- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
- Konu Sahibi mutlumuyum67
Bunlar benide tiksindiriyor. Tamam ilk başta hoşuna gidiyor diye yapıyorsun ama ilişkide sadece onu memnun etmek değil seninde memnun olman önemli. Her evlininde yaptığını sanmıyorum . 1 buçuk yıl olmuştur onu yapmaya lı be bende benimkinin yapılmasını istemiyorum . Ha boyun öpmek göğüs falan bunlar hoşa gider ama zorla belden aşağısı olmaz hele ki arkadan ilişki sakın izin vermeyin ben vermedim. 1 kere isteyen her zaman ister. Kadının erkeği bosama hakkı yokmuş ama tersten ilişki isterse kadının kocasını bosama hakkı varmış. Arkadan ilişki giren lanetlenirmis ve oral seks yapmak yani senin veya eşinin bikini bölgesiyalamak ağız a almak bunlar da çok günah kıyafet gününde basın eşinin şeyine donermis o kişidkişide sana yapıyorsa onunkide seninkine donermis böyle istemediginiz ve hele ki günah olan birşeyi asla size yaptiramaz
bu nasıl bir kafa ya, hayret bir şey, korku ve utanç kavramlarını insanlara karşı ne güzel kullanıyorlar. Maalesef bizim toplum da İnanıyor
ya bana anal da oralda iğrenç geliyor.Hiç yapmafım yapmakta istemem.ama gerisi hoş.Yinede tercih meselesi tabi.
İki taraf da temiz olduktan sonra iğrenç değil oral bence, bir de oral deyince ağıza boşalma olarak düşünülüyor sanki, öyle olmak zorunda değil biz onu tahrik unsuru olarak kullanıyoruz finali olması gereken yerde yapıyoruz.