Butun evlilerin cinsel hayatinda varmi bu?

Herkes herseyi yapmak zorunda degil psilologa git diyen insanlari anlamiyorum sende esinden istemedigi bisey sorsan

Anal hariç diğer eşinin istedikleri şeyler hep normal olağan şeyler bunları sevmeye mutlu olmaya çalış.

ben bi ara vajinismus yaşadım orda galiba soğukluk girdi anlamadım gitti bi erkeğin isteksiz olmasını. Değişmicez bacım :)
Sıkışmıştır belki adam... Hep aynı şekilde yeniliğe açık olmadan cinsellik yaşamak çoğu insanı sıkar. Çok kapalıysanız böyle şeylere teklif etmeye bile çekinmiştir belki.

Pandemiyi fırsata çeviren grup biz de 2 çocukla balayı yapar gibiyiz evin içinde, yeni evli olduğumuz zaman dışında hiç bu kadar başbaşa kalmamıştık. Çok memnunuz durumdan
Evet valla bizde aynı durumdayıziş güç çocuklar yemek temizlik hafta sonu gezmesi derken meğer birbirimize ne kadar hasretmisiz bunu öğretti bize körolası koronacocuklar uykuya biz yatağa

Evet valla bizde aynı durumdayıziş güç çocuklar yemek temizlik hafta sonu gezmesi derken meğer birbirimize ne kadar hasretmisiz bunu öğretti bize körolası koronacocuklar uykuya biz yatağa
Bu gün akşam yemeğinden sonra bir kaçamak yapalım dedik, kilitledik kendimizi odaya, zoomda veli toplantısı varmış o saatte unutmuşuz odadan bir çıktık telefonda öğretmenden mesaj. Yakalanmış kadar utandım.

Kuzum anal değil ama oral seks çok normal kocami mutlu gordukce bende mutlu oluyorum

Kuzum anal değil ama oral seks çok normal kocami mutlu gordukce bende mutlu oluyorum
Ben anormal demedim ki. Dikkatli okursanız yapmayi ve yasamayi sevdigimi soyledim. Ayrica bence anonim ve cinselligin konusuldugu bir platformda çocuğunuzu ve kendinizi gosteren bir fotoğraf kullanmamalisiniz.

Hahsbzvxhsbabab

Daha ne istiyorsun be bacım. Anal olmasın tamam da gerisi gayet de iyidir yani. İsteğini söndürme herifin. Sonra başkalarına bakınca da vay ben nerde yanlış yaptım

Eşinizin istekleri normal ...her erkeğin istediği bir şey bu..direk oral yapmak istemeyebilirsiniz...kendi başına bu tiksinç gelebilir...ve bunu zorla yaptığınız için eşinizde keyif almayabilir...
Erkekler bu tarz yeniliklere önem verir...elinizde tutmak istiyorsanız eşinizi cinsel yönden tatmin etmeniz doyuma ulaştırmanız gerekir....zamanla alışabileceğiniz hatta sizinde keyifle yapabileceğiniz zevki doruklarda yaşayabileceğiniz bir türdür oral...bırakın size yapsın müsade edin...yada direk istemiyorsanız
69 pozisyonunu deneyin derim ...yani siz oral yaparken oda kayganlaştırıcı ile klitoris masajı yaparak uyarabilir sizi...böylelikle her ikinizde keyif alırsınız
Anal kısmına gelince maalesef her erkek zaman zaman heves ediyor buna benimkide dillendirir bazen terslerim direk...asla izin vermem...kırmızı çizgimdir benim ...onun dışında herşeye açığım ama anal asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…