Bütün iller Toplandık,Toplandık....

herkese güsel haftasonlarıı..kıslar nasılsınız bakkemmm
dün iftardamisafirlerim vardı hiçgiremedim..sularımda çok az akıyodu mahvoldum.çok yorldum yaf..

kızlar iyi geceler aranıza yeni katıldım benide alırmısınız.

selam hoşgeldin canım bende yeniyim

slm lar nasılsınız bacılar herkese iyi hafta sonları

sanada iyi hafta sonları canım

herkese güsel haftasonlarıı..kıslar nasılsınız bakkemmm
dün iftardamisafirlerim vardı hiçgiremedim..sularımda çok az akıyodu mahvoldum.çok yorldum yaf..

off, buğün iyice dinlen tatlım
sanada iyi hafta sonları

ii akşmlar herkese hastyım of ya nezle oldum birde boyunum acımasa sizler nasılsınız umarım iisinizdiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi aksamlar canlarim hayirli geceler opuyorumnanaktan
miyase canim cok gecmis olsun rabbim sagliklar versin opuyorumnanaktan

hayırlı geceler.gece kuşunuz geldiii.nasılsınız canlar.ben çok iyiiyim...selde ölenlere çok üzüldüm.hepsine ALLAH rahmet eylesin.insallah dila bebekte bulunur.sag olarak...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı geceler.gece kuşunuz geldiii.nasılsınız canlar.ben çok iyiiyim...selde ölenlere çok üzüldüm.hepsine ALLAH rahmet eylesin.insallah dila bebekte bulunur.sag olarak...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim iyi geceler sanada iyi olmana cok sevindim rabbim daha cok iyilikler versin
sorma canim ya gercekten icim yandi allah rahmetler eylesin hepsine sabirlar versin
kaybolanlarin bulunmasi icin rabbime duaciyim insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

kısmetsiz kedim sanda iyi pazarlarkaydirigubbakcemile3

herkeslere kyifli güzel pazarlarr bacılarrrrsositosositoopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…