Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl şeyler satacağın nasıl bir yer olduğu ve nasıl bir konsepti olduğu önemli bence ona göre yardımcı olabilirz kanımca :)boshayallersmile
diyar butik....
hayırlı kazançlar dilerim
tekbayan butik
tek şirin butik
gizem butik
bayansever butik
bayanbir butik
gözde butik
........ gibi aklıma gelenler canm
Öncelikle hayirli ugurlu olsun, Allah bol kazanclar nasip etsin arkadasim.
Organik giyim agirlikli oldugu icin bence bununla ilgili bir isim koyabilirsin magzana.
Yada kendi ismin ile bagdastirilmlis birsey....
ilgin için teşekkürler canım...hepsini not ediyorum. en sonunda finale kalanların arasından seçeriz birlikte...
arkadaşım nıckın olabilir clea
satacağım ürünler klasik giyinmeyi sevmeyenlere yönelik.butik tarzında üretiliyorlar.yani az miktarda.ihraç fazlaları da sadece bende olacak.36-50 beden arası.fiyatları uçuk değil.organik giyim ağırlıklı.avrupa önem veriyor organik giyime.bizde henüz fazla ilgi görmüyor.ilgin için çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
yazdıklarına göre en uygun organik giyime göre bir isim aramak bence bunu çağırıştıracak bişi güzel olur akılda kalır gibime geliyor :)
cotton olabilir ama biraz çakma durabilir koton var sonuçta ama ben burda pamuk anlamını düşündüm :)
nickinde olabilir değişikmiş.
şutarafagitti
nickimi isim olarak önerenler çoğunlukta.MİSS CLEA kulağa hoş geliyor.bu arada ben de izmirliyim.teşekkürler önerin için.
By Organica olabilir bence gayet class. Umarım beğenirsiniz.
evet evet bak çok hoş oldu miss clea...
bence birinci seçeneğin bu olmalı çok akılda kalıcı..
hayırlı olsun butiğin.. :teytey:
hayırlı olsun butiğiniz
Clea çok değişik ve akılda kalıcı. benimde hemen dikkatimi çekti a.s