• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün erkeklermi böyle acaba ?

bende kova burcukadınıyım ve anlatıklRINA bakınca aaa bende böyleyim ya dedim...bazen öyle laflar söylüyorum ki karsımdaki insana coook cook sonra farkediyorum onu kırdıgımı ama kalkıpta gururumu yenip özür dilemiyorum bu biraz elinde olmayan birşey ...diğer insanlara karsı cool olma istegi var ve bunu bastırmıyorsun...bide 17_18 yası kova burcu erkeği için cok normal... sana tavsiyem ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyarı terkedeceksin...cünkü değişmesinni bekleme:19:

bende kova burcukadınıyım ve anlatıklRINA bakınca aaa bende böyleyim ya dedim...bazen öyle laflar söylüyorum ki karsımdaki insana coook cook sonra farkediyorum onu kırdıgımı ama kalkıpta gururumu yenip özür dilemiyorum bu biraz elinde olmayan birşey ...diğer insanlara karsı cool olma istegi var ve bunu bastırmıyorsun...bide 17_18 yası kova burcu erkeği için cok normal... sana tavsiyem ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyarı terkedeceksin...cünkü değişmesinni bekleme:19:

Ahh canım bide nasıl güdeceğimi anlasam inanki napıcam hiç bilmiyorum nasıl davrancam onuda bilmiyorum :5:

Bütün erkekler mi böyle dersen hayır değil..
Çok karşılık veren , kendini beğenmiş bi tip.. ayrıca hoşlanıyorum falan diyosan bence o hoşlanmıyo ..
seven öyle davranır mı.. anca ağzı laf yapıyo boş o da yani..
Sevgilim tartıştığımızda tmm bağırır bana kızar belki telefonu yüzüme kapatr ama 10dakika sonra arar.. üzüldüğümü söylerim.. dayanamaz hemen yumşar..özür diler.. üzülmeni istemezdim der değer verdiğini hisettirir.. o resmen terslemiş.. insan değer verdiğine böyle davranmaz..
Açıkçası tek kelime her erkek böyle değildir.. o ağzı çok ama boş laf yapan kendini beğenmişin biri.
benim sevgilimde kova ve o çocuktan çok daha sert çok daha sinirli , çok daha kuralcı aynı zamanda geçimsiz biri ama öyle dğeil.

Son düzenleme:
Hahaha çok romantiksiniz lan :D Pisliğin teki olabilir ama böyle didişmek çok romantik gelir bana hep :D Bence birbirinizden hoşlanıyorsunuz :D Oğlan belli etmemeye çalışıyor falan. Çok çocukça ama romantik :D Belki de geçmişteki bi "ilişkimsi"mi hatırlattığı içindir bana :D O da aynı böyle öküzdü ama benle uğraşması hoşuma giderdi :D Sonra tabe bundan koca olmaz deyip ayrılmıştım hahaha :D

bütün erkekleri bilemem ama KOVA erkeklerinin yarısından çoğu böle... arada istisna cıkıyo cıkmıyo degil

KOVA erkegiyle arkadas olunur, gezilir tozulur sohbet edilir cok eglenirsiniz onla ama iş AŞK ve İLİŞKİ boyutuna geldimi cogu cuvallar...

onlardan dusunceli asıklar olmalarını beklemiceksin cunku kendi dunyalarında yasarlar genelde ve o dunya TEK kişiliktir

yani oraya herkes giremez... giren birinin sinirlerini aldırmış olması gerekir...

hava grubu burcu işte.... havasını alabilcek biri lazım ona ve gordugum kadarıyla sen hassas ve duygusal birsin... narin nazik insanlar onlarla basa cıkamaz tatlım yerinde olsam kendimi bosa hırpalamam onun yuzunden olmadıgım biri de olmaya calısmam sen neysen osun... dişli olmak da neymiş :37:

Valla bende kova burcu kadiniyim, Romantiklik bendede yok.
Mum isigi, dans muzigi hayali felan.
Bana kalsa bungee jumping felan yapmak cok daha guzeel:21:

