- 16 Eylül 2009
- 666
- 301
- 333
bende kova burcukadınıyım ve anlatıklRINA bakınca aaa bende böyleyim ya dedim...bazen öyle laflar söylüyorum ki karsımdaki insana coook cook sonra farkediyorum onu kırdıgımı ama kalkıpta gururumu yenip özür dilemiyorum bu biraz elinde olmayan birşey ...diğer insanlara karsı cool olma istegi var ve bunu bastırmıyorsun...bide 17_18 yası kova burcu erkeği için cok normal... sana tavsiyem ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyarı terkedeceksin...cünkü değişmesinni bekleme
haklısın tavrını koyuyorum bende ..Zaten facemi dondurmaya karar verdim sınav için 5 ayım kaldı snçta..Bütün erkekler mi böyle dersen hayır değil..
Çok karşılık veren , kendini beğenmiş bi tip.. ayrıca hoşlanıyorum falan diyosan bence o hoşlanmıyo ..
seven öyle davranır mı.. anca ağzı laf yapıyo boş o da yani..
Sevgilim tartıştığımızda tmm bağırır bana kızar belki telefonu yüzüme kapatr ama 10dakika sonra arar.. üzüldüğümü söylerim.. dayanamaz hemen yumşar..özür diler.. üzülmeni istemezdim der değer verdiğini hisettirir.. o resmen terslemiş.. insan değer verdiğine böyle davranmaz..
Açıkçası tek kelime her erkek böyle değildir.. o ağzı çok ama boş laf yapan kendini beğenmişin biri.
benim sevgilimde kova ve o çocuktan çok daha sert çok daha sinirli , çok daha kuralcı aynı zamanda geçimsiz biri ama öyle dğeil.
Canım yaşımız 17-18 lise son sınıf ögrencileriyiz :):))) canım yaşlarınız kaç? hemen bu cocukla ilişiğini kesmelisin bence...
Hahaha çok romantiksiniz lanPisliğin teki olabilir ama böyle didişmek çok romantik gelir bana hep Bence birbirinizden hoşlanıyorsunuz Oğlan belli etmemeye çalışıyor falan. Çok çocukça ama romantik Belki de geçmişteki bi "ilişkimsi"mi hatırlattığı içindir bana O da aynı böyle öküzdü ama benle uğraşması hoşuma giderdi Sonra tabe bundan koca olmaz deyip ayrılmıştım hahaha
bütün erkekleri bilemem ama KOVA erkeklerinin yarısından çoğu böle... arada istisna cıkıyo cıkmıyo degil
KOVA erkegiyle arkadas olunur, gezilir tozulur sohbet edilir cok eglenirsiniz onla ama iş AŞK ve İLİŞKİ boyutuna geldimi cogu cuvallar...
onlardan dusunceli asıklar olmalarını beklemiceksin cunku kendi dunyalarında yasarlar genelde ve o dunya TEK kişiliktir
yani oraya herkes giremez... giren birinin sinirlerini aldırmış olması gerekir...
hava grubu burcu işte.... havasını alabilcek biri lazım ona ve gordugum kadarıyla sen hassas ve duygusal birsin... narin nazik insanlar onlarla basa cıkamaz tatlım yerinde olsam kendimi bosa hırpalamam onun yuzunden olmadıgım biri de olmaya calısmam sen neysen osun... dişli olmak da neymiş
Valla bende kova burcu kadiniyim, Romantiklik bendede yok.
Mum isigi, dans muzigi hayali felan.
Bana kalsa bungee jumping felan yapmak cok daha guzeel
kız milleti afedersiniz ama içinde biraz da olsa piçlik olan erkek sever, bu bi gerçek. hiçkimse salt romantik, ezik bir tipi sevmez bence. severim dese de sevmiyor işte. öyleleri hep avcunu yalıyor. bize bizimle uğraşan, bize birazcık çektiren tiplerle uğraşmak daha romantik ve heyecanlı geliyor
bu çocuk sizin ondan hoşlandığınızı biliyor,sizinle asla çıkmaz boşuna beklemeyin
kendini bi şey sanan tiplerden hep nefret etmişimdir...siz o çocuğu dünyanızın merkezi haline getirdiğiniz için herkes böyle sanıyorsunuz
önce kendinize,sonra dünyaya baksanız o türlerden hemen uzaklaşırdınız
facedi, msneydi bunlar üzerinde cirit atan tiiplerede ayrı gıcığım...inşallah bana böyle biri düşmez
kova burcu erkeği çok yakın 2 arkadaşım var. kendilerini beğenirler (zaten her yönden hoş insanlar) ama asla saygısız ve sinirli değiller
demek ki her şey burç değilmiş
siz derslerinize bakın...sizin yaşınızda kardeşim üniversitede okuyor...
kendinize değer verin ki değer göresiniz
liseli muhabbeti aranızdaki. kendine güvenen imajı çizmeye çalışan ama itici olan bir erkek. erkekler böyle değil canım bırak gitsin, çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?