tesekkür ediyorum.üzüntüme destek oldugunuz için.sizleri seviyorum canlarım..ALLAHA emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ablacım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin dualarımız seninle bizde seni çok seviyoruzopuyorumnanaktan

ACıLLLLL !!!! 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bir bebek için O Rh (-) NEGATıF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak. ırt Tel= 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen... Duvarınızda paylaşabilir misiniz? Ameliyatı cuma gunuydu kan bulunamadıgı için yapılamadı... KOPYALAYIN YAPIŞTIRIN BASKA YORUMLARA LÜTFEN COOK ACıL

arkadaşlar acısıyla tatlısıyla bölümünde bir arkadasımız böyle bır topık açmış belkı yardımcı olabılırız ona

selamlar iyi aksamlar sekerlerim opuyorumnanaktan
cakilim muhakkak yardimci olacaktir arkadaslarimiz insallah bulunur
yavrrum ya rabbim yardimcisi olsun:Saruboceq:

bütün iller deki sevgili arkadaşlar yeniyılın hepinize ve memleketimize başta sağlık huzur ve güzel günler getirmesini dilerim. zonguldaklı olup istanbulda yaşayan benden hepinize sevgiler.

hihoyyyt

Mutlu seneler dostlarım
herŞey gÖnlÜnÜzce olsun
mutlu olun
mutlu kalın sevgıler.........

hayırlı seneler inşallah bu sene herkes için güzel geçer tüm dilekleri gerçekleşir çok öptüm arkadaşlar

Back