Bütün iller Toplandık,Toplandık....

ii akşamlar herkese nasılsnız hafta sonum süper geçti vallaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar denef ablam hoşgeldin dayligtcım sende hoşgeldin kardeşine geçmişler olsun rabbim şifa versin bugün deniz sezonunu kapattım haftaya zaten ramazan başlıyo sonrasındada zaten gidilmez artık sizler nasılsınız neler yapıyosunuz

hoş geldin bacımm fındığınız bereketli olur inşallah öptüm bacım kendine iii bakk
hoş geldin cnm geçmiş olsun allah şifa versinnn:Saruboceq:

nasılsın meryemcim opuyorumnanaktanohhhhh sen sezonu kapattında heeee bizimki hiç açılamadı bu sene malasefff kafamçokkarıştı

valla canım benim koca pazarları 4ekadar izinli bizde her haftasonu denize gittik busayede zaten esmerim daha bi esmerleştim oyüzden bugün dedik finali yapalım fazla kalmadık ama buda yeterli bize valla burda türkler diye biyer var denizi bana göre süper hem piknik yapabiliyosun agaçlar var hem denize girebiliyosun git gidebildigin kadar derin degil darısı başına canım inşallahsizde gidersiniz sezon kapanmadan

günaydın hanımlaropuyorumnanaktan

-------------------GÜNAYDIN arkadaşlar
keyifler nasıl
iyi bi haftaayyyyyyyyy
güzel sağlıklı günler sizin olsun
bol kazançlı bi ömrünüz olsun
-------------------------KIRŞEHıRDEN SELAMLARR

slm bacılar nasılsınız bakalım ben çok iyim oğlum köyden dönüyooo yarın allah nasip ederse burda inşalllah onu çokkkk özledimmmmmmmmmmmm:sinifsinif:

gözün aydın canım Allah kavuştursun tez zamannda inşallah,herkese güzel bi gün diliyorum çok öptüm,

slm herkese adanadannnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…