Bütün erkekler mi böyle dersen hayır değil..
Çok karşılık veren , kendini beğenmiş bi tip.. ayrıca hoşlanıyorum falan diyosan bence o hoşlanmıyo ..
seven öyle davranır mı.. anca ağzı laf yapıyo boş o da yani..
Sevgilim tartıştığımızda tmm bağırır bana kızar belki telefonu yüzüme kapatr ama 10dakika sonra arar.. üzüldüğümü söylerim.. dayanamaz hemen yumşar..özür diler.. üzülmeni istemezdim der değer verdiğini hisettirir.. o resmen terslemiş.. insan değer verdiğine böyle davranmaz..
Açıkçası tek kelime her erkek böyle değildir.. o ağzı çok ama boş laf yapan kendini beğenmişin biri.
benim sevgilimde kova ve o çocuktan çok daha sert çok daha sinirli , çok daha kuralcı aynı zamanda geçimsiz biri ama öyle dğeil.
haklısın tavrını koyuyorum bende ..Zaten facemi dondurmaya karar verdim sınav için 5 ayım kaldı snçta..
:))) canım yaşlarınız kaç? hemen bu cocukla ilişiğini kesmelisin bence...
Canım yaşımız 17-18 lise son sınıf ögrencileriyiz :)
Hahaha çok romantiksiniz lan :D Pisliğin teki olabilir ama böyle didişmek çok romantik gelir bana hep :D Bence birbirinizden hoşlanıyorsunuz :D Oğlan belli etmemeye çalışıyor falan. Çok çocukça ama romantik :D Belki de geçmişteki bi "ilişkimsi"mi hatırlattığı içindir bana :D O da aynı böyle öküzdü ama benle uğraşması hoşuma giderdi :D Sonra tabe bundan koca olmaz deyip ayrılmıştım hahaha :D

Böyle romantiklik mi olur Allah aşkına bildiğimiz öküz :D çok tuaf tipler bunlar ya :D
bütün erkekleri bilemem ama KOVA erkeklerinin yarısından çoğu böle... arada istisna cıkıyo cıkmıyo degil

KOVA erkegiyle arkadas olunur, gezilir tozulur sohbet edilir cok eglenirsiniz onla ama iş AŞK ve İLİŞKİ boyutuna geldimi cogu cuvallar...

onlardan dusunceli asıklar olmalarını beklemiceksin cunku kendi dunyalarında yasarlar genelde ve o dunya TEK kişiliktir

yani oraya herkes giremez... giren birinin sinirlerini aldırmış olması gerekir...

hava grubu burcu işte.... havasını alabilcek biri lazım ona ve gordugum kadarıyla sen hassas ve duygusal birsin... narin nazik insanlar onlarla basa cıkamaz tatlım yerinde olsam kendimi bosa hırpalamam onun yuzunden olmadıgım biri de olmaya calısmam sen neysen osun... dişli olmak da neymiş :37:

Neyse o olmayı seviyorum ama benim huylarımı değiştirme çabası içinde.

Valla bende kova burcu kadiniyim, Romantiklik bendede yok.
Mum isigi, dans muzigi hayali felan.
Bana kalsa bungee jumping felan yapmak cok daha guzeel:21:
:1::1:

kız milleti afedersiniz ama içinde biraz da olsa piçlik olan erkek sever, bu bi gerçek. hiçkimse salt romantik, ezik bir tipi sevmez bence. severim dese de sevmiyor işte. öyleleri hep avcunu yalıyor. bize bizimle uğraşan, bize birazcık çektiren tiplerle uğraşmak daha romantik ve heyecanlı geliyor :D

kız milleti afedersiniz ama içinde biraz da olsa piçlik olan erkek sever, bu bi gerçek. hiçkimse salt romantik, ezik bir tipi sevmez bence. severim dese de sevmiyor işte. öyleleri hep avcunu yalıyor. bize bizimle uğraşan, bize birazcık çektiren tiplerle uğraşmak daha romantik ve heyecanlı geliyor :D

