Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hemen hemen bunları yapıyorum da bir yerde çareler tükeniyor. Bir de tek olunca zaman geçmiyor. Bir de benim bebeğim sadece sırt üstünden göbeğe dönüyor. Tersini ne zaman yapar sizceBenim bebeğimde 6 aylık. Sabah 8 gibi uyanıp akşam 9-10 arası gece uykusuna geçiyor. Gündüz 3 kez uyuyor 2 tanesini 1,5 saat diğeri daha kısa. Aralıksız uyumuyor 40 dakika sonra uyanıyor ama aynı şekilde uykuya geri döndürüyorum öyle öyle uzuyor. uyanıkken kahvaltı saatiyse kahvaltı hazırlıyorum rutin işler falan onu da babybjörne veya mama sandalyesine koyarak beni izlemeyi seviyor ama tabi konuşuyorum bol bol kendisiyle.
Diğer uyanık zamanlarında yere oyun halısının üstünde oyuncakları atıyorum dönme egzersizi karınüstü falan. bazen müzik açıp birlikte söylüyorum onunla. Yani aslında gün icinde yaptıklarımız benim enerjim neye yeterse o şekilde. dışarı çıkarmak çok iyi oluyor. hava güzelse çıkarmaya çalışıyorum. 17.00'den sonra babası geliyor onunla kitap okuma ya da baska bi etkinlik.
Bebekler anneye bağlılar benimki beni görünce kucağıma gelmek istiyor ama babayla daha sakin uzanarak falan oynayabiliyorlar. Eşinden destek al oyalama oyun konusunda.
Kaç yıldır su forumdayim ilk defa dürüstçe TV izlio diyen bi anne gördüm.Wallahi sizi çok takdir ettim.Benim de bebeğim YouTube da müzik dinlio çok fazla.Tv pek dikkatini çekmiyo benimkinin deO aylarda genelde temizlik yaparken orumcekte yanımda gezdirirdim odaları. (Örümcek onun emeklemesini yavaslattigi için sonralarda kestim). Destekle oturmasına yönelik egzersizler yaptiriyordum yüzüstü pozisyonda kalıp kollarını ve karın kaslarini güçlendirecegi aktivkteler. Tabi sabahtan akşama kadar sürekli oyun aktivite olmuyor maalesef. Yerde oynamasına bırakıp ev işi temizlik vs de yapiyodum. Ekran hiç yoktu hayatımızda fakat gittiğimiz yerlerde gözünü ayırmıyordu tv den. Deprem zamanı sabahtan akşama kadar açık kaldı o sürede arada bir baktı sonra çokta dikkatini çekmedi bende arada acıyorum sevdiği çocuk müziklerini onları izleyip dinliyor günde bir kez kısa süreli onun dışında tv açık ama izlemiyor. Yani tv hayatımızda yok değil. Zaten pek mümkün de değil illaki arada acıyorum açık konuşmak gerekirse. Birde kışında yağmur olmadığı sürece cikariyordum şimdi hergun akşamüstü parka çıkarıyorum. Önceden salıncaktan kayıyor tutunmayı bilmiyordu daha da küçük aylarda sadece hava alması için çıkarıyordum. Günlük açık alan temiz hava iyi geliyor onlara da
Yani yalan söylesek ne olcak doğru ortada herkesin çocuğu da kendine ben baktırırım başkası baktırmaz mühim olan süreli dengeli abartıya kaçmamak yani. Bütün gün oturup oyun oynayamayız ya temizlik yemek ütü çamaşır bizi bekliyor oynatınca bi süre kendi oynuyor sonra ondan da sıkılıyor napalım yaniKaç yıldır su forumdayim ilk defa dürüstçe TV izlio diyen bi anne gördüm.Wallahi sizi çok takdir ettim.Benim de bebeğim YouTube da müzik dinlio çok fazla.Tv pek dikkatini çekmiyo benimkinin de