- 20 Haziran 2017
- 1.117
- 4.239
Sermayeyi artırabilirim. Reklama gereken bütçeyi ayırabilirim.
Bu işi yapanlar zaten bu toptancılardan alıp yapmıyor mu? Nasıl yapıyorlar
Merter toptan ürün alınmaması gereken bi yer mi
İnternetten araştırdım okuduğum izlediğim kadarıyla toptan ürün almak için örnek verilen ilk yer burası
Arkadaşlar Başka yer varsa söyleyin yani ben bilmediğim için açtım konuyu :)
Kıyafet satıyor sanırım o da
Peki vergi vermeden nasıl yapıyor hiç denetlenmedi mi şimdiye kadar yakalanmadı mı
Sadece havale ile mi ödeme alıyor
Reklamları nasıl yapıyor takipçileri nasıl kazandı
Gerçekten zorluğu olan bir iş.
Bazı butiklere bakıyorum bayağı bir inceledim instagram butiklerini dışarda ve diğer internet butiklerinde satılmayan çok farklı ürünler oluyor. Bu tarz farklı ürünleri dediğim toptancılarda bulamaz mıyım diyorsunuz
Merhaba aynı şartlarda aynı düşünler içerisinde boğusurken rastladım sizin gönderinize lütfen neler yaptınız cesaret edebildiniz mi anlatırmısınızMerhabalar
Giyim üzerine bir butik açmak istiyorum.Uzun zamandır aklımda olan bir iş bu. Ama son iki aydır ciddi ciddi düşünüyorum.
Şahıs şirketi kurup kazandığının vergisini veren bir vatandaş olacağım
Homeoffice çalışacağım.
İstanbul'da Merter ve Eminönü'nün toptancılarla dolu olduğunu malların buradan alındığını öğrendim (internetten)
Sermayemse 10.000 tl
Aranızda ya da etrafınızda bu işi yapan var mı?
Sermayem yeterli mi?
Şahıs şirketi kurduğum zaman nelerle karşılaşırım?
Toptan ürün alınan başka yer var mı?
Sizce bu iş tutar mı
Henüz elle tutulur bir adım atamadım. Çünkü ayrıntıları düşünmekten yola çıkamadım ve sanırım biraz da cesarete ihtiyacım var
Maalesef dusuncemi hayata geciremedim. Vazgectim boyle bir is yapmaktanMerhaba aynı şartlarda aynı düşünler içerisinde boğusurken rastladım sizin gönderinize lütfen neler yaptınız cesaret edebildiniz mi anlatırmısınız
Siz instagramdan falan mı satış yapmayı düşünmüştünüz sadeceMaalesef dusuncemi hayata geciremedim. Vazgectim boyle bir is yapmaktan
Önce instagram üzerinden baslayip daha sonra internet sitesi acmayi düşünmüştümSiz instagramdan falan mı satış yapmayı düşünmüştünüz sadece
Dükkan açacaksınız tabela vergi dükkana vergi muhasebeciye her ay para kira elektrik su beklenmeyen masraflar ürün satışları sürekli değişiyor mal almak için ilave para zorMerhabalar
Giyim üzerine bir butik açmak istiyorum.Uzun zamandır aklımda olan bir iş bu. Ama son iki aydır ciddi ciddi düşünüyorum.
Homeoffice çalışacağım.
İstanbul'da Merter ve Eminönü'nün toptancılarla dolu olduğunu malların buradan alındığını öğrendim (internetten)
Sermayemse 10.000 tl
Sermayem yeterli mi?
Sizce bu iş tutar mı
Henüz elle tutulur bir adım atamadım. Çünkü ayrıntıları düşünmekten yola çıkamadım ve sanırım biraz da cesarete ihtiyacım var
Çok yapan var.Önce instagram üzerinden baslayip daha sonra internet sitesi acmayi düşünmüştüm
Merhaba bugünlerde benimde aklımda var yazınız eski biraz ancak merak ettim naptınız?Merhabalar
Homeoffice çalışacağım.
Sermayemse 10.000 tl
Sermayem yeterli mi?
Sizce bu iş tutar mı
Bir girişimde bulunmadimMerhaba bugünlerde benimde aklımda var yazınız eski biraz ancak merak ettim naptınız?
güncel ne durumdasınız?Merhabalar
Homeoffice çalışacağım.
Sermayemse 10.000 tl
Sermayem yeterli mi?
Sizce bu iş tutar mı