Bütün iller Toplandık,Toplandık....

slm bacılar nasılsınız ohhhhhhhhh özlemişim valla burayı kaç gündür giremiyodum misafirlerim vardı bugün yolculadım hemen koştum kk ya:enbuyukkk:eeeee sizler nasılsınız geçmişi okudum maşşalah dipcik gibisinizzz:sinifsinif: ama azıcıkta küstüm size kaç gündür yokum kimse dememiş canel nerde öldümü kaldımı bu bacımızz oyyyyy oyyyyyyyyyy senağlamasenağlama

canel bacımmm hoşgeldin bitenemmm hem misafir agırladın hemide gezdinnnn çokk yogunn gacisii beaaayerimsenibenkaydirigubbakcemile3

iyi geceler hayirli sabahlar canlar öptüm hepinizi

canelcim canimbizde seni cok özledik hep aklimizdasin birtanemopuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar hatunlar .çok üzgünüm ya.bugün kapatık işyerini.aglamaktan gözlerim kıpkırmızı oldu.aynı işyerinde 16 sene çalıştım...çok zoruma gitti çok...:sinifsinif::sinifsinif:

özledik bacım özlemezmiyiz.adını anmasakta yüregimizdesin canım...opuyorumnanaktan

ewtyaaa çok uzun süre calişmışınn canım yaaa iyi yapmışın aglmakla iyicenek boşalsaydın içini dile kolayy 16 sene nerdeyse ömrünün yarısı orda geçmiş inş dahda güzel iş bulursun herşeyin hayırlısı üzülme canımm çook öpüyorummmkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

sagol bacım...ALLAH RAZI OLSUN.teselli verdin bana.baya içimi boşalttım aglamakla.üzgünüm ama bu günlerde geçecek..iş teklifi geldi hemen..ama kabul etmedim.artık evde oturayım diyorum.bakalım ev hanımlıgı nasıl geçecek..kışın kurslara takılırım diye düşünüyorum .bakalım hayırlısı..sen nasılsın bacım.senide uykumu tutmadı...

denefcim üzülme canım.her işde hayır bi hayr vardır.:teselli:ay iigeceler mesajı atmy geldiydm.yazını okuyunca biraz bodolama daldım..:kedi:

vala ben bu gece uykuyu kacırdımm tavsiye ederim git kurslara kafanı dagıtırsın bende ablamla yüzme kursuna gittik gecensene çok zevkli ya herşeyi unutuyon suyun içine girince çok rahatlıyo insan annem rahatsızlanınca bırakmıştık inş ramazan ayından sona tekrar başlıcaz çok güzel stres atılıyo

burda düzcede yüzme kursları yok bacım.aslında ne iyi olurdu...ama resim kursuna gitmek istiyom.agaç boyama yada...kafa dagıtmam lazım.hemde acil...
canım bana müsade ben kaçar.yarın buralardayım...bundan sonra hep buralardayım kaydirigubbakcemile3 kib bacım...ALLAHA EMANET OL...HAYIRLI GECELERopuyorumnanaktan

günaydın kızlarzemuszemus

bidenecik bacılarım nasılsınız herkese günaydınnnnnnnnnnn denefcim sıkma canını senin için bölesi hayırlıymış sen bundan sonra kendi isteklerine bak ye iç gez kurslara katıl nerde kendini iyi hissediyosan oraya git amaaaaaaaaaaa önce bize hayırlısı ile bi BEBıŞ :ecrin_bebek: yeter ben artıkın teyze olmak istiyorum:Saruboceq::Saruboceq: rabbim inşallah sana sağlıklı bir evlat nasip etsin cnm :Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

günaydınlar ben geldim yani hem kkya hemde evime geldim diyim evi görmeyin benden sonra batmış artıkın 1hafta sürer bana işi hepinizi çok özledim kendinize iyi bakın çok öptüm hayırlı güzel bigün diliyorum

günaydın günaydın denefiniz geldi..opuyorumnanaktan..ilk ev hanımı günümden meraba...
nasılsınız..
canelim haklısın bacım.evde olmayıda özlemişim bacım...yettiydi artık 16 sene .sabah kalk işe git akşam eve gel.yemek bulaşık ...yoruluyodum baya...

günaydın kızlarzemuszemus

günaydınnnn bacım..opuyorumnanaktan

kolay gelsin tatlummm.sanada hayırlı günler..opuyorumnanaktan

oy oy denefim gelmiş hoş gelmiş hadi hayırlısı olsun belki böyle hayırlısır hiç üzülme kolay değil 16 sene dinlen tadını çıkar valla hak ediyosun çooook öptümmmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…