hoş geldin bacımm fındığınız bereketli olur inşallah öptüm bacım kendine iii bakkben geldim canlarım.nasılsınız.ben yokken iyi kaynatmışınız maşşallah..ben fındıgımı bugün bitirdim.bayada çıktı.biraz yoruldum ama...insallah devlet baba fındıga iyi para verir..kaydirigubbakcemile3yoksa ugraştıgımıza degmeyecek
hepinizi çok öpüyorum.özlemişim ya bacılar hepinizi .kendinize iyi bakın oldumu yurdumun güzel insanları...ŞenizŞeniz
şimdilik bana müsade misafirim gelecek biraz hazırlık yapayım...:bbo:
hoş geldin cnm geçmiş olsun allah şifa versinnn:Saruboceq:selAM kızlar vay tatilim şöyle iyi böyle güzel derken nazar ettim kendi kendime veee üstne ne yazık ki 45 gündür iyileşemeyen kardeşimin yanına geçtim izmire hastanede bir hafta kaldıktan sonra eve döndüm 12 günlük gezmenin üstüne pek olmadı ya saglık olsun neyse sizlerde ne var ne yok ?
merhaba arkadaşlar denef ablam hoşgeldin dayligtcım sende hoşgeldin kardeşine geçmişler olsun rabbim şifa versin bugün deniz sezonunu kapattım haftaya zaten ramazan başlıyo sonrasındada zaten gidilmez artık sizler nasılsınız neler yapıyosunuz
slm bacılar nasılsınız bakalım ben çok iyim oğlum köyden dönüyooo yarın allah nasip ederse burda inşalllah onu çokkkk özledimmmmmmmmmmmm:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?