• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bütün gelinlikler straplez olmak zorunda mı?

starplez gelinlikler esas itibariyle bel kısmından tutar ve sizin çekiştirmenize gerek kalmaz. sanki kolu varmış gibi rahat edersiniz. eğer starplez model üzerinizden düşüyorsa terzinizde iş yok demektir. suçu modele atmayın hemen, terzinizle kapışın :)

Öncelikle merhabalar ve hayırlı olsun. Bende bir süre önce gelinliğime karar verip diktirmeye başlayanlardan biriyim. Maalesef moda evlerinde sürekli straplez gelinlik ve ne garipse etek kısmı da hep tül.İlk gelinlik bakmaya başladığım zamanlar bende straplez ve tül bir gelinlik beğenmiştim internetten, sonra vazgeçtim tabi ki. Moda evlerinde aynı modeller var diye, onlardan beğenmek zorunda değilsiniz tabi ki, internetten veya gittiğiniz yerde ki kataloglardan çok daha farklı modeller bulabilirsiniz. Tabi bu diktireceksiniz geçerli, hazır yada kiralık olacaksa maalesef straplezden bozma ekleme yapılarak falan bir model oluşturmak zorunda kalacaksınız.Ben 2014 kataloglarından beğendim gelinliğimi, ön arka v , tümü dantel ve yarım kollu. Malum kış düğünü olunca kllu bir gelinlik tercih ettim.Şikayetçi miyim asla değilim, gelinliğimi çok sevdim :16::16:
merhaba cnm bende dantel gelinlik istiyorum rahat oluyo mu dantel seçimini nasıl yapmalıyımmm :D:26::26::26::26::26:

Back