Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyi geceler arkadaşlar ben bugün hiç rahat degildim sabahtan beri başım fena agrıyo ilaç içtim ama pek bi faydası olmadı heralde havalardandır dikkat edin arkadaşlar bari siz iyi olun çok öptüm grşrz

iyi geceler arkadaşlar ben bugün hiç rahat degildim sabahtan beri başım fena agrıyo ilaç içtim ama pek bi faydası olmadı heralde havalardandır dikkat edin arkadaşlar bari siz iyi olun çok öptüm grşrz

canim gecmisler olsun havalardan oluyor kendine iyi bak canim benimopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar ben çok mutluyum kızımın ataması sakaryaya çıktı sizlerlen paylaşmak istedimopuyorumnanaktan

30.jpg

heerkese günaydınlar:içelim: güzel bigün olur inşallah herkes için emine ablam hayırlı olsun a.s.gözünüz aydın

hepinize günaydın canlarım özlüyorum sizleri yaa hepiniz iyidir inşallah ..çok öptüm artık daha iyiyim sanki daha sık uğrmaya çalışıcam artık ..sizi çoook seviyorum..

selamm kıslarrr kuusumm iyi olduguna sevindimm bende çokkk giremedim bu ara bayram telaşınıda atlattık inş daha çokk görüşürük meyemtaze bitomm nassınız hepiçiginizi çokk öpümmmkaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar nasılsınız.çok mutluyum .denizliye gidiyorum pazartesi ablamı ve kardeşimi görmeye ...:dance::teytey:pazartesiden sonra pek gelemeyebilirim.15 gün falan...özleyin beni canlarım.bende çok özleyecegim sizleri.görüşmek üzere

mrba sehernazım iyi dolaştınız sanırım aman negüzel benim yerimede gezin denef ablam iyi yolculuklar insan akrabalarını(anne,baba,kardeş) görünce daha iyi hisediyo kendini darısı başıma kusuum hayırdır rahatsızmıydın canım geçmişler olsun iyi olmana sevindim grşrz öptüm

kıslarrrrrrr iyi geceler...
eminecim haylrı olsun..artık bekliyorus sizleri..sizlerde yarı skaryalı oldunuz
sehernazcım neler aldınız kıs..
denefcim hayırlıyolculuklar.sağlıcakla gidip gelin inşallah..
meryemtaze arkadaşım var ya ben senin ismini hep meryem teyze diye okuyomuşum.yeni farkettim:kedi::roflol::roflol:

selam arkadaşlar nasılsınız.çok mutluyum .denizliye gidiyorum pazartesi ablamı ve kardeşimi görmeye ...:dance::teytey:pazartesiden sonra pek gelemeyebilirim.15 gün falan...özleyin beni canlarım.bende çok özleyecegim sizleri.görüşmek üzere

hayirli yolculuklar denefim canimopuyorumnanaktan

denfim hayırlı yolçuluklar canımmm abla kardeş ohhh keyfini çıkarrr

kısmetsiz kedim meryemim ablmın kızı kendine bişeyler baktı
sakaryalı oldu yaa yolculuk var kapalı carşıya gittik
gitmişkene balık ekmek yidik eminönünde gezindikkk birazda yorulduk geldik

Back