Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SELAM KIZLAR BEN BU AKŞAM 7 DE YOLA ÇIKIYORUM DENİZLİYE.HAKKINIZI HELAL EDİN...TOPİK SİZE EMANET.ÖPÜYORUM.ARADA GELMEYE ÇALIŞIRIM..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SELAM KIZLAR BEN BU AKŞAM 7 DE YOLA ÇIKIYORUM DENİZLİYE.HAKKINIZI HELAL EDİN...TOPİK SİZE EMANET.ÖPÜYORUM.ARADA GELMEYE ÇALIŞIRIM..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bende kızımlan yarın sabah sakaryaya gidiyoruz
kalacak ev de ayarlıyalım iyi yer bulursam ailece gitmeyi düşünüyoruz allahtan hayırlısı
denefim sanada hayırlı yolculuklar canım
hayirlisi insallah canim rabbim isinizi rast getirsin insallah
basarilar kizcene canim rabbim yardimcisi olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan
iyi geceler bidenemopuyorumnanaktanherkeslere iyi gecelerrrrrrkaydirigubbakcemile3
bitom canım sanada iiyi gecelerkaydirigubbakcemile3
denefim hayırlı yolculuklar canımmmkaydirigubbakcemile3
helal hoşolsun iyi tatillerrr bacımmmhihoyyyt
sağol biitomm allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlı olur:Saruboceq:
iyi geceler hayırlı sabahlaropuyorumnanaktan
günaydınnnnnnn bacılar ne var ne yok ben çok yorgunum yawwww
hayirdir canelcim hastamisin gecmis olsun opuyorumnanaktangünaydınnnnnnn bacılar ne var ne yok ben çok yorgunum yawwww
seherim gercekten bir sey kalmamis bende aldim dalmacyaliopuyorumnanaktanohh damaçyalımmm ben bişey alamadım hepsi tükenmiş
cayıda hediye nassı aldınn bacımmm
hayirdir canelcim hastamisin gecmis olsun opuyorumnanaktan
seherim gercekten bir sey kalmamis bende aldim dalmacyaliopuyorumnanaktan
bende alamadım bazılarıda bitmişti banada hediye geldi nerde bende okadar puannnohh damaçyalımmm ben bişey alamadım hepsi tükenmiş
cayıda hediye nassı aldınn bacımmm
saol cnm bugün hastayım kaç gündür çok koşturdum iş ew okul temizlik derken bayağı yoruldum valla artık bugün vücut pes etti bende öpüyorum saolopuyorumnanaktanhayirdir canelcim hastamisin gecmis olsun opuyorumnanaktan
seherim gercekten bir sey kalmamis bende aldim dalmacyaliopuyorumnanaktan