Ayneen canım bak bu çok doğru :D :1:

burayi sevgililerinize bir okutun bence ....

bu çocuk sizin ondan hoşlandığınızı biliyor,sizinle asla çıkmaz boşuna beklemeyin

kendini bi şey sanan tiplerden hep nefret etmişimdir...siz o çocuğu dünyanızın merkezi haline getirdiğiniz için herkes böyle sanıyorsunuz

önce kendinize,sonra dünyaya baksanız o türlerden hemen uzaklaşırdınız

facedi, msneydi bunlar üzerinde cirit atan tiiplerede ayrı gıcığım...inşallah bana böyle biri düşmez

kova burcu erkeği çok yakın 2 arkadaşım var. kendilerini beğenirler (zaten her yönden hoş insanlar) ama asla saygısız ve sinirli değiller

demek ki her şey burç değilmiş :6:

siz derslerinize bakın...sizin yaşınızda kardeşim üniversitede okuyor...

kendinize değer verin ki değer göresiniz :34:

bu çocuk sizin ondan hoşlandığınızı biliyor,sizinle asla çıkmaz boşuna beklemeyin

kendini bi şey sanan tiplerden hep nefret etmişimdir...siz o çocuğu dünyanızın merkezi haline getirdiğiniz için herkes böyle sanıyorsunuz

önce kendinize,sonra dünyaya baksanız o türlerden hemen uzaklaşırdınız

facedi, msneydi bunlar üzerinde cirit atan tiiplerede ayrı gıcığım...inşallah bana böyle biri düşmez

kova burcu erkeği çok yakın 2 arkadaşım var. kendilerini beğenirler (zaten her yönden hoş insanlar) ama asla saygısız ve sinirli değiller

demek ki her şey burç değilmiş :6:

siz derslerinize bakın...sizin yaşınızda kardeşim üniversitede okuyor...

kendinize değer verin ki değer göresiniz :34:

Haklısınız en güzeli şey zaten derslerine çalışıp yükselmek,anlamak çok zor erkekleri zaten en iyisi hiç bulaşmamak direk kısa yoldan dönüş,yorumunuz için teşekkürler :49:

liseli muhabbeti aranızdaki. kendine güvenen imajı çizmeye çalışan ama itici olan bir erkek. erkekler böyle değil canım bırak gitsin, çekilmez

Yaşınız 17-18 miş normal.
Bu çocuk abilerine özeniyor belli :) O yıllarda bütün erkekler bir havada oluyor. Popüler olmak adına.
Bütün erkekler böyle değil ama bütün erkekler sevilmeye değmez bence :19:

ukala dümbeleği demekten kendimi alıkoyamadım şuan yani:20:
ya da duygusuz ergen kaç hadi benden mi deseydim kii:1:
ne bu gençliğin hali yaa anamm iyiki yeni jenerasyonda doğmamışım yahu şuan bi kez daha mutlu oldum bir ay sonra 24 yaşıma giricek olmama ve olgun olmama
ALLAH böyle ukalalarla karşılaştırmasın
zor işin arkadaşım dicem ama sevgilinde değil yani neden çekiyosun ki çocum:31:

Sinirlendim bak şu ergenekus bozuntusuna. (sanki 10 yaş büyüğüm :37:)
Böyle 'çocuk'lara ne yapılır biliyor musun? Arkana bakmadan hızla uzaklaşılır.
Arana mesafe koy, konuşma. Asıl mantıklı davranan sensin, çocuklaşan o. Sırf yakışıklı bilmem ne diye bu çocuktan hoşlanma bence, gitsin conconlar ile arkadaşlık etsin onlarla çıksın. Kaliteli insanlar ile sen anlaşırsın. Daha yaşın genç.

sen biraz fazla yüz vermişsin hoşlandığını belli etmişsin arkadaşında havalanmış ve senin ilgin hoşuna gittiği için şımardıkça şımaracak.sen birkaç gün ses etme bakalım nolcak

Back
X